بازیهای موجود در بازار برای Xbox 360

دوستان قضیه این بازی Disney Infinity چیه؟ تاپیکش که اصلا نیست بازی دانلود کردم اما اول بازی یه پیغام میده داخل نمیره یه جایی خوندم که نیاز به عروسک های بازی هست اما نفهمیدم یعنی چی اگه کسی می دونه توضیح بده دقیقا باید چی کار کنم . ممنون

دوستان قضیه این بازی Disney Infinity چیه؟ تاپیکش که اصلا نیست بازی دانلود کردم اما اول بازی یه پیغام میده داخل نمیره یه جایی خوندم که نیاز به عروسک های بازی هست اما نفهمیدم یعنی چی اگه کسی می دونه توضیح بده دقیقا باید چی کار کنم . ممنون

توی تریلر ها دیدم عروسک ها رو توی یه جایی میزاشتن :دی اما دیگه فکر نکنم برای بازی کردن نیاز به عروسک باشه !

در کل قرار شد ماکروسافت به کنپانی هایی که بازی ها رو با انلاین پس میزارن بگه که برشون داره
این قضیه دست ماکروسافت نیست.هر شرکتی بخواد میتونه آنلاین پس برای بازی های خودش بذاره.هر شرکتی هم که خواست میتونه بدون آنلاین پس بازی خودشو منتشر کنه.این به ناشر بازی ربط داره نه ماکروسافت

زکی مثل اینکه این Disney عروسک میخواد ! :دی :| یعنی چی حالا ؟ :-/
فکر کنم باید بیخیالش بشیم.
اره بازیش عروسک میخواد.
بازی skylander هم که امده بود به عروسک نیاز داشت که بعد از مدتی عروسکاش پر شد تو مغازه ها:|:d
این همه بازی گیر دادی به این بازیا:d

کسی فروشگاهی سراغ داره بازیهای XBOX که رو 360 اجرا میشه رو برای فروش داشته باشه و قابل اعتماد هم باشه؟؟
هر کی میشناسه لطف کنه پ.خ کنه...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or