titan13
کاربر سایت
شما هر دو رو بازی کن !
Halo Wars بازی فوق العاده خوش ساختیه و حیفه ایکس باکس داشته باشی و از دستش بدی .
تایید میشه هیلو وارز خیلی عالیه. مخصوصا اگه به دنیای هیلو علاقه داشته باشی
شما هر دو رو بازی کن !
Halo Wars بازی فوق العاده خوش ساختیه و حیفه ایکس باکس داشته باشی و از دستش بدی .
تایید میشه هیلو وارز خیلی عالیه. مخصوصا اگه به دنیای هیلو علاقه داشته باشی
من که خیلی خیلی با شماره یک این بازی حال میکنم ! گرافیکش با توجه به سنش خوبه والا !
شما هر دو رو بازی کن !
سلام
بچه ها برای بازی کردن بتل 3, دیگه نیازی له آنلاین پس نیست؟
چون چند وقت پیش فکر کنم یه همچین خبری خوندم
نسخه ی اولش عالیه مثل مافیا هست.The GodFather نسخه اولش خوبه ؟
شبیه مافیا و L.A.Noire هست ؟
مافیا و LA Noire به جز این که هردوشون شخصیت اصلیشون کلاه شاپو سرش می ذاره چه شباهتی به هم دارن؟!The GodFather نسخه اولش خوبه ؟
dance central یجورایی حرفه ایههه و بچه بازی نداره توش:d ولی just dance برای همه طراحی شده و رقصاش تقریا اسونه!!! ضمن این که اهنگ های خیلی قشنگی هم نسخه ی اخرش توش داشت!!!دوستان یه راهنمایی میخواستم.
من بعد خرید کینکت بازی دنس سنترال 3 که انحصاری هست رو گرفتم و بسیار هم خوشم اومد. حالا میخواستم از عزیزانی که جاست دنس رو هم بازی کردن بپرسم این دو بازی چه تفاوت هایی با هم دارن؟ عایا پیشنهاد میدید برای خرید جاست دنس؟ کدوم شماره؟ 3 یا 4؟ بعد الان که DC3 رو دارم آیا نسخه دوم رو هم بخرم؟
dance central یجورایی حرفه ایههه و بچه بازی نداره توش:d ولی just dance برای همه طراحی شده و رقصاش تقریا اسونه!!! ضمن این که اهنگ های خیلی قشنگی هم نسخه ی اخرش توش داشت!!!
در کل من just dance رو بیشتر توصیه میکنم بازیش کنی:d
The GodFather لینکشو پیدا کردی به منم بدهThe GodFather نسخه اولش خوبه ؟
من کلا با این dance central نمیتونم کنار بیام:d من که میگم بخر ضرر نداره:dبازی حرفه ای رو ول کنم بیام آسون بازی کنم :d نوع و شیوه رقص اگه کلهم فرق داره با دنس سنترال عزیز دل این جاست دنس رو هم بخرم!؟
بعد این بازی هری پاتر کینکت چجوریاست؟
من کلا با این dance central نمیتونم کنار بیام:d من که میگم بخر ضرر نداره:d
الان اینی که پیشنهاد خرید دادی هری پاتر کینکت هست یا جاست دنس 4؟بعد این بازی هری پاتر کینکت چجوریاست؟