mazi_professor
کاربر سایت
برا منم پخ کنید...
اگه جایی رو هم میشناسید که اینترنتی (پستی) و با قیمت مناسب میده لطفا پخ کنید...
اره بازی لیک شده و xgd2 هستCartoon Network: Punch Time Explosion XL
این بازی رو xbox?
دوستان اسم این تاپیک چیه؟!
دقت کنید نوشته:
بازی های موجود برای X360
ننوشته:
فروشگاه های موجود!
لطفا به هر کسی که تو صفحه قبل نوشت یه جایی رو سراغ داره PM بدید و از کامنت هایی مثل لطفا برام بفرستید و ... خودداری کنید.
این تاپیک هم الکی شد 100 صفحه!
من هیچ کاره هستمعزیز شما وکیل مدیری؟ به این کارا چیکار داری؟ اینجا مدیر و ناظم و ... داره اگه خودش بخواد هم پست ها رو پاک می کنه هم ما رو بن می کنه تو چرا حرص و جوش می زنی؟
برا منم پخ کنید...
دوستان این جاهایی که میگین با این قیمت میدن رو لطف کنن پیغام خصوصی کنن.ممنون
پخ کن!
من و شما گفتیم اگر کسی میخواد یه P.M به ما بده نه اینکهالکی تاپیک خراب بشه!شما هم پخ کن!
من نه وکیل هستم نه مدیر نه هیچ کس دیگه!من فقط میگم برای چی باید تاپیک الکی 100 صفحه بره جلو در حالی که خیلی از کامنت هاش اصلا ربطی به موضوع ندارن!مدیر و ناظم هم اینجا هستن ولی مطمئنا وقت نمیکنن بیان تمام پست ها رو بخونن پس خودمون هم باید رعایت کنیم.اقایون لطفا بس کنید ما جا نمیخوایم که هی میگید.....(برای خودتون خوب نیست اخطار میگیرید حالا از ما گفتن)
metal gear hd collecshen قفلش چیه؟؟
جنگل میخوای برو فار کرای 2 رو بازی کن :dسلام می خواستم یک بازی معرفی کنید مثل سبک کال اف باشه ولی تمام مرحله هاش در جنگل دشت کلا در طبیعت سبز اتفاق بیفته:d
فقط از سری کال اف نباشه o:-)
sniper:chost warriors بازی جنگلی البته یک کم هم مخفی کاری داره.far cry 2 هم هست که تو آفریقا اتفاق می افته و با ماشین گشت و گذار هم داره.crysis 1 هم که فقط تو لایو موجوده اونم جنگلی یه..البته این بازی هایی که گفتم اول شخص هستن ولی با کال آف....تفاوت هایی دارنسلام می خواستم یک بازی معرفی کنید مثل سبک کال اف باشه ولی تمام مرحله هاش در جنگل دشت کلا در طبیعت سبز اتفاق بیفته:d
فقط از سری کال اف نباشه o:-)
جنگل میخوای برو فار کرای 2 رو بازی کن :d
sniper:chost warriors بازی جنگلی البته یک کم هم مخفی کاری داره.far cry 2 هم هست که تو آفریقا اتفاق می افته و با ماشین گشت و گذار هم داره.crysis 1 هم که فقط تو لایو موجوده اونم جنگلی یه..البته این بازی هایی که گفتم اول شخص هستن ولی با کال آف....تفاوت هایی دارن
Crysis 2 هم یه قسمتاییش جنگلی ــهبا اونکه اصلا حال نکردم.
کسانی که مکس پین 3 رو بازی کردن اواسط بازی که در جنگل اتفاق می افته یه حالت های مثل اون باشه خیلی خوب میشه.
---------- نوشته در 12:11 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:10 AM ارسال شده بود ----------
اسنایپر رو هم بازی کردم چیزه جالبی بود .
دوستان halo combat evolved anniversary خوبه بگیرمش؟
من از نسخه سوم خیلی خوشم امده این میتونه گزینه خوبی باشه؟؟