بازیهای موجود در بازار برای Xbox 360

دوستان!‌این بازی هایی که گفتید رو همه رو بازی کردم!‌ بجز darkness چه سبکیه؟؟

آره Darkness 2 قراره که Cell shade باشه ولی شماره اول اینطوری نبود

سبکش که اول شخص اکشن-ماجرایی هستش و یکم هم ترسناک کلا بازی خیلی جالبیه حتما بگیر

کلا بازی زیاد خطی نیست ولی OpenWorld هم نیست.یه مثال واست میزنم اوایل بازی بهت یه ماموریت داده میشه که بری پیشه یه نفر،شما باید به همون شهری که داخل ماموریت هست برید و از نقشه های داخل خیابون اون منزل رو بپیدا کنید....داستان بازی هم خیلی جالبه

توضیح دادم قبلا;);)

ممنون علی جان!‌ندیده بودم!‌ولی بازی اول شخص خوشم نمیاد!! bioshok هم اول شخصه؟؟
اره اون هم اول شخص است به نظرم دید رو نسبت به بازی های اول شخص عوض کن bioshock واقعا بازی زیبا و کاملی است از دستش نده البته توی darkness صورت jacky رو نشون میده توی یک نماهایی سوم شخص میشه ولی bioshock نه یا crysis

• Like
Reactions: aliahmadi2
اره اون هم اول شخص است به نظرم دید رو نسبت به بازی های اول شخص عوض کن bioshock واقعا بازی زیبا و کاملی است از دستش نده البته توی darkness صورت jacky رو نشون میده توی یک نماهایی سوم شخص میشه ولی bioshock نه یا crysis

اا شما ها رار از زندان رو بازي كردين
يا nfs
يا پس2011

قبول دارم که bioshok و crysis بازی های خوبین!‌ولی اصلآ با این سبک حال نمیکنم! تنها اول شخصی که تا اخرش رفتم COD بود! مثلآ alan wak , gears of war و... اینا بهترن!‌یا بازی های اول شخص؟؟
بازی سوم شخص خیلی کاملتره!!

قبول دارم که bioshok و crysis بازی های خوبین!‌ولی اصلآ با این سبک حال نمیکنم! تنها اول شخصی که تا اخرش رفتم COD بود! مثلآ alan wak , gears of war و... اینا بهترن!‌یا بازی های اول شخص؟؟
بازی سوم شخص خیلی کاملتره!!
دوست عزیز هر سبکی طرفدارای خودشو داره
و سبکها اصلا قابل مقایسه نیستند
چون شما سوم شخص دوست دارید یعنی سوم شخص کامل تره ؟؟؟
اتفاقا fps از محبوبترین سبکهاست

هیلو تموم شد علی بود عالی اصلا انگار هیلو روبازی نمیکردم
من از بازي فضايي خوشم نمياد (نه از مس افكت 2 نه از هيلو ريچ) به نظرتون از هيلو 3 خوشم مياد؟؟

در ضمن هركس castlevania LoS رو بازي نكرده از دستش نده و حتما بره بخره..

چرا این بازی کاترین اصلا تو ایران پیدا نمیشه؟
توی گیم اسپات نوشته واسه ایکس باکس هم منتشز شده ولی هر چی میگردم جایی ندارنش
من دموش رو روی پلی استیشن بازی کردم بازیه قشنگیه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or