در این تاپیک بازیهای جدیدی که وارد بازار ایران میشود و در مورد موجودیت و مشخصات آنها صحبت میکنیم و مینویسیم.
Last edited by a moderator:
دوستان ، آخر این GTA V رو کامپیوتر میاد یا نه ؟؟؟
هنوز خود راکستار تایید رسمی نکرده!
فقط ای کاش توی همین 2013 میدادنش بیرون!
هنوز خود راکستار تایید رسمی نکرده!
فقط ای کاش توی همین 2013 میدادنش بیرون!
اومدنش که من از همون اولی که استارت ساخت بازی زده شد مطمئن بودم میاد ولی میگم ای کاش زودتر از 2014 میومدداداش مجید حتما بازی GTA V برای PC میاد
تا وقتی یه سری خورده فروش و............. میگفتن , میگفتیم احتمال داره نیاد شایعس
ولی وقتی رئیس شرکت بزرگ اینتل پا پیش میزاره میگه بازی در اینده منتشر میشه (یه عده به سمت کنسول غش کردن ) دیگه رد خور نداره تو سه ماه اول 2014 میاد
حال هوای دم عیدو خیلی دوست دارم امیدوارم تو تعطیلات عید بیاد که حسابی میچسبه
اومدنش که من از همون اولی که استارت ساخت بازی زده شد مطمئن بودم میاد ولی میگم ای کاش زودتر از 2014 میومد
اوه تعطیلات عید نگو وسط مسافرتم فکر کن GTA V بیاد بعد تو توی مسافرت باشی! چه حسی بهت دست میده؟
پسر من چشمام ضعیف شده این بازی رو ندیدم چند وقت پیش یه تریلر ازش دیدم امروز داشتم تورنت و چک میکردم بهش برخورد کردم نگو توی این تایپک چند روز پیش گفتن من ندیدم کور شدم رفت پسر
Gas Guzzlers Extreme-RELOADED اومده که میتونید از کلوب ( یا لینک در امضا) دریافت کنید!!
پسر من چشمام ضعیف شده این بازی رو ندیدم چند وقت پیش یه تریلر ازش دیدم امروز داشتم تورنت و چک میکردم بهش برخورد کردم نگو توی این تایپک چند روز پیش گفتن من ندیدم کور شدم رفت پسر
هرکی عاشق سبک car comabt حال میکنه اینو حتما بزنه دندوناش بریزه
یزن یزنه توی مپه ؟ یا مثل blur هست ؟