بازیهای موجود در بازار برای PC

آقا من الان بازار بودم The Matrix - Path of Neo گرفتم داشتم نصبش میکردم انگاری ویروس داشت McAfee جلوشو گرفت ولی من یه جوری کلین کردم نصبش کردم بازی هم اجرا میشه
ولی در کل پیشنهاد میکنم برای تکین رو نخرید ویروس داره این 2 بازی که تکین میده بیرون ولی ویروس داره اون مشکلی هم که آقا محمد میگفت که میگن انگاری همین بوده
بازی movie هم خریدم 3 تا سیدی بود گان هم بلاخره تونستم بلاخرم قشنگ بود

نوشته شده توسط Ali_Reza_1899:
برای اون 6 تا سیدی بود
هنوز که Movies نیومده من یه چیزایی از بازی شندیده بودم ولی میشه بگی محمد جان بازی چجوری؟ چه سبکی؟
سلام
بازی رو که گرفتی .من چی توضیح بدم.
سبک بازی مثل سیمز هستش.ولی به جاش باید فیلم درست کنی.یا تهیه کننده میشی یا کارگردان.خب مشکلات هم داری.کمبود بودجه.کمبود امکانات.کمبود داستان.باید با بازیگر های سر شناس قرار داد ببندی و ...
من تا حالا 4 تا تریلر ازش دیدم.خیلی جالب بود.

بای بای

آقا تو سایت تکین نوشته
بزودی گیمهای زیر با آسانترین شرایط اجرا

و بدون اجرای مراحل سخت و دشوار به بازار

عرضه خواهد شد.

بدون کرک - بدون Mount کردن - بدون

برنامه D-tools

1 - Splinter Cell 3

2 - Suffering 2

3 - Cold War

4 - CRC

5 - Track mania Sunrise

6 - World Racing 2

7 - UFO Aftershock

8 - Chrome: SpecForce

9 - X3: Reunion

یعنی چجوری میخاد اجرا بکنن این بازیها رو نه با کرک نه با دیمون تولز و نه...؟؟؟؟؟؟

نوشته شده توسط Ali_Reza_1899:
آقا تو سایت تکین نوشته
بزودی گیمهای زیر با آسانترین شرایط اجرا

و بدون اجرای مراحل سخت و دشوار به بازار

عرضه خواهد شد.

بدون کرک - بدون Mount کردن - بدون

برنامه D-tools

1 - Splinter Cell 3

2 - Suffering 2

3 - Cold War

4 - CRC

5 - Track mania Sunrise

6 - World Racing 2

7 - UFO Aftershock

8 - Chrome: SpecForce

9 - X3: Reunion

یعنی چجوری میخاد اجرا بکنن این بازیها رو نه با کرک نه با دیمون تولز و نه...؟؟؟؟؟؟
سلام
میدونم امکان داره این پست پاک شه.
ولی تو رو خدا به حرفاشون گوش ندین.مطمئن باشین همین جا خیلی از بچه ها خوره تر از این بابا هستن.و اگه خبری بشه و بدون کرکو دیمون بشه این بازی ها رو اجرا کرد.خیلی زود با خبر میشیم.
خب معلومه چه جوریه.
دروغ.
شاخو دم نداره که.
بای بای

آخرین ویرایش:
دروغ نمیگه میگه یه برنامه پیدا کرده که اینکارو میکنه اسمش هم به من گفت حالا زیاد مهم نیست دروغ هست یا راست

اما چیزی که مهمتره اینه که برنامه daemon tool4 چند روز پیش منتشر شد که در خیلی موارد دیگه احتیاجی به برنامه جانبی برای اجرای بازی ها نیست و حتی در آینده آپدیتهایی براش میدن که اصلا به هیچ برنامه دیگه ای نیاز نباشه

سعی کنید به mount کردن image و اجرای بازی عادت کنید چون این کاری هست که در خارج انجام میشه و خیلی مزایا داره یکی پچ کردن هست یکی شناسایی بازی به شکل اورجینال و دوری از خیلی مشکلاتی که کرک ها بوجود میارن

نوشته شده توسط persian_king:
دروغ نمیگه میگه یه برنامه پیدا کرده که اینکارو میکنه اسمش هم به من گفت حالا زیاد مهم نیست دروغ هست یا راست

اما چیزی که مهمتره اینه که برنامه daemon tool4 چند روز پیش منتشر شد که در خیلی موارد دیگه احتیاجی به برنامه جانبی برای اجرای بازی ها نیست و حتی در آینده آپدیتهایی براش میدن که اصلا به هیچ برنامه دیگه ای نیاز نباشه

سعی کنید به mount کردن image و اجرای بازی عادت کنید چون این کاری هست که در خارج انجام میشه و خیلی مزایا داره یکی پچ کردن هست یکی شناسایی بازی به شکل اورجینال و دوری از خیلی مشکلاتی که کرک ها بوجود میارن
سلام
اقا فرشین.
منم دیدم که DT4 اومده.و اینم میدونم که باید به این مونت کردن عادت کنیم.ولی من تا حالا از این بابا 100 تا دروغ شنیدم 1 دونه راست.
اگرم 100 درصد درست بگه .باید خیلی زودتر به فکرش باشه نه اینکه تو سایتش داد بزنه که اهای اهی من این چیزو پیدا کردم.
اون همون چیزی که به قول شما تو اینترنت میبینه ما هم میتونیم ببینم.
یادته یه بار سر WoW اینو گفتی.
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
اینم میدونم که دیروز من تو بازار SC3 رو دیدم.
فکر کنم بالاخره تصمیم گرفت بازی رو بده بیرون.
7 تا CD بود.
با همون پکی که همون زمان درست کرده بود برای SC و یوبی زد تو حال همه.
با همون بسته بندی سابقش داده.
ممنون
خوش بگذره.

خداحافظ

راستش sc 3 رو دوستم رفته بود اموزشش رو تو تكين ديده براي اجراكردن

اما وقتي بازي كه 7تا سيدي بود رو ميذاشت اين بازي اجرا نميشد

اگه تکین بتونه این کار رو بکنه که خدا خیرش بده . اگرم نتونه که بیخیال . زیاد فکرتون رو مشغول نکنید . شد شد . نشد نشد .
NFS:Most Wanted هم اومد . در 5 سیدی و یک دی وی دی . تکین آورده .

نوشته شده توسط Sayeh:
اگه تکین بتونه این کار رو بکنه که خدا خیرش بده . اگرم نتونه که بیخیال . زیاد فکرتون رو مشغول نکنید . شد شد . نشد نشد .
NFS:Most Wanted هم اومد . در 5 سیدی و یک دی وی دی . تکین آورده .
آره اومد الان گرفتمش 5 تا سیدی بود برای مدرن بود ترسیدم برای تکین رو بگیرم دوباره مشکل داشته باشه

با همون بسته بندی سابقش داده
آره با همون پکش بود منم که دیویدیش رو گرفتم همین جوری بود

من Most Wanted برا تکین رو گرفتم بدون هیچ مشکل و دردسری اجرا شد

واقعا بازی قشنگیه ... باید از EA تشکر کرد به خاطر این بازی فوق العاده

خب دوستان.من بالاخره ديروز SC3 رو در 7 سيدي از فکري گرفتم.

اين بازي با d-tools v4 و بدون نياز به sfcure و sfnighmare و ... اجرا ميشه.حتي در ويندوز SP1

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or