بازیهای موجود در بازار برای PC

@ R43
Rise of Triad (بازی به گمونم توی یک جزیره بود و مهمات نامحدود هستش، اول شخص هم هست)؟ کی عرضه شده چیزی نمیدونید؟
خودم این بازی رو هنوز تجربه نکردم اما توضیحاتی که میدید خیلی به این عنوان نزدیکه! :d

217140screenshots2013-07-3100016.jpg

یه بازی با همین حال و هوا داخل کلوپ قرار گرفته که منم دارم می گیرمش و یه حسی می گه به شدت از کرده ی خودم پشیمون می شم:d

این کلمه ی beach همش منو یاد یه کلمه ی زیبا می ندازه:d

@ R43
Rise of Triad (بازی به گمونم توی یک جزیره بود و مهمات نامحدود هستش، اول شخص هم هست)؟ کی عرضه شده چیزی نمیدونید؟
خودم این بازی رو هنوز تجربه نکردم اما توضیحاتی که میدید خیلی به این عنوان نزدیکه! :d

بازسازی یه بازی قدیمی به همین نام هست که مرداد امسال اومد. هدف فقط کشتن گله ای دشمنها هست، یه جورایی هم بازی نامیزوونه به نظر میرسه. تعادل فریم ضعیف هست و دشمن ها انگار که سیبل بدون عمق و به شکل پیکسلی هستن. به نظر خودم ارزش دانلود نداشت ولی از نظر نزدیکی یه جورایی شبیه به Serious Sam ها و Wolfenstein کلاسیک هست و مقداری زیادی سخت. بازی هم نکنی چیزی خاصی رو از دست ندادی.

علی جان این بازی blood money پچ shader 3.0 هم داره که گرافیک بازی خیلی بهتر می شه حتی از نسخه ی 360 هم بهترش می کنه کاملا هم official هست اگه می تونی اونم قرار بدی عالی می شه

شرمنده داخل تاپیک نیومدم! متوجه پستت نشدم! والا آمارشو ندارم عزیز! تو این ریلیزی هم که قرار دادیم چیزی ننوشته بود .
==========================================

بازی A-Men-TiNYiSO که تو سبک پازل پلتفرمره و ادعا کرده میخواد هاردکورها رو به چالش بکشه!! اومده که میتونید از کلوب دریافت کنید!!

a-men_pc.jpg

بازی A-Men-TiNYiSO که تو سبک پازل پلتفرمره و ادعا کرده میخواد هاردکورها رو به چالش بکشه!! اومده که میتونید از کلوب دریافت کنید!!

a-men_pc.jpg
منم بازیو امروز دانلود کردم و 3 مرحله اولو رد کردم!
پیشنهاد میشه! نمیدونم چرا طراحی هنری بازی و سبکش اینقدر منو یاد پلتفورمرای قدیمی انداخت :دی
بازی توی مراحل اول معماهای جالبی داشت و توی هر مرحله سخت تر میشد! تا اینجا خیلی جالب بوده! و برا کسایی که به پازل پلتفورمر علاقه دارن حتما پیشنهاد میشه!

دوستان یه مغازه خوب تو تهران که آرشیو داشته باشه میخوام. آبی کامپیوتر آرشیوی داشت که من خیلی دنبالش بودم یا چشمه اما خیلی وقته دیگه بازی نمیفروشن.

آرشیو های قدیمی میخوام. جایی هستش؟

نمیدونم جای این سوال این جا بود یانه:d

علی جان من سال هاست تو کف دو تا بازی xbox هست هرچیم تا الان دانلود کردم فیک بوده می دونم خیلی ها هم دنبالش بودن
SHENMUE XBOX
url

CONCKER XBOX
Conker%20Live%20%26%20Reloaded%20Boxshot.jpg

با شبیه سازشم قابل بازی هستن اما اگه 360 داشته باشی هم خیلی راحت می شه بازیش کرد

HITMAN هم اخرین اپدیتش داخلش بود SHADER 3.0 هم داشت

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or