بازیهای موجود در بازار برای PC

من هم اول تو 1 Dvd دیدم ولی ظاهرا یه مشکلی داره و توی نمیدونم کدوم مرحله گیر میکنه
فکر کنم یه پچه البته من خودم بازی نکردم
توی مرحله پنجم هست که گیر می کند و باید پچ V 1.0.0.1 رو نصب کنی.
اگر توی لودینگ ها بازی گیر می کند ، آخرین آپدیت درایورهای Vga رو هم نصب کن.

7300 جی تی می تونه این بازی رو اجرا کنه ؟
اینم کمترین سیستم مورد نیاز بازی:
Windows Vista or Windows XP
Processor 2.4+ GHz Intel; 2.0+ Ghz AMD
RAM 1 GB
Hard Drive 12 GB free hard drive space
Video Card NVIDIA GeForce 6600+, ATI X700+
Online Multi-player: Broadband Internet Connection, Games for Windows -- LIVE
اینم سیستم پیشنهاد شده بازی:

* 2.4+ GHZ Dual Core Processor
* 2GB Bytes of System RAM
* NVIDIA 7800GTX+ or ATI x1300+ Video Card
* 8 GB of Free Hard Drive Space
امید وارم جوابتو گرفته باشی.

بازی

F.E.A.R.: Perseus Mandate

Empire Earth III

Supreme Commander: Forged Alliance رو شرکت E.T.Game اورده

دوست عزیز اوردن بازی با گذاشتن تو سایت فرق می کنه من زنگ زدم گفت یکشنبه شاید بیاریم.
مثل شرکت معظم کلاه بردار تکین که دیروز(پنجشنبه)زنگ زدم می گم بازی gears of war رو اوردید میگه اره بیا اونوقت وقتی رفتم می گه برو شنبه بیا؟ :evil:
فعلا این gears of war رو سرای بازی و وست گیم اورده و هرکی گفته مطمئن باش خالی بسته.

دوست عزیز هر کسی نظری داره ولی شرکت که حتمنا مشکلی پیش اومده خیلی از دوست های شما از شرکت West که تعریف اش رو می کنید بازی خریدن یا CD یا DVD یا Crack خراب بودن و مشکل داشتن خوب ولی هر کسی دیدم یا شنیدم از این شرکت هر چی خریده ناراضی نبوده و مشکلی نداشه عزیز

من قصد جسارت ندارم وبه خودم اجازه نمیدم ولی حرف شما در کل درست هر کسی نظر داره شخصی ولی در کل شرکت خوبی کارش درست هست

دوست عزیز هر کسی نظری داره ولی شرکت که حتمنا مشکلی پیش اومده خیلی از دوست های شما از شرکت West که تعریف اش رو می کنید بازی خریدن یا CD یا DVD یا Crack خراب بودن و مشکل داشتن خوب ولی هر کسی دیدم یا شنیدم از این شرکت هر چی خریده ناراضی نبوده و مشکلی نداشه عزیز
خو بهزاد جون هر کسی نظری داره... من با west هیچ مشکلی نداشتم...ولی وقتی lost palnet رو خریدم dvd 2 ش رو dvd rom من نمیخوند...ولی واسه دوستم میخوند...بردم و حتی تست هم نکردن و با کمال احترام dvd بازی رو واسم عوض کردن و حتی معذرت خواهی هم کردن(که اینجاش وظیفه هیچکس نیست ولی طرف که اتفاقا مدیریت اونجاس شخصیت والای خودش رو نشون داد) :love:

بر عکس همین شرکت ت*ک*ی*ن ( :sick:*100000) بازی brother in arms :earned in blood رو ازشون خریدم...وقتی بازش کردم انگار یه 10 نفری با کفش از رو Dvd رد شده بودن...تو هر جا دلت بخاد امتحانش کردم نمیخوند...بردم پیشش گفت اصلا این بازی واسه ما نیست :laughing: اوج حماقت رو میبینی؟!

خوب،حالا هر کسی هم نظری داره و نظر شما هم محترم ;)

جواد عزیز گل من به نظرت احترام میزارم حرف شما کاملا درست هست ولی شرکت نامبردی واقعا با خودشون در گیرن تکین درست

جوادی خودت رو ناراحت نکن عزیز

دوستان یکی بیاد من زنگ زدم گفتم بازی جدید چی اومده گفت : gears و call of duty 4 بعد از ظهر میارن ( منظورم کامپیوتر هست و من در کرج هستم ) deadisland اومده و سه تا dvd هست این بازی مگه 2008 نمیاد .
:eek::eek::confused:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or