در این تاپیک بازیهای جدیدی که وارد بازار ایران میشود و در مورد موجودیت و مشخصات آنها صحبت میکنیم و مینویسیم.
Last edited by a moderator:
دوستان یه چند تا بازی خوب که سیستم قوی نخواد معرفی میکنید؟
از بین Need for Speed ها کدوم بهتره؟
این Total War جدید خوبه؟
warcraftدوستان قبلا هم این سوال و پرسیده بودم اما بیخیال شدم خواهشا جوابتون در حد معرفی باشه بحث بنده کش ندم
یادتون میاد زمانی که شروع به بازی کردید اولین بازیهای استراتژیکی که کردید چه بود ؟ ممنون میشم معرفی کنید میخوام از آسان بسمت سختی بروم
دوستان قبلا هم این سوال و پرسیده بودم اما بیخیال شدم خواهشا جوابتون در حد معرفی باشه بحث بنده کش ندم
یادتون میاد زمانی که شروع به بازی کردید اولین بازیهای استراتژیکی که کردید چه بود ؟ ممنون میشم معرفی کنید میخوام از آسان بسمت سختی بروم
دوستان سلام این بازی guild wars 2 رو تو کجایه تهران میتونم تهیه کنم خیلی جاها رفتم ولی نبود خواهشا کمک کنید ممنون میشم اگه یه ادرس به من بدید من این بازیرو برم شنبه بخرم با تشکر
نسخه اولشون.سلام دوستان من می خوام سری بتمن و بیوشاک رو شروع کنم برای شروع بهترین نسخه چیه
سری بتمن از Arkham Asylumسلام دوستان من می خوام سری بتمن و بیوشاک رو شروع کنم برای شروع بهترین نسخه چیه
البته ناگفته نمونه که اون دوتا DLC برای BioShock infinite کاملا به نسخه اول ربط دارن!سری بتمن از Arkham Asylum
برا بایوشاک، Bioshock اولی و دومی داستان مرتبط دارن و زیر آب اتفاق میوفتن ولی Bioshock infinite کلا داستانش تو آسمونا اتفاق میوفته و ربط خاصی به قبلیا پیدا نمیکنه در نتیجه اگه اینم اول بازی کنی عیب نداره! من با Infinite بیشتر حال میکردم!