بدبختانه این فایرفاکسی که دارم دانلود منیجر ساپورت نمیکنه! اون ویدیو اونها هم حجمش زیاده برا همین بخوام با فایر فاکس دان کنم بیچاره میشیم!(دور ازجوننه اون دو تا بازی هم که گفتی میره واسه 2012 هیچ بازیم تو تابستان نمیاد جز 20 شهریور که یک انحصاری توپ میاد gears of war 3 به نظرم یک سرکی به بازی های قدیمی بکش وگرنه... امیدی نداشته باش
شروین جان چه کنیم ؟ البته نظرات این علی اقا رد خور نداره ادم مفیدی است تو بازیسنتر شما ویدیو ریویو ها رو ببین نظرت را به ما هم بگو ما dial up هستیم
نه اون دو تا بازی هم که گفتی میره واسه 2012 هیچ بازیم تو تابستان نمیاد جز 20 شهریور که یک انحصاری توپ میاد gears of war 3 به نظرم یک سرکی به بازی های قدیمی بکش وگرنه... امیدی نداشته باش
شروین جان چه کنیم ؟ البته نظرات این علی اقا رد خور نداره ادم مفیدی است تو بازیسنتر شما ویدیو ریویو ها رو ببین نظرت را به ما هم بگو ما dial up هستیم

خوب هر دو تا ویدیو ریویو ها را دیدم نظرم رو اعلام کنم
دارک سایدر گیم پلی بسیار شبیه به god of war داره(بزنم به تخته الگو همه بازی ها شده) ضربات چند ضرب با شمشیر و تخریب پذیری خوبی هم داره و ابجکت های محیط بسیار بالاست برای همین گرافیک بازی در سطح متوسط قرار دارد اما معماش زیاد نشان داده نشد بتونم زیاد اظهار نظر کنم
ninja gaiden 2 میتونم بگم دشمن های سگ جون و پیگیر و زیاد با باس های سخت به قول مفسر شما به راحتی در برابر باس ها میمیرید ولی خوب سلاح های بازی تنوع زیادی داشت و چند ضرب های قشنگی میزد ryu و گرافیک هم با توجه به سال 2008 خوبه و فضا های بازی بیشتر محیط های تاریک تشکیل میدهد بر خلاف darksider
دست شما درد نکنه
برم یه چن تاشو بخرم
البته جفت کال آف دیوتی هارو دارم ولی باید پچ کنمشون ولی نمیدونم چه نوع dvd ای نیازه ؟