بازیهای موجود در بازار برای Xbox 360

فال‌اوت هیچوقت قدیمی نیست، تمش رو ک میدونی...سازندش بتزدا(سازنده‌ی اسکایریم)هست...بازیم RPG‍ه...

همه‌ی بازیا میان!
البته بجز اونایی ک محتوای نصبی اجباری دارند،ک زیاد هم نیستند و کمتر از انگشتان دستن!
میدونم میخواهم یه اسلیم 4 برم بین 250 یا 4 موندم چه بازی هایی نمیاد ؟
بعدش مثلا بازی رو تو فلش سیو میکنه ؟ یعنی چطوری یه توضیحی میدید ؟

بازی هایی مثل متال گیر سالید جدید - نسخه ی پارسال بتلفید و نیدفور اسپید رو نمی تونی رو 4 بازی کنی چون نصب اجباری داره. ولی مابقی بازیها رو روی فلش هم میشه نصب کرد. من بجای تو بودم همون 250 می گرفتم خیال خودموزاحت می کردم (البته تفاوت قیمتشون رو نمی دونم چقدره ولی فکر کنم با این وجود بیارزه)

دوست عزیز 250 گیگ بگیر...مسلما بهتره...
1.بازیاتو روش نصب میکنی.
2.درایوت سالم میمونه.
و...

يعني كلا اين ٣ تا بازي ؟
كال اف چي ؟
بتلفيلد ٣؟
اگه رو فلش نصب كنم بعد كه خواستم بازي ديگه اي اجرا كنم بايد فلش پاك بشه و دوباره نصب بشه بازي جديد ؟

Sent from my Haier HW-W910 using Tapatalk

دوست عزیز 250 گیگ بگیر...مسلما بهتره...
1.بازیاتو روش نصب میکنی.
2.درایوت سالم میمونه.
و...

بازی ها رو مگه روی فلش نمی شه نصب کرد؟ من کنسولم هارد نداره. Ghost Recon Future Soldier و GTA V و Forza 3,4 رو روی فلش نصب کردم بازی هم کردم مشکلی هم نداشتم.
در مورد سالم موندن درایو هم به نظرم الان دیگه خیلی معنی نداره چون ایکس باکس نهایتا تا یکسال دیگه براش بازی میاد و بعد از اون احتمالا خیلی کم ازش استفاده می شه. سالم موندن درایو مال اونایی بود که می خواستن چند سال، حسابی از کنسولشون کار بکشن.

بدون هاردش حدود 250 تا 300 تومن ارزون تره. به نظر من الان بدون هاردش به صرفه تره.

يعني كلا اين ٣ تا بازي ؟
كال اف چي ؟
بتلفيلد ٣؟
اگه رو فلش نصب كنم بعد كه خواستم بازي ديگه اي اجرا كنم بايد فلش پاك بشه و دوباره نصب بشه بازي جديد ؟

Sent from my Haier HW-W910 using Tapatalk
هربازی‌ای ک نصب اجباری داشته باشه دیگه...
اینکه میگیم هارد برا اینه ک اون هارد چون ارجینال و برای خود مایکروسافت هست بهترین کانفیگر و سرعت رو داره...وگرنه اگه میخوای قید این‌بازیارو بزنی و هاردم نگیری یه فلش ۳۲گیگم افاده میکنه...
بازی ها رو مگه روی فلش نمی شه نصب کرد؟ من کنسولم هارد نداره. Ghost Recon Future Soldier و GTA V و Forza 3,4 رو روی فلش نصب کردم بازی هم کردم مشکلی هم نداشتم.
در مورد سالم موندن درایو هم به نظرم الان دیگه خیلی معنی نداره چون ایکس باکس نهایتا تا یکسال دیگه براش بازی میاد و بعد از اون احتمالا خیلی کم ازش استفاده می شه. سالم موندن درایو مال اونایی بود که می خواستن چند سال، حسابی از کنسولشون کار بکشن.

بدون هاردش حدود 250 تا 300 تومن ارزون تره. به نظر من الان بدون هاردش به صرفه تره.
شدندش ک میشه...راجع ب خود هارد بالا گفتم و درباره‌ی ادامه‌ی حرفهاتونم نظری ندارم راستش چراک نظر شخصیتونه دیگه:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or