در این تاپیک بازیهای جدیدی که وارد بازار ایران میشود و در مورد موجودیت و مشخصات آنها صحبت میکنیم و مینویسیم.
Last edited by a moderator:
نوشته شده توسط gavelock:بازی استراتژی جنگ ستارگان که دو سی دی هست
من که نتونستم گیرش بیارم اصلا تو بازی اومده یا نهنوشته شده توسط mohandes_register:شما اصلا سری این بازی هارو بازی کردی؟
GENERALS و یه سری بازیهای دیگه.من نمونش جنرالز رو گفتم...
اینا تمام بازیهای Command & Conquer رو آوردن تو 2 تا دی وی دی یا 12 سی دی...چون دیگه بازی های این نوع ساخته نمیشه...
نوشته شده توسط Ali_Reza_1899:من که نتونستم گیرش بیارم اصلا تو بازی اومده یا نه
ممنون محمد جان اگه میشه اگه اومد حتما منو خبر کننوشته شده توسط Hellgate:london:سلام
این بازی هنوز که نیومده. تا اونجایی که من میدونم این بازی دو تا DVD هستش و یکی از DVD های بازی Bounes های بازی هستش و مصاحبه با عوامل پشت صحنه بازی و اینکه چه جوری این 10 سال رو EA کار کرده و تونسته 3 دنیای بسیار زیبا رو درست کنه .
+++++++++++++++++++++++++++++++
کسی اگه از SW:Empire at Wars خبری داره بگه.من هر چی میگردم تورنت این بازی نیست.
خداحافظ
کسی اگه از SW:Empire at Wars خبری داره بگه.من هر چی میگردم تورنت این بازی نیست.
شما خودتون بازی Star Wars:Empire at war رو گرفتید؟؟؟؟؟؟؟
چون تا دیروز هنوز این بازی کرک نشده بود و فکر کنم مشکل کرک داره. اگه گرفتید میشه بگید از کجا؟؟؟؟
من که نتونستم گیرش بیارم اصلا تو بازی اومده یا نه
این دو تا بازی همین الان تو بازار هستند. جنگ ستارگان رو مدرن زده و اون یکی رو هم 12 سی دی هست و تکین هم زده. تو آریا شهر پاساژ یاران هر دو بازی هستند. البته من خودم استراتژی بازی نمیکنم.این بازی هنوز که نیومده. تا اونجایی که من میدونم این بازی دو تا DVD هستش و یکی از DVD های بازی Bounes های بازی هستش و مصاحبه با عوامل پشت صحنه بازی و اینکه چه جوری این 10 سال رو EA کار کرده و تونسته 3 دنیای بسیار زیبا رو درست کنه .