بازیهای موجود در بازار برای PC

این سری بازی های Lego چجوریه؟ سبکش چیه؟ کلا توصیه میشه یا نه؟
منم همین سوال رو دارم چندم شخصه بازی؟
دیگه خب ادونچر هستند...سوم شخص.
این بازیای لگو واقعا سلیقه‌ای هستند اما خیلیا همانند خود من حال میکنند با بازیای این سری:دی
کلا بگیرید یکی دوتاش ک فکر میکنید ممکنه از تمشون خوشتون بیاد رو ببینین میتونید با جو بازی کنار بیاید یا نه

شما به نظرم اول لگو Lord of the Rings رو بگیرید ببینید خوشتون میاد یا نه:دی اگه اومد برید تو کار لگو استار وارز و هری پاتر و بتمن.
پ.ن: اول ارباب حلقه ها رو گفتم چون هر کسی از این چیزای تخیلی سوپر من و ... خوشش نمیاد، اگه خوشتون میاد از لگو بتمن شروع کنید.

این سری بازی های Lego چجوریه؟ سبکش چیه؟ کلا توصیه میشه یا نه؟

فان.لذت بخش. بیشتر چندنفره میچسبه و اینکه با چند نفر بشینید بازی کنید و از شوخی های جالب بازی لذت ببرید:d

عناوین لگو خیلی سلیقه ای هستند و خیلی ها هستند خوششون میاد و خیلی ها هم هستند که ذره ای نمیتونن ارتباط برقرار کنن. اگه میخواید سراغ یه بازی لگو برید سراغ اونی برید که به موضوعش علاقه دارید! مثلا اگه از مارول و ابرقهرماناش خوشتون نمیاد هرگز نرید سراغ LEGO Marvel Superheroes . در مورد هر بازی لگو این خیلی مهمه.

بین لگوهایی که تا حالا عرضه شدن شخصا Lord of the Rings رو بیشتر پسندیدم. تنوع گیم پلی نسبت به بقیه عناوین لگو خیلی بیشتره. و از نظر جلوه های بصری هم خیلی جالب و غیرمنتظره بود برای شخص من.

قورباغه ی مبارز :d همین هفته منتشر شد. بازی خوبی هستش. خوبیش اینه که اگه بمیری, قدرت ها و مقداری از پولت باقی میمونه و با قدرت بیشتری ادامه میدی:

حجمشم همش 2 مگه

Kero Blaster

Supergreatfriend-DemoFriendKeroBlasterPC862-654.jpg

الان که امتیازاشو دیدم می بینم که امتیازهای خوبی هم گرفته. تازه قیمتشو هم زده 7 دلار!

3dm هم کـرکـش کرده برای پایرت خورها :)

آخرین ویرایش:
شما به نظرم اول لگو Lord of the Rings رو بگیرید ببینید خوشتون میاد یا نه:دی اگه اومد برید تو کار لگو استار وارز و هری پاتر و بتمن.
پ.ن: اول ارباب حلقه ها رو گفتم چون هر کسی از این چیزای تخیلی سوپر من و ... خوشش نمیاد، اگه خوشتون میاد از لگو بتمن شروع کنید.
لگو استار وارز یک و دو و هریپاتر عالی بودن!
بتمن و ارباب حلقه ها هم عالی بود!
استار وارزو حد اقل 4 دفه تموم کردم!

آقا توی wargame فقط میشه نیرو حرکت داد یا مثلا میشه مثل generals نیرو ساخت فرستاد؟
بیس سازی نداره.

توی این صفحات زیاد بازی استراتژیک توصیه شده منتهی یه بازی رو همیشه یادم میره که اونم جز سری Warhammer نیست :d اصلا از دست ندید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or