در این تاپیک بازیهای جدیدی که وارد بازار ایران میشود و در مورد موجودیت و مشخصات آنها صحبت میکنیم و مینویسیم.
Last edited by a moderator:
معذرت میخواما ولی بازی World of Goo چه ربطی به استراتژی داره فک کنم اشتباه شده خیلی وقته تموم کردم فان بودWorld of Goo
reconquest
Ashes of the Singularity: Escalation
WARSHIFT
معذرت میخواما ولی بازی World of Goo چه ربطی به استراتژی داره فک کنم اشتباه شده خیلی وقته تموم کردم فان بود
از همگی بابت راهنمایی ممنونم
درود دوستان
چند تا بازی شبیه مافیا (ترجیحا سوم شخص) معرفی کنید .
ممنون.
بتل بگیر شک نکندوستانی که الان دارن بازی میکنن بازی چطوره؟
مشکلات اعصاب خورد کن که نداره؟ مثلا بعضی ها میگن که شات گان A10 بیش از حد قوی هست و ازین حرفا.
گیم پلی بالانس هست؟
آخه یکم پول دارم بعد موندم overwatch بخرم یا BF1
تو اون سبک و قیاص که انگشت شماره اما اگر سری بازیها Assassin's Creed و batman رو بازی کردی میتونی به اینا هم فک کنی :سلام دوستان،میخواسنم یه بازی action adventureتو مایه های آنچارتد یا تامب ریدر بهم معرفی کنید،البته متاسفانه سیستمم توانایی اجرای تامب رایدر جدید رو نداره،...مثلا 2014به قبل باشه بازی،مناسبه...
من با BLACK FLAG خیلی حال کردمسلام دوستان.
بین دو نسخه syndicate و unity از سری assassins creed کدوم رو پیشنهاد میکنین!؟
-مشکلات زمان عرضه unity هنوز پابرجاست یا بر طرف شده؟
ممنون
توی دوتاشون که داستان وجود خارجی نداره، ولی من با گیم پلی یونیتی خیلی بیشتر حال کردم. مشکلاتش هم تا حد خیلی زیادی رفع شده با آپدیت آخر.سلام دوستان.
بین دو نسخه syndicate و unity از سری assassins creed کدوم رو پیشنهاد میکنین!؟
-مشکلات زمان عرضه unity هنوز پابرجاست یا بر طرف شده؟
ممنون
کرک عوض کنینما که آخر نتونستیم بازی tomb raider 2013رو بازی کنیم،همین که میخواد بره تو بازی،ارور tomb raider has stopped working میده!!!!!!!اگه را هی هست بگید خواهشا!