در این تاپیک بازیهای جدیدی که وارد بازار ایران میشود و در مورد موجودیت و مشخصات آنها صحبت میکنیم و مینویسیم.
Last edited by a moderator:
نصبش کردم پیشنهاد میکنم اصلا کسی سمتش نره زده تکسچرهای بازی رو داغون کرده خیلی تاریک هست یخورده افکت زرق و برق دار اضافه کرده ولی کلا چیز بیخودی هستماد هست که باید بریزی رو بازی و به یک سیستم های اند هم حداقل نیاز داره ولی جوری گرافیک رو متحول میکنه که دیگه فکر نمیکنی GTA IV ـه!
عزیز میدونی تاحالا چندتا از این مادا منتشر شده؟ به اندازه موهای سرت از این مادای گرافیک تاحالا واسه GTA IV ساخته شده کافیه یک سر به سایتای ماد GTA بزنی خودت میبینی! معلوم نیست تو چی نصب کردی چون ماد هایی که گرافیک بازی رو فوق العاده بالا میبرن حداقل به یک سیستم های اند نیاز دارند! و حجمشونم کم نیست! مثلا ماد فول اچ دی تکسچر بود که حجمش خیلی زیاد بود ولی تمام تکسچرای بازی رو فول اچ دی میکرد و متحول میکرد بازی رو!نصبش کردم پیشنهاد میکنم اصلا کسی سمتش نره زده تکسچرهای بازی رو داغون کرده خیلی تاریک هست یخورده افکت زرق و برق دار اضافه کرده ولی کلا چیز بیخودی هست
عزیز میدونی تاحالا چندتا از این مادا منتشر شده؟ به اندازه موهای سرت از این مادای گرافیک تاحالا واسه GTA IV ساخته شده کافیه یک سر به سایتای ماد GTA بزنی خودت میبینی! معلوم نیست تو چی نصب کردی چون ماد هایی که گرافیک بازی رو فوق العاده بالا میبرن حداقل به یک سیستم های اند نیاز دارند! و حجمشونم کم نیست! مثلا ماد فول اچ دی تکسچر بود که حجمش خیلی زیاد بود ولی تمام تکسچرای بازی رو فول اچ دی میکرد و متحول میکرد بازی رو!
این هم چند نمونه عکس برای اینکه ببینی بازی با بهترین ماد های گرافیکی چی میشه:
اگه بخوايد من ميتونم عكس و گيم پلي از GTA IVسفارشي خودم براتون بزارم.گرافيكش در حد GTA V شده.البته بازي هم سنگين شدهخوب حجمش 10 گیگ بود منم فکر کردم مثل این عکساست یخورده از بازی اصلی بالاتر هست ولی خیلی نورش رو کم کرده یطوریه شما خودت بازی کردی این ماد رو ؟
از روی عکس که نمیشه چیزی رو مشخص کرد
یسری گزینه اضافه میکنه توی قسمت تنظیمات گرافیک همشون رو بردم تا ته یخورده کند میشه ولی زیاد با خود iv تفاوتی نداره
اگه میتونید بزارید شاید این نسخه ای که من دارم یه چیز دیگس ، اسم کامل مادی که شما داری چیه ؟اگه بخوايد من ميتونم عكس و گيم پلي از GTA IVسفارشي خودم براتون بزارم.گرافيكش در حد GTA V شده.البته بازي هم سنگين شده
کلا سری GTA خیلی گسترده س و مود های بی نهایتی داره و اگه یکیشون برای شما مشکل داشت دلیل نمیشه که همه اینطوری باشه.اگه میتونید بزارید شاید این نسخه ای که من دارم یه چیز دیگس ، اسم کامل مادی که شما داری چیه ؟
مال شما حجمش چقدره ؟
اینجا که من چیز خوشایندی نمیبینم:
Deus Ex: The Fall for iOS (iPhone/iPad) - GameRankings
حالا گیریم کنترلش رو هم بهتر کردند!
دوستان بازی ALAN Wake نسخه ی اصلیش اینه؟؟
دانلود بازی Alan Wake برای PC - نواگیم
آخه قبلا یه نسخه گرفته بودم اسمش American Nightmare بود که همه همه 2ساعت طول میکشید...یه داستان رو سه بار تکرار کردن توش تا بازی تموم شه...این لینک بالا نسخه ی کامل بازیه؟؟گیم پلی بازی چندساعته؟؟میخام تکراری نباشه چیزی که دانلود میکنم.
نسخه کاملا آفلاین SimCity و ARMA 3 Complete Campaign Edition-RELOADED اومده که میتونی از کلوب دریافت کنید ...
واقعا که ! اقا من از سایت شما برای دانلود گذاشتم این دو تا رو. اولا که سرعت دانلودش پایینه، نهایت با 300 دانلود میکنه (هیلترشکن استفاده نمی کنم) ، ثانیا هی قطع و وصل میشه و من دیگه اگه چاره ای داشته باشم از جای دیگه میگیرم. امیدوارم دوست عزیزم انتقادپذیر باشن.