بازیهای موجود در بازار برای PC

بازی Kami برای PC

16959318897177036820.png
بازی زیبای Kami ، هنز تا کردن کاغذ به سبک ژاپنی(اریگامی) با رنگ هایی شاد و متنوع از طریق استیم بر روی کامپیوتر عرضه شد.
به گفته سازندگان بازی 65 مرحله شاد و متنوع دارد...

اقای عقرب های ایران من بازی Foul Play رو از سایت شما دانلود کردم موقع Extract کردن پارت سوم ارور میده.
بی زحمت یه چک بکن ببین فایل سالمه یا نه؟میخوام پارت 3 رو دوباره دانلود کنم.وختی Extract پارت 1 و 2 تمام میشه و به 3 میرسه اون اواخر به 90% که میرسه ارور میده که پسورد اشتباه وارد شده یا یه همچین چیزی!

دانلود بازی Foul Play برای PC || دانلود بازی های ویندوز

اقای عقرب های ایران من بازی Foul Play رو از سایت شما دانلود کردم موقع Extract کردن پارت سوم ارور میده.
بی زحمت یه چک بکن ببین فایل سالمه یا نه؟میخوام پارت 3 رو دوباره دانلود کنم.وختی Extract پارت 1 و 2 تمام میشه و به 3 میرسه اون اواخر به 90% که میرسه ارور میده که پسورد اشتباه وارد شده یا یه همچین چیزی!

دانلود بازی Foul Play برای PC || دانلود بازی های ویندوز

درود
دوست عزیز بهتر بود تو همون سایت پیام میذاشتی! پارت 3 برای شما بد دانلود شده! ولی میتونی ترمیمش کنی دوست عزیز! همونجا هم نوشتیم!

فایلهای فشرده دارای ۵% ریکاوری هستند. این ویژگی باعث می شود تا مشکل در اکسترکت کردن فایل ها بسیار کمتر شود! بنابراین اگر در اکسترکت کردن فایلها دچار مشکل شدید! فایلهای مورد نظر با نرم افزار Winrar باز کنید و از منوی Tools گزینه Repair Archive را انتخاب کرده و محلی مناسب برای ذخیره سازی آن ها انتخاب کنید و با آن فایل ها به اکسترکت بپردازید.

16959318897177036820.png
بازی زیبای Kami ، هنز تا کردن کاغذ به سبک ژاپنی(اریگامی) با رنگ هایی شاد و متنوع از طریق استیم بر روی کامپیوتر عرضه شد.
به گفته سازندگان بازی 65 مرحله شاد و متنوع دارد...

لینک دانلود رو جایی پیدا نکردم! اگه داری برام بفرست بذارم رو سایت دوستان دانلود کنند!

لینک دانلود رو جایی پیدا نکردم! اگه داری برام بفرست بذارم رو سایت دوستان دانلود کنند!
داداش قربون دستت این لینک زیرم بزار رو سایتت...بازی سایه کلوسوس ها که با شبیه ساز PC میشه اجراش کرد..!!!سرعت این لینکش افتضاحه... مرسی..
ftp://50.7.161.122/ps2/Shadow of the Colossus (USA).7z

چند تا بازی ترسناک indie می خوام معرفی کنم تو این بی بازی::biggrin1:

یک بازی ترسناک کوتاه با 2 پایان مختلف!از لجاظ ترس در سطح بالایی قرار داره!
از اینجا می تونید دانلود کنید: Which - An Indie Adventure Game | Game Jolt
بی نظیر این بازی!هفت روز تو اتاقتون بیدار می شید و هر بار اتفاقات مختلفی می افته!
حجمش هم فقط 7 مگه!
لینک دانلود:7Days - An Indie Adventure Game | Game Jolt
این بازی به اندازه بالایی ها ترسناک نیست ولی داستان و هدف بی نظیری داره!
لینک:Calm Time - An Indie Game | Game Jolt
این بازی هم فوق ترسناکه! از دستش ندید!
Imscared - A Pixelated Nightmare - An Indie Game | Game Jolt
بازی اول شخص و با چند تا jumpscare خوب!
Dead Lab - An Indie Shooter Game | Game Jolt
بازی ساخته شده با UE3 .البته باگ زیاد داره!ولی گرافیکش در کل خیلی خوبه و ترسناک هم هست!
Within Deep Sorrows - An Indie Game | Game Jolt
بازی خوبیه!گرافیکش خوبه و پر از jumpscare
The Groundskeeper Windows, Mac, Linux game - Indie DB

بازیه nidhogg هم بالاخره عرضه شد. یه بازی شمشیری مناسب کل کل با خشونت فراوان :d

screenshot.jpg

پ.ن: nidhogg اسم یکی از هیولاهای اسکاندیناویه که آخر هر مرحله مشاهدش میکنید :d

چهار قسمت اول بازی Hitman در کلوب قرار گرفت. دوستانی که علاقه دارند میتونند دانلود کنند.

Hitman_Trilogy.jpg

علی جان این بازی blood money پچ shader 3.0 هم داره که گرافیک بازی خیلی بهتر می شه حتی از نسخه ی 360 هم بهترش می کنه کاملا هم official هست اگه می تونی اونم قرار بدی عالی می شه

سلام
دوست ما دنبال یک بازی با مشخصات زیر میگرده.خودمم قبلا بازیش کردم ولی اسمش یادم نمیاد.:دی
بازی همش تو دریاست و اول شخصه و در یکجا ساکن هست !
دو تا تفنگ داری که مهماتش نامحدود و دشمن ها هم هواپیما ها و سرباز ها هستن.
مرحله اخر مهمات محدوده !
:دی

@ R43
Rise of Triad (بازی به گمونم توی یک جزیره بود و مهمات نامحدود هستش، اول شخص هم هست)؟ کی عرضه شده چیزی نمیدونید؟
خودم این بازی رو هنوز تجربه نکردم اما توضیحاتی که میدید خیلی به این عنوان نزدیکه! :d

217140screenshots2013-07-3100016.jpg

سلام
دوست ما دنبال یک بازی با مشخصات زیر میگرده.خودمم قبلا بازیش کردم ولی اسمش یادم نمیاد.:دی
بازی همش تو دریاست و اول شخصه و در یکجا ساکن هست !
دو تا تفنگ داری که مهماتش نامحدود و دشمن ها هم هواپیما ها و سرباز ها هستن.
مرحله اخر مهمات محدوده !
:دی
beach head منظورته؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or