بازیهای موجود در بازار برای Xbox 360

این بازی هم جدیدا منتشر شده و دنباله سریال موفق بازی پادشاه و بازی هم تحت همین عنوان است :

بازی هم XGD2 هست...

Game_of_Thrones_XBOX360.jpg

با سلام خدمت اساتید دوستان یک فروشگاه که بازی های قدیمی Xbox را برای LT3 داشته باشه و در تهران باشه را به من میشه معرفی کنند یا جایی که حداقل آرشیو کاملی از بازی های Xbox داشته باشه اینترنتی هم شد ممنون میشم پیام خصوصی کنید.

با سلام خدمت اساتید دوستان یک فروشگاه که بازی های قدیمی Xbox را برای LT3 داشته باشه و در تهران باشه را به من میشه معرفی کنند یا جایی که حداقل آرشیو کاملی از بازی های Xbox داشته باشه اینترنتی هم شد ممنون میشم پیام خصوصی کنید.

بازیهایی که تو این لیست نیستن احتیاج به پچ ندارن چون XGD3 نیستن که پچ لازم داشته باشن...

ABGX.net

DragonsDogma هم لیک شد
بازی xgd3 هست
626514_204719_front.jpg

دوستان مثل اینکه این بازی یه مشکل داره اونم اینه که اصلا با truncate ش نمیشه یازی کرد
اینو یکی از سایتای خارجی گذاشته بود
Note: It seems that this game has some extra protection and truncated burns are not working. If you truncate/overburn this game it will stop working at around 5 minutes of gameplay and will show you an error.

کسی از دوستان امتحان کرده؟

بازی Men In Black AlienCrisis لیک شد.بازی xgd2 هست.
MIB_Alien_Crisis_360_Box_54711_screen.jpg

---------- نوشته در 03:09 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:01 PM ارسال شده بود ----------

Dirt Showdown هم لیک شد.بازی xgd 3 ........
boxshot_uk_large.jpg
هر دو بازی free

---------- نوشته در 03:14 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:09 PM ارسال شده بود ----------

دوستان مثل اینکه این بازی یه مشکل داره اونم اینه که اصلا با truncate ش نمیشه یازی کرد
اینو یکی از سایتای خارجی گذاشته بود
Note: It seems that this game has some extra protection and truncated burns are not working. If you truncate/overburn this game it will stop working at around 5 minutes of gameplay and will show you an error.

کسی از دوستان امتحان کرده؟
من خودم برنر مکسشو گرفتم.ولی از جایی که گرفتم سوال کردم گفتtruncate مشکلی نداره

آخرین ویرایش:
بازیهایی که تو این لیست نیستن احتیاج به پچ ندارن چون XGD3 نیستن که پچ لازم داشته باشن...

ABGX.net

دوست عزیز من سرعت نتم نابوده بخواهم دانلود کنم یک ماه رمضان طول می کشه .کسی از دوستان نیست ما را راهنمایی کنه برای یک فروشگاه درست حسابی که بازی را با قاب و دمو تشکیلات سر وقت به دستمون برسونه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or