بازیهای موجود در بازار برای PC

بچه ها این halo 2 برای ویستا - DX10 هستش یا اینکه روی DX9 هم به خوبی DX10 اجرا میشه؟
برای 500 مین بار متوالی .... این بازی DX9 هستش...ولی به خاطر تبلیغات ..فقط روی vista اجرا میشه

سلام
خوش اومدی مثل اینکه زیاد فرقی نمی کنه فقط یه سری نقل و انتقالات جدیدتر شده(الته فکر کنم) و مثل اینکه تو نسخه 360 یکم گرافیکش بهتر شده.
یا علی مدد

فارکرای 2 ای در کار نیست اون یه مپ هست که یه عده ساختن این شرکتها هم دانلود کردن به اسم فارکرای 2 دارن میکنن پاچه ی مردم! بازیش هم ناقصه یعنی وسطش گیر میکنی , بازیش هم خیلی مسخرست نگیرینش...

سلام خوب شد گفتي مي ر فتم از الكي 3 تا سي دي رو مي گرفتم چي بشه ممنون كه خبر دار كردي
خوب حالا بگو شايد تا چند وقت ديگه اگه خدا بخواد سيستم رو ار تقاع بدم مي خواستم چند تا بازي مشت كه تو بازار هست ته گرافيك باشه ها رو معرفي كني كه ازDirectX 10 استفاده كنه very hard هم باشه ماهم تو عمر ي كه داريم يه بازي باحال كرده باشيم اسم ببر بي زحمت

خوب حالا بگو شايد تا چند وقت ديگه اگه خدا بخواد سيستم رو ار تقاع بدم مي خواستم چند تا بازي مشت كه تو بازار هست ته گرافيك باشه ها رو معرفي كني كه ازDirectX 10 استفاده كنه very hard هم باشه ماهم تو عمر ي كه داريم يه بازي باحال كرده باشيم اسم ببر بي زحمت

بازی که dx10 رو ساپورت کنه نیومده(بدون احتصاب پچ coh)...
ولی بازیهای خوب زیاد هستن همین rainbow six vegas خوبه یا ghost recon یا splinter cell ...
هر موقع گرفتی این لیست رو کامل تر میکنم!

ولی بازیهای خوب زیاد هستن همین rainbow six vegas خوبه یا ghost recon یا splinter cell ...
ای UBISOFT یی نژاد پرست !:)
وجدانا" بیشتر طرفداران یوبی سافت اینطوری بقیه رو اغفال می کنند تا گرایش پیدا کنند به اون ! :cheesygri
من هم تا حافظه ام یاری می کند می نویسم،لیست امین رو هم کامل می کنم:
Rainbow Six : Vegas
Ghost Recon Advanced WarFighter
SplinterCell 4 : Double Agent
Dark Messiah of Might & Magic
The Elder Scrolls IV : Oblivion
Expansion,s The Elder Scrolls IV : Shivering Islands
FarCry
BattleField 2140
Halo 2
Call of Duty 2

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند