بازیهای موجود در بازار برای Xbox 360

دارک سایدرز با داشتن بخش داستانی طولانی و به شدت سرگرم کننده یکی از بهترین بازی های اکشن ماجرایی این نسل برای من بود البته بازی گرافیک خوبی نداره ولی گیم پلی خوبی داره که تا لحظه ی اخر شمارو سرگرم مکنه

نه اون دو تا بازی هم که گفتی میره واسه 2012 هیچ بازیم تو تابستان نمیاد جز 20 شهریور که یک انحصاری توپ میاد gears of war 3 به نظرم یک سرکی به بازی های قدیمی بکش وگرنه... امیدی نداشته باش
شروین جان چه کنیم ؟ البته نظرات این علی اقا رد خور نداره ادم مفیدی است تو بازیسنتر شما ویدیو ریویو ها رو ببین نظرت را به ما هم بگو ما dial up هستیم
بدبختانه این فایرفاکسی که دارم دانلود منیجر ساپورت نمیکنه! اون ویدیو اونها هم حجمش زیاده برا همین بخوام با فایر فاکس دان کنم بیچاره میشیم!(دور ازجون:دی)
من خودم دارک رو بازی کردم میگم متوسط بود اولش ولی رفیقم بیشتر جلو رفته بود میگفت خیلی باحال تر شده!
شما ها saints row 2 رو هم در نظر بگیرید! بینظیره! مخصوصا اواسط بازی!
نینجا هم بدک نیست ولی یه چیزی!
مگه ما میخوایم پول بازی اوریج بدیم؟ ما که بلاخره جفتشو میخریم:دی
پس اول دارک رو بگیریم بهد نینجا رو:دی ! چوونو نینجا به معنای بازی های میکرو و سگا سخته!!
رو دیوار هم فک کنم میشد دوید! ولی سردرگُم کننده ـس دیگه!

saint row 1 قبول دارم اما 2 نه باشه ببینیم دارک چطوره ولی شما بعدا به این ویدیو ریویو ها یک نگاه بنداز چون بازی اصولا صلیقه ای هست و موضوع اصلا 3 تومان یا 50 تومان نیست وقت هم مهم

نه اون دو تا بازی هم که گفتی میره واسه 2012 هیچ بازیم تو تابستان نمیاد جز 20 شهریور که یک انحصاری توپ میاد gears of war 3 به نظرم یک سرکی به بازی های قدیمی بکش وگرنه... امیدی نداشته باش
شروین جان چه کنیم ؟ البته نظرات این علی اقا رد خور نداره ادم مفیدی است تو بازیسنتر شما ویدیو ریویو ها رو ببین نظرت را به ما هم بگو ما dial up هستیم

شما لطف داری داداش

شما واسه یک بازی چقدر خرج میکنی؟300 تومن؟
بیا من یه جا بهت معرفی میکنم با این 300 تومن که میخواهی خرج کنی هر دو تا بازی رو بگیر:d
کیفیت کارشم عالیه من تضمین میکنم واست;)

اینم از این دوتا

Ninja Gaiden 2 gamespot review
16 MB
Darksiders Video Review by GameSpot
25 MB
این لینکهاش هست بعدش برید داخل این سایت و لینک بزارید و کیفیت MP4 رو انتخاب کنید

من چنتا توی سبک های مختلف بهت میگم

Racing
DIRT 3
Forza 3
Need For Speed HotPursuit
GRID
Split Second

Action-TPS
Devil May Cry 4
Batman
Resident Evil
Bayonetta
Gears OF War 1&2
Red Dead Redemtion
Assassins Creed II
Alan Wake
Splinter Cell
Dead Space 2
Ninja Gaiden 2
L.A Noire
MAFIA 2
Mortal Kombat

Action-FPS
Portal 2
BulletStorm
Crysis 2
Call of Duty Black Ops
Halo Reach
Bioshock
Bioshock 2
Call of duty : MW 2
Battlefield.Bad.Company2
Metro 2033

Sport
FIFA 11
Fight Night Champion

Others
XBOX360 Triple Pack Limbo
Guitar Hero 2

هنوزم پیدا میشه عنوانی که باحال باشه.فعلا همینا رو هم بتونی تموم کنی خودش خوبه:D

خوب هر دو تا ویدیو ریویو ها را دیدم نظرم رو اعلام کنم
دارک سایدر گیم پلی بسیار شبیه به god of war داره(بزنم به تخته الگو همه بازی ها شده) ضربات چند ضرب با شمشیر و تخریب پذیری خوبی هم داره و ابجکت های محیط بسیار بالاست برای همین گرافیک بازی در سطح متوسط قرار دارد اما معماش زیاد نشان داده نشد بتونم زیاد اظهار نظر کنم

ninja gaiden 2 میتونم بگم دشمن های سگ جون و پیگیر و زیاد با باس های سخت به قول مفسر شما به راحتی در برابر باس ها میمیرید ولی خوب سلاح های بازی تنوع زیادی داشت و چند ضرب های قشنگی میزد ryu و گرافیک هم با توجه به سال 2008 خوبه و فضا های بازی بیشتر محیط های تاریک تشکیل میدهد بر خلاف darksider

خوب هر دو تا ویدیو ریویو ها را دیدم نظرم رو اعلام کنم
دارک سایدر گیم پلی بسیار شبیه به god of war داره(بزنم به تخته الگو همه بازی ها شده) ضربات چند ضرب با شمشیر و تخریب پذیری خوبی هم داره و ابجکت های محیط بسیار بالاست برای همین گرافیک بازی در سطح متوسط قرار دارد اما معماش زیاد نشان داده نشد بتونم زیاد اظهار نظر کنم

ninja gaiden 2 میتونم بگم دشمن های سگ جون و پیگیر و زیاد با باس های سخت به قول مفسر شما به راحتی در برابر باس ها میمیرید ولی خوب سلاح های بازی تنوع زیادی داشت و چند ضرب های قشنگی میزد ryu و گرافیک هم با توجه به سال 2008 خوبه و فضا های بازی بیشتر محیط های تاریک تشکیل میدهد بر خلاف darksider

خوب نتیجه؟

دست شما درد نکنه

برم یه چن تاشو بخرم

البته جفت کال آف دیوتی هارو دارم ولی باید پچ کنمشون ولی نمیدونم چه نوع dvd ای نیازه ؟

داداش باید دوباره بازی رو رایت کنی و پچ کنی

به نظرم بری یکی دیگه بگیری خیلی به صرفه تر و بی دردسرتره;)

نتیجه اینکه دارک سایدر به نظر میاد از نظر گیم پلی گرافیک که هیچی خیلی شبیه به god of war و معما های نسبتا ساده خوب سبک تازه ای نیست نو اوری وجود ندارد ولی لذت بخش
و نینجا گایدن اما... میشه حالا گفت واقعا دشوار..
من خودم دنبال بازی تازه ای هستم تو این سبک ... ولی خوب شاید نینجا رو امتحان نکردم

ببخشید اینقدر سوال میکنم.:d
از بازی های زیر کدومشون قشنگترن؟نظرتون درباره ی هر کدوم چیه؟؟
the godfather 2
mini ninja
nhl 11
ببخشید اینقدر سبکاشون متفاوته ولی به شدت بی بازیم.
ببخشید کسی لینک دانلود بازی های euro 2008 و lego indiana jones 1,2 رو داره.
اگه داره برام پ.خ کنه که به شدت نیاز دارم.خواهشا

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or