بازیهای موجود در بازار برای Xbox 360

داداش سوال های mass efect رو تو تایپک خودش بپرس تایپک سردرگم نشه انتاب بعدیم dmc 4 است ببینم چیه تعریفاش گوشم کر کرده
البته اگر DMC 3 رو بازی کرده باشید زیاد خوشتون نمیاد!
ولی اگه بازی نکرده باشین براتون جالبه!
ولی بعضی معما هاش خیلی سخته!

وستان این چند تا بازی رو بگیریید یعنی حال کنید بد جور

brutel legend
این بازی فوق اعاده اس بی نظیر:x ما شین سوار میشی اصلا یه چیز خاص هست امروز خریدم:">

wanted
این بازی از روی فیلم ساخته شده و یکی از بهترین بازی های فیلمی هست که سا خته شده اگر از جیمس باند خوشت میاد بگیر یا اسپیلینتر سل خیلی با حال است گرافیک بازی از دمو هم بیشتر است ادم هم عوض میشه

دوستان halo wars چرا نمیاد میزنه open tray پچ میخواد میگم این بهتره یا halo3

به طور کاملا اتفاقی و شانسی یه بازی ایکس باکس خریدم که فوقالعادست . نمره در حد 9 - 9.5 میشه داد به این بازی .

trial HD اسمشه و یکبازی کاملا ساده و پرهیجان . موتوری سواری قشنگ تر از این تا حالا بازی نکرده بودم .

بازی پین بال فکر کنم همونی هست که توی ویندزو xp بود دو تا چیزبود نباید توپ میو فتاد پایین ولی خوب نیست نگیر همون brutel legand یا wanted رو که گفتم بگیر
وای این wanted دیوانه کننده هست

بازی پین بال فکر کنم همونی هست که توی ویندزو xp بود دو تا چیزبود نباید توپ میو فتاد پایین ولی خوب نیست نگیر همون brutel legand یا wanted رو که گفتم بگیر

پین بال نه داداش پینت بال؟
یه ورزش هست.

بازی ــش تو Deca Sports Freedom بود!
چند نفر با هم بازی میکنن و با تفنگی که توش گلوله های رنگی هست باید حریف رو نفله کنند:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or