بازیهای موجود در بازار برای Xbox 360

بر.تال من مرحله آخرشم ( سرزمین برفیا!)
باحاله فقط اونم آخرش چرت میشه!
بازیش خوبه ولی بعضی اوقات گند میزنه اعصاب خورد کنه من اون جام که اسکلت ها تیر میزنن باید اون ها که بالن گو رو سر شون هست باید بشکنیم مونده
:d

من میخوام برم سراغ Alan Wake !هنوز بازیش نکردم:d درگیر Limbo و Red Dead بودم!حالا تائیدش میکنید؟ارزش هزینه هنگفت 3-4 هزار تومن رو داره؟!×!;)برای انتخاب اول Alan Wake بهتره یا L.A.Noir؟

داداش مگه شما از کجا بازی میخرید که 3-4 تومن میخواهید هزینه کنید؟!
اگه خیلی گرون بخرید میشه 2000 تومن:d

آره Alan Wake خیلی بازی قشنگیه
من بودم اول الن رو میخریدم

من میخوام برم سراغ Alan Wake !هنوز بازیش نکردم:d درگیر Limbo و Red Dead بودم!حالا تائیدش میکنید؟ارزش هزینه هنگفت 3-4 هزار تومن رو داره؟!×!;)برای انتخاب اول Alan Wake بهتره یا L.A.Noir؟
بازیش فوق العاده است.
خیلی توپه.
اینقدر قشنگ بود که باعث شد براش 560 پوینت هزینه کنم تا دو تا dlc شو بازی کنم.
همراهم سری فیفا و رد دد و لیمبو از بهترین بازی های عمرمه

به نظر من wanted یک بازی کاملا معمولی است و من که اویل وشم اومد اما اوخر اصلا با بازیش حال نکردم انتخاب های بهتری است اگه هم نیست بازی های قدیمی مثل ninja gaiden ارزش بیشتری دارند مثال

دوستان من تازه ایکس باکس گرفتم ... کلی بازی توپ معرفی کنید (CO-OP هم داشته باشه چه بهتر!) .. فقط تعداد بازی هایی که معرفی میکنین زیاد باشه چون ممکنه بیشترش رو تو PC , PS3 زده باشم :)

دوستان من تازه ایکس باکس گرفتم ... کلی بازی توپ معرفی کنید (CO-OP هم داشته باشه چه بهتر!) .. فقط تعداد بازی هایی که معرفی میکنین زیاد باشه چون ممکنه بیشترش رو تو PC , PS3 زده باشم :)
: co op

gears of war 1 ,2
army of two 1,2
fear 3
resident evil 5
kane & lynch 2
call of duty world at war

اگه كسي چيز ديگه اي ميدونه اضافه كنه چون خودمم دنبالشم..

هر دو تا بازی که گفتید تاخیر خورده:(

تاریخ انتشار چنتا بازی خوب

Deus Ex: Human Revolution
23 Aug 2011
17 days left

The Lord of the Rings: War in the North
24 Aug 2011
18 days left

Driver: San Francisco
30 Aug 2011
24 days left

Dead Island
06 Sep 2011
31 days left

Warhammer 40,000: Space Marine
06 Sep 2011
31 days left

NHL 12
13 Sep 2011
38 days left

Gears of War 3
20 Sep 2011
45 days left

F1 2011
20 Sep 2011
45 days left

Rise Of Nightmares
Sep 2011
55 days left

FIFA 12
30 Sep 2011
55 days left

Rage
01 Oct 2011
56 days left

اقایون عزیز max payne 3 تا 2012 تاخیر خورد به lord of the ring هم دیگه اطمینانی نیست مثل سری harry poter شده منتظر یک lord of the ring ضعیف دیگه باشید

نه داداش از بابت max خیالت راحت راکستار بازی بد نمیده اونا واقعا روی یک بازی وقت میزارن و زحمت میکشن گرچه max 1 2 برای کس دیگه بوده ولی اون ها خرابش نمیکنن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or