بازیهای موجود در بازار برای PC

شما اصلا سری این بازی هارو بازی کردی؟
GENERALS و یه سری بازیهای دیگه.من نمونش جنرالز رو گفتم...
اینا تمام بازیهای Command & Conquer رو آوردن تو 2 تا دی وی دی یا 12 سی دی...چون دیگه بازی های این نوع ساخته نمیشه...

نوشته شده توسط Mehdiiiii:
خیلی وقت پیشاااااا
تو سایت گیم اسپات
خبر داده بودند که قرار Read Alert 3 ساخته بشه
کسی از این بازی خبری نداره
تو سایت EA هم هیچ خبری نبود

هيچ خبري از اين بازي در دست نيست ؛ فقط گفته شده كه اين بازي قراره ساخته بشه !

بازى Black بالخره 1 ساعت پيش وارد بازار شد قيمتش هم حدود 3 تومن هست
من يه مرحله رفتم بازي جالبي بود گرافيك در حد كنسول خيلي بالا بود
تو بازي فقط بايد همه چيز رو از بين ببريد از شيشه گرفته تا در و پنجره و...
كلا من زياد نرفتم ولي خيلي قشنگ بود
بريم جلوتر ببينيم چي ميشه
همه بريد پاساز لباف بگيريد
اما بازي Drancgrad (ار پي جي اسكويرانيكس) و Siren 2 (نسخه زاپني) Courios joe ,...هم اومده بود
اين بازار پي اس 2

بازیهای جدید بسته مکمل سوات4 هست که یک سی دی هست و بازی استراتژی جنگ ستارگان که دو سی دی هست و بازی ریسینگ la rush که دو سی دی هست اومده.

آقایون بسته مکمل SWAT رو فقط در صورتی بخرین که سی دی اصل و غیر zip اون هم باهاش باشه.یعنی بازی باید در سه سی دی باشه و گرنه امکانه نصبش نیست...سری قبلی که توسط MODERN و TAKIN بود مشکل داره.من خودم بازی رو دانلود کردم رو اونا نصب نشد.

نوشته شده توسط gavelock:
بازی استراتژی جنگ ستارگان که دو سی دی هست

سلام

شما خودتون بازی Star Wars:Empire at war رو گرفتید؟؟؟؟؟؟؟

چون تا دیروز هنوز این بازی کرک نشده بود و فکر کنم مشکل کرک داره. اگه گرفتید میشه بگید از کجا؟؟؟؟

من شدیدا دنبال این بازیم.و من توی تورنتا نتونستم بازی رو گیر بیارم.فقط تورنت بونس بازی بود.

ممنون میشم.

خداحافظ

نوشته شده توسط mohandes_register:
شما اصلا سری این بازی هارو بازی کردی؟
GENERALS و یه سری بازیهای دیگه.من نمونش جنرالز رو گفتم...
اینا تمام بازیهای Command & Conquer رو آوردن تو 2 تا دی وی دی یا 12 سی دی...چون دیگه بازی های این نوع ساخته نمیشه...
من که نتونستم گیرش بیارم اصلا تو بازی اومده یا نه

نوشته شده توسط Ali_Reza_1899:

سلام

این بازی هنوز که نیومده. تا اونجایی که من میدونم این بازی دو تا DVD هستش و یکی از DVD های بازی Bounes های بازی هستش و مصاحبه با عوامل پشت صحنه بازی و اینکه چه جوری این 10 سال رو EA کار کرده و تونسته 3 دنیای بسیار زیبا رو درست کنه .

+++++++++++++++++++++++++++++++

کسی اگه از SW:Empire at Wars خبری داره بگه.من هر چی میگردم تورنت این بازی نیست.

خداحافظ

نوشته شده توسط Hellgate:london:
سلام

این بازی هنوز که نیومده. تا اونجایی که من میدونم این بازی دو تا DVD هستش و یکی از DVD های بازی Bounes های بازی هستش و مصاحبه با عوامل پشت صحنه بازی و اینکه چه جوری این 10 سال رو EA کار کرده و تونسته 3 دنیای بسیار زیبا رو درست کنه .

+++++++++++++++++++++++++++++++

کسی اگه از SW:Empire at Wars خبری داره بگه.من هر چی میگردم تورنت این بازی نیست.

خداحافظ
ممنون محمد جان اگه میشه اگه اومد حتما منو خبر کن
راستی من 1 ماه پیش رفتم Panzers - Phase2 رو خریدم برای تکین بود بازی خراب بود اصلا نصب نمیشد میخاستم بدونم برای چه شرکتی درست است برم بخرم

شما خودتون بازی Star Wars:Empire at war رو گرفتید؟؟؟؟؟؟؟

چون تا دیروز هنوز این بازی کرک نشده بود و فکر کنم مشکل کرک داره. اگه گرفتید میشه بگید از کجا؟؟؟؟
این دو تا بازی همین الان تو بازار هستند. جنگ ستارگان رو مدرن زده و اون یکی رو هم 12 سی دی هست و تکین هم زده. تو آریا شهر پاساژ یاران هر دو بازی هستند. البته من خودم استراتژی بازی نمیکنم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or