Fallen-Angel
کاربر سایت
به نظر من که dance central حرف نداره و برعکس just dance اصلا قشنگ نیست. من تقریبا تمام اچیومنت های dance central را گرفتمdance central یجورایی حرفه ایههه و بچه بازی نداره توش:d ولی just dance برای همه طراحی شده و رقصاش تقریا اسونه!!! ضمن این که اهنگ های خیلی قشنگی هم نسخه ی اخرش توش داشت!!!
در کل من just dance رو بیشتر توصیه میکنم بازیش کنی:d
بازی محبوبم روی کینکت هستش. خیلی هم حرفه ایه. اما این شماره آخرش زیاد قشنگ نبود
شماره 2ش فوق العاده بود :donly dance centralبازی حرفه ای رو ول کنم بیام آسون بازی کنم :d نوع و شیوه رقص اگه کلهم فرق داره با دنس سنترال عزیز دل این جاست دنس رو هم بخرم!؟
بعد این بازی هری پاتر کینکت چجوریاست؟
:d
just dance که رقص نیست، یه سری حرکات بچه گانست. اگه واقعا به رقص علاقه داشته باشی و کمی حرفه ای بتونی برقصی، dance central یه چیز دیگست. به امضام نیگا کن :d
dance or die

به هری پاتر توهین کردی الان )x با مشت بزنم پای چشمت :dعاشـــــــــــــقال!
مراحل اصلی که اصلا کینکت نداره فقط چند تا دونه چلنج هست که تو فقط باید دستتو بالا پایین کنی همه رو سوسک کنی! بازی خودش تو رو تکون می ده و چند وقت یه بار نگهت می داره چند تا آدم ظاهر می شن تو دخلشون رو می آری!
===========
میگم قبول دارید خیلی وقته بازی خوبی نیومده
پس castelvania کی میادش 

یه DLC براش دانلود کردم به حجم 1.18 گیگ . وقتی باز شد دیدم هم 20تا آهنگ جدید هست و هم آهنگ های دنس سنترال 2 توی یه پک. اینجوری بود که من الان تو دنس سنترال 3 تعداد 109تا آهنگ دارم. 44تا برای نسخه2 , 45 تا برای نسخه3 و 20تا هم DLC برای نسخه 3.
همون میشا خوبه