بازیهای موجود در بازار برای Xbox 360

دوستان من یه بازی میخوام تو مایه survival و ماجراجویی، که برا زنده بودنش هر کاری بکنه،مثل فیلم i am legendary ترسناکه خیلی هم نباشه،

Sent from my C6602 using Tapatalk
alan wake
البته بازيش يكم استرس زاست و ميشه گفت ترسناك .
با اين خصوصياتى كه گفتى خيلى جوره .

دوستان من یه بازی میخوام تو مایه survival و ماجراجویی، که برا زنده بودنش هر کاری بکنه،مثل فیلم i am legendary ترسناکه خیلی هم نباشه،

State Of Decay
I Am Alive
Fallout 3
Metro 2033 / Last Light

اینا بازیهایی هستند که مربوط میشن به اخرالزمان و ... !
+
اولی رو حتما بازی کن.

لیست پایین عالیه:دی
بنظر من از دومی و سومی شروع کن...اولیم خیلی خوبه.
State Of Decay
I Am Alive
Fallout 3
Metro 2033 / Last Light

اینا بازیهایی هستند که مربوط میشن به اخرالزمان و ... !
+
اولی رو حتما بازی کن.

مرسی، fallout 3 چطوریه!؟؟؟ قدیمیه بازیش، حال میده هنوز؟؟

فال‌اوت هیچوقت قدیمی نیست، تمش رو ک میدونی...سازندش بتزدا(سازنده‌ی اسکایریم)هست...بازیم RPG‍ه...
دوستان کلا چه بازی هایی رو اسلیم 4 گیگ نمیاد ؟
همه‌ی بازیا میان!
البته بجز اونایی ک محتوای نصبی اجباری دارند،ک زیاد هم نیستند و کمتر از انگشتان دستن!

فال‌اوت هیچوقت قدیمی نیست، تمش رو ک میدونی...سازندش بتزدا(سازنده‌ی اسکایریم)هست...بازیم RPG‍ه...

همه‌ی بازیا میان!
البته بجز اونایی ک محتوای نصبی اجباری دارند،ک زیاد هم نیستند و کمتر از انگشتان دستن!

خوب همون هایی هم که کمتر از انگشتان دست هستند ,بازی های نسبتا تاپ هسنتد مثل GTA , WATCH DOGS ولی خوب بعضی از اینا رو می شه رو فلش هم ریخت.

خوب همون هایی هم که کمتر از انگشتان دست هستند ,بازی های نسبتا تاپ هسنتد مثل GTA , WATCH DOGS ولی خوب بعضی از اینا رو می شه رو فلش هم ریخت.

دقیقا همین دوتا بازی‌ای ک فرمودید با یک فلش ۱۶گیگ راحت روی هر کنسولی اجرا میشند.

Fall out 3
رو پی سی حال میده با ایکس باکس؟؟
در ضمن نسخه الحاقی یا نسخه سال.هم داره؟؟
ممنون از راهنماییاتون

چون شوتر اول شخصه من با PC ترجیح می دم ولی بستگی به خودت داره.
بله نسخه game of the year هم داره.

راستی بچه ها، بازی شرلوک هولمز چطوره؟ مثل l.a.noire باحاله؟؟؟
و murdered نیز چگونه است؟
تشریح 2 نمره :-D

هر دو بازی های خوبی هستند اما شرلوک هلمز یک زبان بسیار قوی میخواد تا بتونی تو بازی پیشروی کنی اما Murderend، هیچ اجباری در داشتن زبان خوب نداره و میتونی حتی با یک دیکشنری ساده بازی تموم کنی !

سلام . یه حدودا یه یه سالو نیم از دنیای گیم دور بودم. الان چه بازی هایی رو گیر بیارم .بیشترم سبک واقع گرایانه و بازی های مافیایی رو دوس دارم.و از بازی های تخیلی خوشم نمیاد .با تشکر

سلام . یه حدودا یه یه سالو نیم از دنیای گیم دور بودم. الان چه بازی هایی رو گیر بیارم .بیشترم سبک واقع گرایانه و بازی های مافیایی رو دوس دارم.و از بازی های تخیلی خوشم نمیاد .با تشکر

کجا بودی تو!!! یعنی Gtav رو بازی نکردی؟
چطور میتونی تحمل کنی بابا خیلی مردی!!!
خخخخ

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or