در این تاپیک بازیهای جدیدی که وارد بازار ایران میشود و در مورد موجودیت و مشخصات آنها صحبت میکنیم و مینویسیم.
Last edited by a moderator:
من زیاد بازی سراغ ندارمنه بابا من که آنتی پی سی ام :d
به من سفارش کردن گفتن بپرس . ببین بازی هایی که جالب باشن و آموزنده مثلا بهترین بازی های E . من خودم Spore رو گفتم. ولی خوب بازم می خوان.
ممنون فقط اسم بازی می خوام .
دوستان بازی need for speed world برای pc اومده؟؟چون رلیز شده
تو بازار پیدا میشه؟
apb رو چجوری گیر بیارم؟فروشگاه اینترنتی یا تهران یا کرج؟
یعنی نسخه اریج میخواد بده یا کپی؟تو سایت dc که هیچی نزده بودن!!!شما یه زنگ به فروشگاه DC بزن ببین اونا ندارن؟
اگر هم نداشتن به من یه پخ بده یه نفر بهت معرفی کنم که بتونه حداکثر دو نسخه برات وارد کنه
کارمزدش هم 25 درصده
اگر نداشته باشه ببین شاید سفارشی برات وارد کننیعنی نسخه اریج میخواد بده یا کپی؟تو سایت dc که هیچی نزده بودن!!!
قیمتش چنده؟با کپیش میشه بازی کرد؟کرک درست داره دیگه؟نگیریم ببینیم خرابه:dالان قیمیتشو اینجا بگو من ته جیبمو نگاه کنم ببینم چه خبره اگه می ارزید میخرم:d(یه ساعت موافقت برادرمو گرفتمو اون همه دمو نشونش دادم:d)وست گیم کرج میگه 10 تومن!!!!اگر نداشته باشه ببین شاید سفارشی برات وارد کنن
بعضی بازیها را این کارو میکنن
اگر اونم نشد باید خودت یا خرید کنی یا بگی برات بیارن
من اگر خواستی آشنا دارم
نه - Fable III قراره برای PC بیاد ولی با تاخیر چند (روزه - ماهه - ساله)من کلا یک هفته است عضو سایت شدم. دیدم یه خبر هست ماله سال پیش که Fable II برا PC حتمی است. اومده یا نه؟ من هر سایتی رفتم چیزی ندیدم.
یه سرچ تو گوگل بزنی 100ها سایت برای این کار پیدا میشهمیدونم اینجا جاش نیست اما یکی بیاد یه سایت معرفی کنه که بازی PC میفروشه.
یک بازی کامیون سیمولشن عالی یکی معرفی میکنه باسه من ؟ دقت کنید سیمولیشن باشه مثل 18 wheels of steel