بازیهای موجود در بازار برای PC

سلام دوستان بی زحمت واسه سیستم من که بهش بخوره 2تا بازی معرفی کنید جنگی باشه بی زحمت مثل سبک های مکس پین
47686948284698474979.png

سلام دوستان.داستان بازی ویچر 2 ادامه ی ویچر 1 هست؟ من فقط 2 رو پیدا کردم و یکش تو بازار نیست. من به داستان بازی ها توجه زیادی دارم و دوست دارم بدونم داستان بازی چیه. حالا ویچر 2 رو بگیرم یا نه؟راستی سر اخرین تنظیمات روی فول اچ دی به چه کارت گرافیکی احتیاج داره؟

سلام دوستان.داستان بازی ویچر 2 ادامه ی ویچر 1 هست؟ من فقط 2 رو پیدا کردم و یکش تو بازار نیست. من به داستان بازی ها توجه زیادی دارم و دوست دارم بدونم داستان بازی چیه. حالا ویچر 2 رو بگیرم یا نه؟راستی سر اخرین تنظیمات روی فول اچ دی به چه کارت گرافیکی احتیاج داره؟

اقا یکی جواب منو بده ممنون میشم

انجین ویچر 2 خیلی سنگینه
با گرافیکای معمولی خوب اجرا نمیشه

باید یک گرافیک توپ داشته باشی!
در حد GTX 480 یا 3850 ـو اینا بسه

گرافیکم 570gtx power هست. نسخه ی دوش ادامه ی نسخه یکش هست؟ میترسم نسخه ی دوش رو بگیرم بعد پشیمون بشم. من همیشه دوست دارم در جریان داستان بازی باشم

گرافیکم 570gtx power هست. نسخه ی دوش ادامه ی نسخه یکش هست؟ میترسم نسخه ی دوش رو بگیرم بعد پشیمون بشم. من همیشه دوست دارم در جریان داستان بازی باشم
بعله این نسخه ها به هم مربوط هسن!!! داستان اولی هم خیلی قشنگه حیفه بازی نکنیش!!! اگه فروشگاه میخوای بت بدم!!! مال بابام هم نیست که تبلیغ کنم (واسه دوستانی که میخوان حرف دربیارن D:)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or