در این تاپیک بازیهای جدیدی که وارد بازار ایران میشود و در مورد موجودیت و مشخصات آنها صحبت میکنیم و مینویسیم.
Last edited by a moderator:
دو تا تریلر دیدم زاویه دوربین تو یکی اول شخصه تو یکی سوم شخص ، چجوریه میشه سوپیچ کرد ؟
خدا قوت ، زحمت گوگل کردن رو برام کشیدی
دوستان بگید میخوام دان کنم امشبدوستان به نظرتون MGSV رو دانلود کنم یا Arma 3 Apex ؟
تو همین حجما یا کمتر بازیه اکشن باحال که تخیلی نباشه چی خوبه ؟
دوستان به نظرتون MGSV رو دانلود کنم یا Arma 3 Apex ؟
آرما 3 بیشتر مولتیپلیرش حال می ده. MGS V کلا همه چیش حال می ده و سطح کیفیش بالاترهدوستان به نظرتون MGSV رو دانلود کنم یا Arma 3 Apex ؟
سلام
یه بازی معرفی کنید شبیه driver san francisco
یعنی بشه تو شهر ازاد رانندگی کرد و ماشین هاش هم واقعی باشن.nfs most wanted هم نمیخوام
درود
چند تا بازی سبک مخفی کاری بگید.
چند تا بازی نقش افرینی رو معرفی کنید... قدیمی باشه...جدید باشه...استراتیژیک باشه مهم نیست فقط این مهمه که حس زندگی کردن بده )))))): گفتم زندگی یادش بخیر تو اسکایریم روز و شب ها بودم همون جا هم زندگی میکردم ))))): در ضمن dragon age inquisition رو برای بار هفتم تموم کردم... و Dark souls 3 رو هم یک مدت بازی کردم بعد یک مدت دیگه رفتم ادامشش بدم کلا نمی دونم کیم- کجا بودم- چی شده- کلا بیخیالش شدم ویچر 3 رو هم کلا حساب بازی کردنش از دستم پریده فال اوت 4 رو هم کلا دیگه خیلی زیاد بازی کردم هر چقدر هم میخوام بیخیالش بشم کلا نمیشه به غیر از این موارد بالا من واقعا بازی دیگه ای نمی شناسم که در حد یک عنوان نقش افرینی خوب باشه، اگه هست بگید اگه نه برم همون فال اوتمو بازی کنم.
شاید بازیش کردیچند تا بازی نقش افرینی رو معرفی کنید... قدیمی باشه...جدید باشه...استراتیژیک باشه مهم نیست فقط این مهمه که حس زندگی کردن بده )))))): گفتم زندگی یادش بخیر تو اسکایریم روز و شب ها بودم همون جا هم زندگی میکردم ))))): در ضمن dragon age inquisition رو برای بار هفتم تموم کردم... و Dark souls 3 رو هم یک مدت بازی کردم بعد یک مدت دیگه رفتم ادامشش بدم کلا نمی دونم کیم- کجا بودم- چی شده- کلا بیخیالش شدم ویچر 3 رو هم کلا حساب بازی کردنش از دستم پریده فال اوت 4 رو هم کلا دیگه خیلی زیاد بازی کردم هر چقدر هم میخوام بیخیالش بشم کلا نمیشه به غیر از این موارد بالا من واقعا بازی دیگه ای نمی شناسم که در حد یک عنوان نقش افرینی خوب باشه، اگه هست بگید اگه نه برم همون فال اوتمو بازی کنم.