بازیهای موجود در بازار برای Xbox 360

یه بازی درست حسابی و خفن تو این دو ماه نمیاد برای x360 .......اعصابمون ریخته بهم .....دلمون یکم به coj خوش بود که اون گند زد حالمونو بهم زد رفت......بریم همون بازیای قدیمی و توپمونو بازی کنیم بهتره به خدا ......geow 1 که ساله 2006 اومده بود 5 ساله پیش با اون سطه تکنولوژی و امکانات محدو د سگش شرف داره به بازی های مضخرفی همچون f3 و coj و shotd که مثلا تو ساله 2011 اومدن .... یکی از یکی مضخرف تر و بی محتوا تر ......اه

درسته و بدی کار اینجاست که ناشر و کمپانی های مطرح اکثر بازی هاشون را برای کریسمس و بعد از اون برنامه ریزی میکنن که میشه همون اسفند و فصل... و ما تابستون با کمبود بازی مواجه میشیم و مجبوریم به بازی های قدیمی سرک بکشیم البته معدود بازی هایی هم هستن که برای یک ماه برنامه ریزی میشن مثل assassins creed که برای ماه نوامبر کلید میخورد یا cod هم همین طور ..

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Siavash_MH
jacki عزیز شما که امضات و عکست darksider 2 است نظرت درباره darksider 1 چیه ؟ به گرافیک کاری ندارم از گیم پلی و معماش بگو ؟ معماش سخت نباشه حال میده ..دشمناش چی عین prince of persia هستن اون حالتی؟

jacki عزیز شما که امضات و عکست darksider 2 است نظرت درباره darksider 1 چیه ؟ به گرافیک کاری ندارم از گیم پلی و معماش بگو ؟ معماش سخت نباشه حال میده ..دشمناش چی عین prince of persia هستن اون حالتی؟
من 1ـشو زیاد بازی نکردم ولی میخوام دوباره برم بخرمش
دشمناش خیلی باحالن بعضی وقتها هم دشمن گنده هاش پیر آدمو درمیارن!
در عوض باس های خفن داره! ماشین سمتشون پرتاب باید کرد و.... ولی باگ هم داره دیگه! (گیمپلیش میگن یه باگ داره بازیو از اول میاره! نمیدونم راسته یا دروغ) معماشهاش هم متوسط- آسون هستند!
راستی اسمم jaki (شروین:دی) هستش!
----------------------------------------------------
Ninja Gaiden رو بخرم یا darksiders?

داداش میبینی من هم بین این دو گیر کردم نمرات تقریبا یکسانی هم دارند اما سبکشون متفاوته حالا دوستان میتونند بیشتر اطلاعات بدهند ببینیم چه کنیم

داداش میبینی من هم بین این دو گیر کردم نمرات تقریبا یکسانی هم دارند اما سبکشون متفاوته حالا دوستان میتونند بیشتر اطلاعات بدهند ببینیم چه کنیم
بهترین راه برای اینکه ببینیم کودومشون خوبه اینه که :
یا video review از کیم اسپات که مال هر بازی خاصی هست رو دانلود کنیم(مثلا نینجا گایدن داره)یا user score ها رو ببینی اگه نمره کم گرفته بود بیخیالش بشی:دی
برا نینجا :
مثلا دوتا یوزر اسکور هست که نابووده! 5.5 و 3.5 ! 8 نفر هم تاییدش کردن!
عیب بازی هم دوربین و درجه سختی داغونشه!
------------------------------------
اما برای دارکسایدرز :
کنترل بیخود-ساده و عجیب!(قبول دارم) + داستان سطحی اینم یه 6.5 از یوزر اسکور داره!

من بودم NG رو میگرفتم

من کلا یه عادت دارم اونم اینکه اگه یه بازی رو یک ساعتشو بازی کردم دیگه هرچی میخواهد باشه باید تا آخرش برم:d ولی واقعا حالم از این DarkSider بهم میخورد وقتی بازی میکردم.اصلا با هیچ چیز این بازی حال نمیکردم:-s

بازی جدید چی میاد ؟ مردیم از بی بازی ها؟!!
شنیدم Blood Rayne 3 و Max Payne 3 قراره بیاد کی میان این دو تا بازی ؟
در حال حاظر جدیدترین بازی توی بازار چی هست؟(به غیر از Shadow of damened و La Noire و Fear3)
بازی ترسناک معمایی جدید نیومده؟

نه اون دو تا بازی هم که گفتی میره واسه 2012 هیچ بازیم تو تابستان نمیاد جز 20 شهریور که یک انحصاری توپ میاد gears of war 3 به نظرم یک سرکی به بازی های قدیمی بکش وگرنه... امیدی نداشته باش
شروین جان چه کنیم ؟ البته نظرات این علی اقا رد خور نداره ادم مفیدی است تو بازیسنتر شما ویدیو ریویو ها رو ببین نظرت را به ما هم بگو ما dial up هستیم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or