در این تاپیک بازیهای جدیدی که وارد بازار ایران میشود و در مورد موجودیت و مشخصات آنها صحبت میکنیم و مینویسیم.
Last edited by a moderator:
درسته این دو شرکت اوردن و من از هردوتا رو تست کردم سالمه جای نگرانی نیست :cheesygriنه بابا !!اصفهان هم تکین آروده هم باران .من که از باران گرفتم و تا الان خدا را شکر مشکلی نداشته ام.
Need For Speed: undercoverدوستان از سه بازی زیر کدوماش تو بازار ایران اومده؟برای pc
spore
GTA IV
Need For Speed: undercover
درسته دوستان ولی خواهشا یه روز یا دو روز صبر کنید تا ببینیم بقیه شرکتها هم میارن یا نهدوستان بازی left4dead هم برای pc اومد
همین الان پردیس واسه فروش گذاشته!
اين بازي چند وقتي ميشه که اومده ومن فقط ET-game رو ديدم که اين بازي رو اورده. البته، همون نسخه قبلي هست با يه سري اضافات و تغييرات و يه سري چيزها هم نسبت به نسخه قبلي بهبود پيدا کرده .سلام.كسي ميدونه the witcher:enhanced edition اومده توي بازار؟:confused:
بله از اول هم قرار بود این بازی فقط با کمی تغییر جزئی وارد شه و قرار نبود بازی جدیدی باشه و حرف شما هم باید درست باشه چون تکین هم در لیست بازیهای ایندش نذاشته اسم این بازی رواين بازي چند وقتي ميشه که اومده ومن فقط ET-game رو ديدم که اين بازي رو اورده. البته، همون نسخه قبلي هست با يه سري اضافات و تغييرات و يه سري چيزها هم نسبت به نسخه قبلي بهبود پيدا کرده .
فکر کنم ممنوعش کردنبله از اول هم قرار بود این بازی فقط با کمی تغییر جزئی وارد شه و قرار نبود بازی جدیدی باشه و حرف شما هم باید درست باشه چون تکین هم در لیست بازیهای ایندش نذاشته اسم این بازی رو
اینleft4dead چند dvd هست دوستان تعداد dvd هم بگید ممنون میشم من دیگه هی سوال نمیپورسم ممنون
خودم هم یه سوال داشتم
اینکه mirrors edge کی واسه pc میاد؟
بله این بازی اومده و تکین هم اوردتشدوستان Dynasty Warriors 6 رو ET آورده یا نه؟ تکین چی؟!