در این تاپیک بازیهای جدیدی که وارد بازار ایران میشود و در مورد موجودیت و مشخصات آنها صحبت میکنیم و مینویسیم.
Last edited by a moderator:
خب درسته که 1 فروردین تازه ریلیز میشه ولی این دلیل نمیشه تا به حال بازی هایی بوده که حتی زودتر از تاریخ انتشارشون تو ایران بودن:cheesygriنوشته شده توسط mohandes_register:خيلي زود بياد 4 ميشه نه 2 يا 3.چون 1 فروزدين تازه ريليز ميشه...
آره دقیقا کماندوز هم یکی دیگر از نمونه هاش است زودتر از تاریخ انتشارش اومد خب بلاخره این جا ایران است دیگهنوشته شده توسط ONLY_BAZICENTER:حالا من در مورد نسخه pc چیزی نمیدونم.
ولی شنیدم که نسخه ps2 تو بازار هست.البته به قول اقا علیرضا خیلی از بازی ها زودتر از موعد مقرر تو بازار ایران ÷خش میشند.مثل بازی کماندوز.
آره به نظر من هم بهتر است از شماره 1 شروع کنی من خودم اول شماره 1 رو بازی نکرده بودم شماره 2 رو بازی کردم اولش از بازی هیچی نفهمیدم:cheesygriنوشته شده توسط pandora tomorrow:خدمت اقا احسان عزیز عرض کنم از شماره ی 1 اسپلینتر سل شروع کنی بهتره چون تو شماره ی 1 هست که تو مرحله ترینینگ بازی اشنا میشی و این طوری برات خیلی بهتره اگه از شماره ی 3 شروع کنی شاید همه ی حرکات قبلی سام که تو شماره ی های 1 و 2 بود رو بلد نباشی و بازی لطفی دیگه نداره.در ضمن اینم بگم که شماره ی 1 این بازی هم گرافیک خیلی عالی داره ولی خب شماره های بعدیش خیلی عالی ترن.
پیشنهاد من به عنوان یه اسپلینت باز اینه که از شماره ی 1 شروع کنی حالا خودت هر جور راحتی...
چی میگه:cheesygriنوشته شده توسط pandora tomorrow:نچ فقط از شماره ی 1 شوع کن برای خودت میگم این طوری لذت بیشتری میبری.(پوزه علیرضا رو زدم):cheesygrin:
نوشته شده توسط behzadr:در مورد بازی استالکر و هم چنین اضافه شونده هاف لایف و یا فیفا کاپ خبری نشده؟