بازیهای موجود در بازار برای Xbox 360

تایید میشه هیلو وارز خیلی عالیه. مخصوصا اگه به دنیای هیلو علاقه داشته باشی

من که خیلی خیلی با شماره یک این بازی حال میکنم ! گرافیکش با توجه به سنش خوبه والا ! :دی

شما هر دو رو بازی کن !

Halo Wars بازی فوق العاده خوش ساختیه و حیفه ایکس باکس داشته باشی و از دستش بدی .

Halo wars رو که تموم کردم زیاد هم بازیش کردم

کلا کنسولها به اندازه pc استراتژی هاشون خوب نیستن halo wars استثنا بود

دوستان یه راهنمایی میخواستم.
من بعد خرید کینکت بازی دنس سنترال 3 که انحصاری هست رو گرفتم و بسیار هم خوشم اومد. حالا میخواستم از عزیزانی که جاست دنس رو هم بازی کردن بپرسم این دو بازی چه تفاوت هایی با هم دارن؟ عایا پیشنهاد میدید برای خرید جاست دنس؟ کدوم شماره؟ 3 یا 4؟ بعد الان که DC3 رو دارم آیا نسخه دوم رو هم بخرم؟

دوستان یه راهنمایی میخواستم.
من بعد خرید کینکت بازی دنس سنترال 3 که انحصاری هست رو گرفتم و بسیار هم خوشم اومد. حالا میخواستم از عزیزانی که جاست دنس رو هم بازی کردن بپرسم این دو بازی چه تفاوت هایی با هم دارن؟ عایا پیشنهاد میدید برای خرید جاست دنس؟ کدوم شماره؟ 3 یا 4؟ بعد الان که DC3 رو دارم آیا نسخه دوم رو هم بخرم؟
dance central یجورایی حرفه ایههه و بچه بازی نداره توش:d ولی just dance برای همه طراحی شده و رقصاش تقریا اسونه!!! ضمن این که اهنگ های خیلی قشنگی هم نسخه ی اخرش توش داشت!!!
در کل من just dance رو بیشتر توصیه میکنم بازیش کنی
:d

dance central یجورایی حرفه ایههه و بچه بازی نداره توش:d ولی just dance برای همه طراحی شده و رقصاش تقریا اسونه!!! ضمن این که اهنگ های خیلی قشنگی هم نسخه ی اخرش توش داشت!!!
در کل من just dance رو بیشتر توصیه میکنم بازیش کنی
:d

بازی حرفه ای رو ول کنم بیام آسون بازی کنم :d نوع و شیوه رقص اگه کلهم فرق داره با دنس سنترال عزیز دل این جاست دنس رو هم بخرم!؟
بعد این بازی هری پاتر کینکت چجوریاست؟

بازی حرفه ای رو ول کنم بیام آسون بازی کنم :d نوع و شیوه رقص اگه کلهم فرق داره با دنس سنترال عزیز دل این جاست دنس رو هم بخرم!؟
من کلا با این dance central نمیتونم کنار بیام:d من که میگم بخر ضرر نداره:d

عاشـــــــــــــقال!
مراحل اصلی که اصلا کینکت نداره فقط چند تا دونه چلنج هست که تو فقط باید دستتو بالا پایین کنی همه رو سوسک کنی! بازی خودش تو رو تکون می ده و چند وقت یه بار نگهت می داره چند تا آدم ظاهر می شن تو دخلشون رو می آری!

آخرین ویرایش:
بازی Payday 2 نسخه FREE لیک شد .

81411308183141959510.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or