بازیهای ترسناک و معمایی برای X360

devil girl

کاربر سایت
سلام
از اونجایی که من خیلی به ترس و وحشت و خون وخونریزی و رفتن تو شوک و خواب ترسناک و... علاقه دارم و باز هم از اونجایی که نمی دونم اصلا توی این سایت همچین تاپیکی هست که بشه توش راجع به بازی های ترسناک و معمایی با خون و خونریزی و... بحث کرد این تاپیک رو زدم که هرکسی که اولا: به بازی های ترسناک علاقه داره بیاد و نظرش بگه و اسم بازی ترسناکی هم که دوست داره و این بازی هم تو X360 هست رو بگه
دوما:صحبت راجع به هر داستان ترسناکی که مربوط به این بازیها میشه هم اینجا آزاده

دیگه حرفی ندارم از دوستان می خوام بیان و هر چی راجع به بازی های ترسناک و معمایی برای Xbox360 میدونن بگن و دیگه خلاصه اطلاعاتشون رو با ما تقسیم کنن:cool:

با تشکر

اول هم خودم شروع می کنم آیا کسی بازی2 Condemend رو میشناسه ؟ بازیش کردین؟
خب طبق اطلاعاتی که من دارم;):-" به نظر میاد این بازی پر فروشترین بازی ترسناک در تابستان 2009 بوده این بازی یه بازی تقریبا معمایی و ترسناک هستش در مورد یه مامور FBI به نام ایتان که یه سری مشکلات روانی داره و هر دفعه دچار توهم میشه و......
سبک بازی:ترسناک-اکشن
بازیکن:1 نفره
:biggrin1::biggrin1:
حالا نوبت شماست;)

من از بازی dead space خیلی خوشم اومد گرافیک توپ و همچنین گیم پلی لذت بخش البته بعضی جاها ادمو خسته میکرد
و دیگه نیاز به گفتن نیست سلطان بازی های هارور و معمایی alan wake است:love:

به به !‌چه عجب برگشتي سايت ! :biggrin1:

خب بازي خونريزي و ترسناك ! :

Viva Pinata ! (شوخي كردم بابا !:biggrin1:)

1-Alan Wake
2-Condmened 1&2
3-Dead Space
4- Resident Evil 5
5-SpaltterHouse (هنوز نيومده !):biggrin1:
6-F.E.A.R.2
7-Left 4 Dead 1&2
و ... !‌(تا يادم بياد !) :biggrin1:

بچه ها یه سری به این تاپیک بزنین یعنی غیر از 2 -3 نفر کس دیگه ای نیست که به بازیهای ترسناک علاقمند باشه.
نظرتون راجع به آخرین سایلنت هیل چیه Silent hill: Homecoming؟;)

بچه ها یه سری به این تاپیک بزنین یعنی غیر از 2 -3 نفر کس دیگه ای نیست که به بازیهای ترسناک علاقمند باشه.
نظرتون راجع به آخرین سایلنت هیل چیه Silent hill: Homecoming؟;)

قشنگه شاید ترسناک هم باشه !

Alone in the dark رو بگیر پشیمون نمیشی واقعا عالیه :>

شرمنده واقعا من تاحالا هیچ بازی ترسناکی رو بازی نکردم حتی ریسک هم نمی کنم که امتحان کنم :d
اما Alan Wake رو تموم کردم گرچه آنچنان ترسناک نبود (شایدم بود ؟ :-s ) اما به هر حال تجربه خوبی بود.

کسی Home coming از سری سایلنت هیل رو بازی کرده؟؟!!
به نظر من که بازیش افتضاح بود
چرا مثل قدیما بازی ترسناک درست نمی کنند مثلا یادتون Resident evil روی پلی استیشن بازی میکردیم خدایی اون روزا بازیهای ترسناک بیشتر بودن حالا همشون مسخرند

آره، خیلی مزخرفه...

ترسناک ترین بازی ای که تا حالا رو 360 بازی کردم Condemned 2 بوده. واقعا جالب بود بازیش. یکی از تاریک ترین بازی هایی که تا الان بازی کردم هم هست. (یه جا رو دیوار اگه اشتباه نکنم نوشته بود Behind You ، برگشتم عقب یه نفر بود نزدیک بود سکته کنم. قلبم افتاد تو کفشم!:دی

Resident Evil 5 هم که اکشن خوبی بود!:دی
Project Origin هم بد نبود...

راستی داشت یادم میرفت!
Dead Space هم بسیار ترسناک بود، واقعا عالی بود بازیش. ولی من روی PC بازیش کردم نه 360...

کلا بازی ترسناک من این نسل ندیدم،شوکه کننده اگه میخوای Dead Space
بازی SAW گرچه مضخرفه ولی از خیلی از بازیها بهتره،توی استرس قرارت میده و تیریپ معمایی هست
این Silent hill اخری هم بگیر-رفیقم بازی میکرد من تماشا،البته گیر کرد و ادامه نداد:دی
RE5 مضخرفه،ارزش امتحان رو هم نداره،
به نظر من که بازیش افتضاح بود
چرا مثل قدیما بازی ترسناک درست نمی کنند مثلا یادتون Resident evil روی پلی استیشن بازی میکردیم خدایی اون روزا بازیهای ترسناک بیشتر بودن حالا همشون مسخرند
دقیقا ،واقعا ho-ly-sh*
یادش بخیر روی PS1 کلی بازی ترسنا بود،الان همه بازها Funشدن
اخرای امسال دو سه تا بازی تیریپ ترسناک میاد FEAR3-Dead Space 2 اینا خیلی خوب بودن
Alan Wake رو هم که بازی کردی،من نظرم روی رمان های ترسناکه،اگه مثل من باشی اونا بیشتر ارضات میکنه.:d:x
اگه اسمشون رو یادم اومد،بهت معرفی میکنم.خیلی GODبودن.(البته از اونا هم الان خیلی کم پیدا میشه):((
تو امضات زدی
Only Devil May Cry
Only Dante:x
میگم بایونتا رو هم بدور از تعصب ببرو بازی کن،از Level Easy شروع کن بعد برو تا اخرین درجه سختی ها!جدا زندگیه>:d<

میگم بایونتا رو هم بدور از تعصب ببرو بازی کن،از Level Easy شروع کن بعد برو تا اخرین درجه سختی ها!جدا زندگیه>:d<

آره بايونتا هم خيلي باحاله من كه خيلي حال كردم به ويژه جا خالياشو . تازه پر از كمبو هم بود ( فكر نكنم بازي به اندازه ي اين كمبو داشت ) .
ولي Dead space حتما بازي كن من خودم اين بازي ترسناك ترين بازي مي دونم به نظر منم RE5 بازي نكن من كه اصلا حال نكردم . به نظر منم هيچ ترسي توش وجود نداشت .

چی میگی تو؟:دی بایونتا زندگیه؟! خیلی چرت و مزخرف بود. فقط روی شخصیت اصلیش خیلی خوب کار شده بود.:x:دی (نظر شخصی)

پ.ن: در ضمن Bioshock هم از بازی های بسیار عالی ِ این نسله. نمیشه گفت ترسناکه ولی خیلی تاریکه. هیجان بسیار بالایی داره، یه لحظه هم دلهره و اضطراب آدمو ول نمیکنه! ولی همه پسند نیست، گیم پلی خاصی داره که همه رو به خودش جذب نمیکنه... ولی من که خیلی خوشم اومد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or