golden3828
کاربر سایت
tomb raider
بازیش کردم، مثل بازی the last of us تو این سبک چیزی نیس؟
Sent from my C6602 using Tapatalk
tomb raider
alan wakeدوستان من یه بازی میخوام تو مایه survival و ماجراجویی، که برا زنده بودنش هر کاری بکنه،مثل فیلم i am legendary ترسناکه خیلی هم نباشه،
دوستان من یه بازی میخوام تو مایه survival و ماجراجویی، که برا زنده بودنش هر کاری بکنه،مثل فیلم i am legendary ترسناکه خیلی هم نباشه،
لیست پایین عالیهدوستان من یه بازی میخوام تو مایه survival و ماجراجویی، که برا زنده بودنش هر کاری بکنه،مثل فیلم i am legendary ترسناکه خیلی هم نباشه،
State Of Decay
I Am Alive
Fallout 3
Metro 2033 / Last Light
اینا بازیهایی هستند که مربوط میشن به اخرالزمان و ... !
+
اولی رو حتما بازی کن.
لیست پایین عالیه
بنظر من از دومی و سومی شروع کن...اولیم خیلی خوبه.
فالاوت هیچوقت قدیمی نیست، تمش رو ک میدونی...سازندش بتزدا(سازندهی اسکایریم)هست...بازیم RPGه...مرسی، fallout 3 چطوریه!؟؟؟ قدیمیه بازیش، حال میده هنوز؟؟
همهی بازیا میان!دوستان کلا چه بازی هایی رو اسلیم 4 گیگ نمیاد ؟
فالاوت هیچوقت قدیمی نیست، تمش رو ک میدونی...سازندش بتزدا(سازندهی اسکایریم)هست...بازیم RPGه...
همهی بازیا میان!
البته بجز اونایی ک محتوای نصبی اجباری دارند،ک زیاد هم نیستند و کمتر از انگشتان دستن!
خوب همون هایی هم که کمتر از انگشتان دست هستند ,بازی های نسبتا تاپ هسنتد مثل GTA , WATCH DOGS ولی خوب بعضی از اینا رو می شه رو فلش هم ریخت.
چون شوتر اول شخصه من با PC ترجیح می دم ولی بستگی به خودت داره.Fall out 3
رو پی سی حال میده با ایکس باکس؟؟
در ضمن نسخه الحاقی یا نسخه سال.هم داره؟؟
ممنون از راهنماییاتون
راستی بچه ها، بازی شرلوک هولمز چطوره؟ مثل l.a.noire باحاله؟؟؟
و murdered نیز چگونه است؟
تشریح 2 نمره :-D
سلام . یه حدودا یه یه سالو نیم از دنیای گیم دور بودم. الان چه بازی هایی رو گیر بیارم .بیشترم سبک واقع گرایانه و بازی های مافیایی رو دوس دارم.و از بازی های تخیلی خوشم نمیاد .با تشکر