در این تاپیک بازیهای جدیدی که وارد بازار ایران میشود و در مورد موجودیت و مشخصات آنها صحبت میکنیم و مینویسیم.
Last edited by a moderator:
سلامنوشته شده توسط Ali_Reza_1899:برای اون 6 تا سیدی بود
هنوز که Movies نیومده من یه چیزایی از بازی شندیده بودم ولی میشه بگی محمد جان بازی چجوری؟ چه سبکی؟
سلامنوشته شده توسط Ali_Reza_1899:آقا تو سایت تکین نوشته
بزودی گیمهای زیر با آسانترین شرایط اجرا
و بدون اجرای مراحل سخت و دشوار به بازار
عرضه خواهد شد.
بدون کرک - بدون Mount کردن - بدون
برنامه D-tools
1 - Splinter Cell 3
2 - Suffering 2
3 - Cold War
4 - CRC
5 - Track mania Sunrise
6 - World Racing 2
7 - UFO Aftershock
8 - Chrome: SpecForce
9 - X3: Reunion
یعنی چجوری میخاد اجرا بکنن این بازیها رو نه با کرک نه با دیمون تولز و نه...؟؟؟؟؟؟
سلامنوشته شده توسط persian_king:دروغ نمیگه میگه یه برنامه پیدا کرده که اینکارو میکنه اسمش هم به من گفت حالا زیاد مهم نیست دروغ هست یا راست
اما چیزی که مهمتره اینه که برنامه daemon tool4 چند روز پیش منتشر شد که در خیلی موارد دیگه احتیاجی به برنامه جانبی برای اجرای بازی ها نیست و حتی در آینده آپدیتهایی براش میدن که اصلا به هیچ برنامه دیگه ای نیاز نباشه
سعی کنید به mount کردن image و اجرای بازی عادت کنید چون این کاری هست که در خارج انجام میشه و خیلی مزایا داره یکی پچ کردن هست یکی شناسایی بازی به شکل اورجینال و دوری از خیلی مشکلاتی که کرک ها بوجود میارن
آره اومد الان گرفتمش 5 تا سیدی بود برای مدرن بود ترسیدم برای تکین رو بگیرم دوباره مشکل داشته باشهنوشته شده توسط Sayeh:اگه تکین بتونه این کار رو بکنه که خدا خیرش بده . اگرم نتونه که بیخیال . زیاد فکرتون رو مشغول نکنید . شد شد . نشد نشد .
NFS:Most Wanted هم اومد . در 5 سیدی و یک دی وی دی . تکین آورده .
آره با همون پکش بود منم که دیویدیش رو گرفتم همین جوری بودبا همون بسته بندی سابقش داده