بازیهای موجود در بازار برای PC

ببین امین جان، جون مادرت دوباره شروع نکن من هیچ کاره بیدم اگر هم میبینه مدیر اونجام .. خودم نفهمیدم که چی شد من مدیر اونجا شدم. در کل بنظر من شرکت خوبیه اگر هر مشکلی داشته باشه ولی بازی ها رو خیلی سریع و زود پخش میکنه.

نوشته شده توسط snakeonline:
ببین امین جان، جون مادرت دوباره شروع نکن من هیچ کاره بیدم اگر هم میبینه مدیر اونجام .. خودم نفهمیدم که چی شد من مدیر اونجا شدم. در کل بنظر من شرکت خوبیه اگر هر مشکلی داشته باشه ولی بازی ها رو خیلی سریع و زود پخش میکنه.

تکین واقعا بازی ها رو زودتر از شرکت های دیگه میده بیرون....

نوشته شده توسط snakeonline:
من بابا من که شروع نکردم :mrgreen: تازع از شما هم تعریف کردم
به نظر من هم تکین شرکت خوبیه چون بازی ها رو سریع مثل همه ی کشور های دنیا در اختیار ما میزاره :lol: با این کارشون خیلی حال میکنم ولی یه چیزی که خیلی ذیتم میکنه جلد بازی هاش هست که کیفیتش پایینه

نوشته شده توسط pandora tomorrow:
به نظر من هم تکین شرکت خوبیه چون بازی ها رو سریع مثل همه ی کشور های دنیا در اختیار ما میزاره :lol: با این کارشون خیلی حال میکنم ولی یه چیزی که خیلی ذیتم میکنه جلد بازی هاش هست که کیفیتش پایینه

خیلی هم خوبه..؟؟ چشه؟؟؟... :mrgreen:

نوشته شده توسط pandora tomorrow:
یه مشکل دیگه هم هست . روی هر سی دی لیبل خاص خودش نیست و اگه 2 تا بازی بگیریم با هم قاطی میشن سی دی ها .

نوشته شده توسط Elvish Hero:
خوب دوستان بالاخره بلک اند وایت2+فیفا منیجر 2006 اومدن...

كوش ؟ كدام شركت زده ؟ درسته ؟ مشكلي كه نداره . من تو اين 3 روز 700مگ از 3.5گيگ رو دانلود كردم . بگو اگر درسته ديگه دانلود نكنم .

سل آم
دوو سه تان من عقده World of Warcraft دارم....كسي تو تهران بازيش رو خريده؟؟
اين 5 سي دي هه رو ميگم كه سرور رو گول ميزنه...يعني ديگه لازم نيست اورجينالش رو بخريم....
اگر كسي خبر داشت حتما به من يه پي ام بزنه...
عماد خبيث تو خبر نداري؟؟؟
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
لبتون خندون و سيستمتون آپديت...

نوشته شده توسط Ehy18:
سل آم
اين 5 سي دي هه رو ميگم كه سرور رو گول ميزنه...يعني ديگه لازم نيست اورجينالش رو بخريم....

یعنی میشه مجانی بازی کرد ؟؟؟؟

نوشته شده توسط mehrdad_:
یعنی میشه مجانی بازی کرد ؟؟؟؟
اگه بشه که خیلی خوبه :arrow:

مگه سرور هالوه که گول بخوره :cheesygri :cheesygri

نوشته شده توسط Ehy18:
سل آم

سلام .
Code:
 [url="http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=168"]http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=168[/url]
قبلا تو بازي اسپات يك راهنماي گنده نوشته بودم . دوباره تو همين تاپيكي كه دوستان درست كردن مينويسم .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or