بازیهای موجود در بازار برای PC

The LEGO Movie Videogame-FLT اومده که میتونید از کلوب دریافت کنید...

LEGO-Movie.jpg

سلام من بازی جنرال ریبورن رو بسیارر دوست دارم ... می خواستم یه بازی خیلی خوب شبکه ای رو تو سبک جنرال بهم معرفی کنید ...
راستش دیگه خیییلی تکراری شده .

دوستان یک سوال :دی
اول اینکه اگهمن یه بتل 4 کپی از بازار بخرم , کافیه فقط سی دی کی پریمیوم رو بگیرم یا نه باید سی دی کی آنلاین رو هم جدا بگیرم؟
+ آرما و FLASHPOINT شبیه به هم هستند ؟

دوستان یک سوال :دی
اول اینکه اگهمن یه بتل 4 کپی از بازار بخرم , کافیه فقط سی دی کی پریمیوم رو بگیرم یا نه باید سی دی کی آنلاین رو هم جدا بگیرم؟
+ آرما و FLASHPOINT شبیه به هم هستند ؟
شما باید سی دی کی بازی رو بخری و داخل کلاینت اوریجینت وارد کنی کدش رو اون پرمیوم هم مربوط به بازی اصلی نیست درواقع یه نوع اشتراک هست که با خریدش همه ی دی ال سی ها رو در زمان انتشار مجانی میگیرید و یه سری قابلیت های اصافی بهتون میده شما هم لازم نیست کل بازی رو دانلود کنی کافیه سی دی پایرت شده رو بگیری تصبش کنی و فایل هاش رو انتقال بدی به مسیری که خود اوریجین بازی رو اونجا دانلود میکنه بعد از این کار اوریجین مقداری از فایل ها رو میشناسه و اون مقداری که ناقص هست رو دوباره دانلود میکنه!

فلشپوینت و آرما هردو شبیه ساز هستند و غیر از سبک شباهت زیادی ندارن ولی آرما رو به شخصه ترجیح میدم!

بازی THE THING یکی از بازی های خیلی خوب ژانر ترسناک ماجراجویی هست که فکر کنم IGN هم به تازگی جز بهترین بازی های ترسناک تاریخ معرفیش کرد اگر پایه هستید که در کلوپ قرار بگیره لایک بدید.
The_Thing.jpg

the_thing_003.jpg

بازی زیبای THE THING قرار گرفت. حجم بازی هم کم هست البته نصبیش نمی دونم بعد از نصب چقدر می شه چون نسخه ی فشرده هست

از علی جان بابت این بازی بسیار ممنونم

بازی THE THING یکی از بازی های خیلی خوب ژانر ترسناک ماجراجویی هست که فکر کنم IGN هم به تازگی جز بهترین بازی های ترسناک تاریخ معرفیش کرد اگر پایه هستید که در کلوپ قرار بگیره لایک بدید.
The_Thing.jpg

the_thing_003.jpg

شاهکار شاهکار فقط میتونم بگم 10بار این بازی تموم کردم بازم خسته نشدم یادش بخیر چقدر خاطره داشتم با این بازی
واقعا متشکرم
پیشنهاد میکنم اصلا از دست ندید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or