در این تاپیک بازیهای جدیدی که وارد بازار ایران میشود و در مورد موجودیت و مشخصات آنها صحبت میکنیم و مینویسیم.
Last edited by a moderator:
رم و cpu ت بد نیست ولی خوب هم نیست بیشتر مشکل بخاطر کارت گرافیکت هست این نظر منه تو اون بازیها هم graw2 و driver رو میتونی راحت بازی کنی ولی lost planet رو احتمالا به مشکل بخوری dirt رو هم نمی دونم چون بازی نکردم.دوستان اگه امکان داره این سوال منو جواب بدید من سیستمم اینه میخواستم ببینم بازیهای چطوری میتونم اجرا کنم نمی خوام روی حد بالاشون هم باشه همین که یه رزولوشن خوب مناسب بازی بیاد و بشه واقعا بازی کرد نه نگاه منظورمو که حتما میدونید!
cpu:intel core 2 duo e6700
main board:biostar tforce p965
ram:2x1gig transcend 800
VGA:XFX GeForce 8800 GTS 640
با اينا كل بازيها را توي تنظم خيلي بالا ميتونم بازي كنم؟
با سلام
دوستان اگه امکان داره این سوال منو جواب بدید من سیستمم اینه میخواستم ببینم بازیهای چطوری میتونم اجرا کنم نمی خوام روی حد بالاشون هم باشه همین که یه رزولوشن خوب مناسب بازی بیاد و بشه واقعا بازی کرد نه نگاه منظورمو که حتما میدونید!
این سیستمم :
CPU:Intel3.2 (1mb cash)
VGA: GeforceFX 7300 LE XFX
RAM: 2x512Apacer
این بازیها:
lost planet
driver parallel lines
colin mc rae dirt
GRAW 2
اره واسه اینکه کارتت خداستمن دارم از خوشحال ميميرم يعني crysis را ميتونم بازي كنم:cheesygri
بعد سایتی هست که مشخصات سیستمم رو بگیره و بگه که بازی چطور روش اجرا میشه یه چیزی شنیده بودم من.
http://www.systemrequirementslab.com/referrer/srl
بعید می دونم گیر بیاری ولی باز یه سر پایتخت طبقه سوم برو شاید تونستی پیدا کنی.شاید سوالم زیاد به تاپیک ربط نداشته باشه ولی بهترین از اینجا پیدا نکردم . میخواستم بدونم شما مغازه ای سراغ ندارین که آرشیو بازیهای قدیمی رو داشته باشه من دنبال بازی Red Alert 2 هستم لطفا یه چندتا آدرس بدید ممنون میشم .
شاید سوالم زیاد به تاپیک ربط نداشته باشه ولی بهترین از اینجا پیدا نکردم . میخواستم بدونم شما مغازه ای سراغ ندارین که آرشیو بازیهای قدیمی رو داشته باشه من دنبال بازی Red Alert 2 هستم لطفا یه چندتا آدرس بدید ممنون میشم . :blushing: