بازیهای موجود در بازار برای Xbox 360

dance central یجورایی حرفه ایههه و بچه بازی نداره توش:d ولی just dance برای همه طراحی شده و رقصاش تقریا اسونه!!! ضمن این که اهنگ های خیلی قشنگی هم نسخه ی اخرش توش داشت!!!
در کل من just dance رو بیشتر توصیه میکنم بازیش کنی
:d
به نظر من که dance central حرف نداره و برعکس just dance اصلا قشنگ نیست. من تقریبا تمام اچیومنت های dance central را گرفتم :> بازی محبوبم روی کینکت هستش. خیلی هم حرفه ایه. اما این شماره آخرش زیاد قشنگ نبود :( شماره 2ش فوق العاده بود :d

بازی حرفه ای رو ول کنم بیام آسون بازی کنم :d نوع و شیوه رقص اگه کلهم فرق داره با دنس سنترال عزیز دل این جاست دنس رو هم بخرم!؟
بعد این بازی هری پاتر کینکت چجوریاست؟
only dance central
just dance که رقص نیست، یه سری حرکات بچه گانست. اگه واقعا به رقص علاقه داشته باشی و کمی حرفه ای بتونی برقصی، dance central یه چیز دیگست. به امضام نیگا کن :d
dance or die
;;)
عاشـــــــــــــقال!
مراحل اصلی که اصلا کینکت نداره فقط چند تا دونه چلنج هست که تو فقط باید دستتو بالا پایین کنی همه رو سوسک کنی! بازی خودش تو رو تکون می ده و چند وقت یه بار نگهت می داره چند تا آدم ظاهر می شن تو دخلشون رو می آری!
به هری پاتر توهین کردی الان )x با مشت بزنم پای چشمت :d
===========
میگم قبول دارید خیلی وقته بازی خوبی نیومده :-/ پس castelvania کی میادش :-/

به نظر من که dance central حرف نداره و برعکس just dance اصلا قشنگ نیست. من تقریبا تمام اچیومنت های dance central را گرفتم :> بازی محبوبم روی کینکت هستش. خیلی هم حرفه ایه. اما این شماره آخرش زیاد قشنگ نبود :( شماره 2ش فوق العاده بود :d

only dance central
just dance که رقص نیست، یه سری حرکات بچه گانست. اگه واقعا به رقص علاقه داشته باشی و کمی حرفه ای بتونی برقصی، dance central یه چیز دیگست. به امضام نیگا کن :d
dance or die
;;)

===========

کسلوانیا که رفت تا زمستون :( ولی 29 مرداد هم بازیهای خوبی میاد مثل splinter cell black list - Saints row iv - rayman legends

داداش من همچین جسارتی نکردم، من خودم عشق هری پاتر بودم و با کتاباش زندگی می کردم!
این EA خاک بر سره که به هری پاتر توهین می کنه با این وضع بازی ساختنش! دستت به EA رسید یکی هم از طرف ما بزن پای چشمش!:d

آخه من هیچکدوم را بازی نمیکنم که :d
چراغ؟

خو سعی یکیشون رو بازی کنی مخصوصا saints row خیلی بازی باحالیه

اتفاقا من اصلا با saints row حال نمی کنم! احساس می کنم بسیار بی معنیه! بازی های بی معنی رو دوست ندارم!

Rayman و XCOM به نظر من ارزش دارن. XCOM که 23م و Rayman هم 30م این ماه میان.

only dance central
dance or die
;;)

===========

من که دنس سنترال 3 رو گرفتم و بعد با توجه به جیتگ بودن دستگاه:p یه DLC براش دانلود کردم به حجم 1.18 گیگ . وقتی باز شد دیدم هم 20تا آهنگ جدید هست و هم آهنگ های دنس سنترال 2 توی یه پک. اینجوری بود که من الان تو دنس سنترال 3 تعداد 109تا آهنگ دارم. 44تا برای نسخه2 , 45 تا برای نسخه3 و 20تا هم DLC برای نسخه 3.
از جاست دنس با توجه به ویدئوهایی که ازش دیدم تو یوتیوب انچنان خوشم نیومد.

داداش من همچین جسارتی نکردم، من خودم عشق هری پاتر بودم و با کتاباش زندگی می کردم!
این EA خاک بر سره که به هری پاتر توهین می کنه با این وضع بازی ساختنش! دستت به EA رسید یکی هم از طرف ما بزن پای چشمش!:d

چراغ؟

اتفاقا من اصلا با saints row حال نمی کنم! احساس می کنم بسیار بی معنیه! بازی های بی معنی رو دوست ندارم!

Rayman و XCOM به نظر من ارزش دارن. XCOM که 23م و Rayman هم 30م این ماه میان.

به نظر من saints row رقیب gta v هست :d

خو سعی یکیشون رو بازی کنی مخصوصا saints row خیلی بازی باحالیه
اگه میخواستم یکی را هم انتخاب کنم ترجیح میدادم rayman را بازی کنم :d

اولا که داداش خودتی :d
آره منم عاشق هری پاترم و عاشق بازی هاش. حتی اگه بد باشن :d اینی هم که روی کینکت اومده را بازی نکردم :d ولی هر چی باشه هری پاتره دیگه :d نباید بهش توهین بشه :|

من که دنس سنترال 3 رو گرفتم و بعد با توجه به جیتگ بودن دستگاه:p یه DLC براش دانلود کردم به حجم 1.18 گیگ . وقتی باز شد دیدم هم 20تا آهنگ جدید هست و هم آهنگ های دنس سنترال 2 توی یه پک. اینجوری بود که من الان تو دنس سنترال 3 تعداد 109تا آهنگ دارم. 44تا برای نسخه2 , 45 تا برای نسخه3 و 20تا هم DLC برای نسخه 3.
از جاست دنس با توجه به ویدئوهایی که ازش دیدم تو یوتیوب انچنان خوشم نیومد.
آخه من اصلا نمیتونم dlc دانلود کنم :( ولی اگه اهل dance central هستی حاضرم باهات مسابقه بدم :>

اگه میخواستم یکی را هم انتخاب کنم ترجیح میدادم rayman را بازی کنم :d

اولا که داداش خودتی :d
آره منم عاشق هری پاترم و عاشق بازی هاش. حتی اگه بد باشن :d اینی هم که روی کینکت اومده را بازی نکردم :d ولی هر چی باشه هری پاتره دیگه :d نباید بهش توهین بشه :|
ببخشید هم شیره به جا نیاوردم!:d
Rayman نمی دونم قبلیشو بازی کردی یا نه ولی شاهکاره از دستش نده.

- - -ویرایش - - -

به نظر من saints row رقیب gta v هست :d

خوب GTA V هم بازی بی معنی ای هست! البته مسلما تو بی معنی بودن saints row بسیار بالاتر از اون قرار داره!
من اتفاقا به همین دلیلی که گفتم با RDR بسیار بسیار بیشتر از GTA حال کردم!

ببخشید هم شیره به جا نیاوردم!:d
Rayman نمی دونم قبلیشو بازی کردی یا نه ولی شاهکاره از دستش نده.
حالا هم شیره هم نگفتی، نگفتی :)) همون میشا خوبه ;)
نه ولی خیلی دلم میخواست بازیش کنم. از تریلر و عکس هاش خیلی خوشم اومده. این rayman هه خیلی با نمکه :d

از بین این همه Def Jam رو گرفتم که واقعا عالیه ! :yeah:
ممنون از تمامی دوستان بابت راهنمایی ...

یکم توضیح میدی چجوریه؟داستان داره؟
قبلا توی برنامه ی Level One کانال Game One دیده بودمش که ازش خوشم اومد ولی چون یارو فرانسوی حرف میزد نفهمیدم جریانش چیه :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or