بازیهای برتر نسل هشتم از نگاه Game Informer

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Nima

مدیر انجمن
170860

سایت معتبر Game Informer در پایان نسل هشتم تعدادی از بهترین بازیهای نسل رو از نگاه خودش و در بخش های مختلف معرفی کرده.
ضمنا بازیهای هر بخش جدا از هم هستند و هیچ بازی در دو یا چند بخش مختلف حضور نداره و قرارگرفتن بازیها بدون ترتیب هست.

The Top Tier ( بهترین بازیهای نسل )
  • The Last of Us Part II
  • The Witcher 3: Wild Hunt
  • Red Dead Redemption II
  • The Legend of Zelda: Breath of the Wild
  • God of War
Story-Driven
  • Her Story
  • Hellblade: Senua’s Sacrifice
  • What Remains of Edith Finch
  • Kentucky Route Zero
  • Disco Elysium
First Person Shooters
  • Call of Duty: Modern Warfare
  • Destiny 2
  • Titanfall 2
  • Doom Eternal
  • Half-Life: Alyx
Intense Action
  • Uncharted 4: A Thief’s End
  • Monster Hunter: World
  • Control
  • Resident Evil 2
  • Bloodborne
Open Worlds
  • Metal Gear Solid V: The Phantom Pain
  • Assassin’s Creed Syndicate
  • Horizon Zero Dawn
  • Spider-Man
  • Ghost of Tsushima
Old-School Charm
  • Hollow Knight
  • Celeste
  • Axiom Verge
  • Undertale
  • Cuphead
Wholesum Fun
  • Animal Crossing: New Horizons
  • Ori and the Will of the Wisps
  • Stardew Valley
  • Super Mario Odyssey
  • Dreams
Mind-Benders
  • Inside
  • Boxboy + Boxgirl
  • The Witness
  • Tetris Effect
  • Return of the Obra Dinn
JRPG Journeys
  • Fire Emblem: Three Houses
  • Dragon Quest XI: Echoes of an Elusive Age
  • Persona 5 Royal
  • Kingdom Hearts III
  • Final Fantasy VII Remake
Fierce Competition
  • Overwatch
  • Apex Legends
  • Fortnite
  • Rocket League
  • Super Smash Bros. Ultimate

لیست قشنگی بید :D همین که Fire Emblem: Three Houses رو حساب آوردند سلیقه خوب نویسنده هاشو نشون میده :>
(البته این که Baba is You بین Mind Bender ها و DMCV و Bayo2 بین Intense Action ها نیست رو مخه)

منتظر دیگر لیست ها نیز هستم

آخرین ویرایش:
همین دیروز بحث چهار بازی برتر نسل توی ریست‌ارا بود و سه تا از گزینه‌های من با گیم‌اینفورمر مشترک هستن:
The Last of Us Part II
Red Dead Redemption 2
God of War
و فقط Bloodborne جاش توی لیست گیم‌اینفورمر خالیه و گذاشتن توی یه بخش دیگه.
اگه انتخاب پنجم هم داشتم، احتمالاً همین The Witcher 3 رو می‌ذاشتم. :D
در مورد زلدا هم با توجه به سلیقه‌م احتمالاً اگه Breath of the Wild رو بازی می‌کردم عاشقش می‌شدم و فکر کنم خیلی با روحیات من سازگار باشه. :D

آخرین ویرایش:
لیست خیلی خوبیه به نظرم و جا داشت که شاید آنچارتدم تو لیست بهترین‌ها باشه و اگه من بودم رزیدنت‌ایول۲ رو هم میوردم تو لیست(ولی خب ریمیکه) عجیبم هست یک بازی که مایل‌ها از انتظارات فاصله داشته تو لیسته:-? جالبه که تو بازی‌های جهان‌باز، حدود سه بازی از سونی داریم.

دوستان گفتن
ولی واقعا از بین این همه AC چیز بهتر از syndicate پیدا نکردن که بذارن تو لیست؟!!
یعنی همین یه مورد کل لیست رو زیر سوال میبره
اینقدر بازی چرتی بود این AC:S که حتی زحمت نداده بودن صورت و لباس گنگ ها رو "ذره" ای متفاوت از هم درست کنن دیگه باقیش که هیچی
فاجعه ی محض بود
بعد عجیبش برام اینه که اینو میبرن بالا اونوقت AC:Unity رو می کوبونن!!

تلو٢ بهترین بازی نسل؟! :-":D من نسبت به تلو٢ بعد از اینهمه مدت دیگه مثل قبل درمقابلش جبهه ای ندارم (شاید خسته شدم ازبس راجع بهش بحث شد!) و هر موقع هم توی لیستی ببینمش مثل این لیست که بهترین بازی نسل انتخابش کرده چندان باهاش مخالفتی نداشته باشم از طرفی وقتی میرم که بهش فکر کنم مواردی از بازی توی خاطرم میاد که شگفت انگیز بودن و با خودم میگم بابا اگه این بهترین بازی نشه دیگه چی بشه ولی همینکه یاد داستان و شخصیت هاش میفتم و مواردی که توی تاپیکش بحث شد ناگهان مثل یه پتک توی سرم میخوره که چقدر سر این قضیه بازی به معنای واقعی ازارم داد و این ازاره نه از نوعی هست که نهایتا منجر به یک نتیجه ی ثمر بخش برسه بلکه بعنوان یک ازار و ازیت بیهوده و بیمعنی متوقف میشه و حتی گاهی مانع میشه جنبه های دیگه ی بازی رو ادم بهتر ببینه! درنتیجه فکر کنم اینکه بهترین بازی سال که هیچ نسل هم بشه از یک لحاظ شاید مخالفتی نداشته باشم ولی از طرف دیگه به هیچ وجه لیاقتش نمیدونم! :D شاید هم این لیست گیم اینفرمر و نحوه ی انتخابش برای تلو٢ باعث شده که نزدیک ترین گزینه با نظرم رخ بده اینکه تلو٢ میتونه حتی بهترین بازی نسل باشه درصورتی که توی بخش story driven هیچ مقامی کسب نکنه! :D

تلو٢ بهترین بازی نسل؟! :-":D من نسبت به تلو٢ بعد از اینهمه مدت دیگه مثل قبل درمقابلش جبهه ای ندارم (شاید خسته شدم ازبس راجع بهش بحث شد!) و هر موقع هم توی لیستی ببینمش مثل این لیست که بهترین بازی نسل انتخابش کرده چندان باهاش مخالفتی نداشته باشم از طرفی وقتی میرم که بهش فکر کنم مواردی از بازی توی خاطرم میاد که شگفت انگیز بودن و با خودم میگم بابا اگه این بهترین بازی نشه دیگه چی بشه ولی همینکه یاد داستان و شخصیت هاش میفتم و مواردی که توی تاپیکش بحث شد ناگهان مثل یه پتک توی سرم میخوره که چقدر سر این قضیه بازی به معنای واقعی ازارم داد و این ازاره نه از نوعی هست که نهایتا منجر به یک نتیجه ی ثمر بخش برسه بلکه بعنوان یک ازار و ازیت بیهوده و بیمعنی متوقف میشه و حتی گاهی مانع میشه جنبه های دیگه ی بازی رو ادم بهتر ببینه! درنتیجه فکر کنم اینکه بهترین بازی سال که هیچ نسل هم بشه از یک لحاظ شاید مخالفتی نداشته باشم ولی از طرف دیگه به هیچ وجه لیاقتش نمیدونم! :D شاید هم این لیست گیم اینفرمر و نحوه ی انتخابش برای تلو٢ باعث شده که نزدیک ترین گزینه با نظرم رخ بده اینکه تلو٢ میتونه حتی بهترین بازی نسل باشه درصورتی که توی بخش story driven هیچ مقامی کسب نکنه! :D

حاجی ترمز بگیر :دی
کی گفت بهترین بازی نسله
بازی های هر کتگوری هیچ ترتیبی ندارن :دی

یکی از بهترین بازیهای نسل! چه فرقی میکنه؟!
به نظر من خیلی فرق می کنه
تلو 2 با این که برای خیلیا مشکل داره (که خیلیاش به حق هم هست) بازم کلی Quality داره که در حد یکی از بهترین های نسل بالا بکشتش.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or