بازیهای برتر نسل هشتم از نگاه Game Informer

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Nima

مدیر انجمن
170860

سایت معتبر Game Informer در پایان نسل هشتم تعدادی از بهترین بازیهای نسل رو از نگاه خودش و در بخش های مختلف معرفی کرده.
ضمنا بازیهای هر بخش جدا از هم هستند و هیچ بازی در دو یا چند بخش مختلف حضور نداره و قرارگرفتن بازیها بدون ترتیب هست.

The Top Tier ( بهترین بازیهای نسل )
  • The Last of Us Part II
  • The Witcher 3: Wild Hunt
  • Red Dead Redemption II
  • The Legend of Zelda: Breath of the Wild
  • God of War
Story-Driven
  • Her Story
  • Hellblade: Senua’s Sacrifice
  • What Remains of Edith Finch
  • Kentucky Route Zero
  • Disco Elysium
First Person Shooters
  • Call of Duty: Modern Warfare
  • Destiny 2
  • Titanfall 2
  • Doom Eternal
  • Half-Life: Alyx
Intense Action
  • Uncharted 4: A Thief’s End
  • Monster Hunter: World
  • Control
  • Resident Evil 2
  • Bloodborne
Open Worlds
  • Metal Gear Solid V: The Phantom Pain
  • Assassin’s Creed Syndicate
  • Horizon Zero Dawn
  • Spider-Man
  • Ghost of Tsushima
Old-School Charm
  • Hollow Knight
  • Celeste
  • Axiom Verge
  • Undertale
  • Cuphead
Wholesum Fun
  • Animal Crossing: New Horizons
  • Ori and the Will of the Wisps
  • Stardew Valley
  • Super Mario Odyssey
  • Dreams
Mind-Benders
  • Inside
  • Boxboy + Boxgirl
  • The Witness
  • Tetris Effect
  • Return of the Obra Dinn
JRPG Journeys
  • Fire Emblem: Three Houses
  • Dragon Quest XI: Echoes of an Elusive Age
  • Persona 5 Royal
  • Kingdom Hearts III
  • Final Fantasy VII Remake
Fierce Competition
  • Overwatch
  • Apex Legends
  • Fortnite
  • Rocket League
  • Super Smash Bros. Ultimate

به نظر من خیلی فرق می کنه
تلو 2 با این که برای خیلیا مشکل داره (که خیلیاش به حق هم هست) بازم کلی Quality داره که در حد یکی از بهترین های نسل بالا بکشتش.
منم از نقطه نظر خودم همین رو گفتم ولی بازم متوجه نشدم مشکل پستم کجا بود :D مثلا الان باهم بریم گیم اینفرمر بپرسیم تلو ٢ بهترین بازی نسل هست یا نیست میگن نیست؟ :D میگن هست دیگه :D

• Like
Reactions: Tolkien and Z-fan
گیم اینفرمر و نحوه ی انتخابش برای تلو٢ باعث شده که نزدیک ترین گزینه با نظرم رخ بده اینکه تلو٢ میتونه حتی بهترین بازی نسل باشه درصورتی که توی بخش story driven هیچ مقامی کسب نکنه! :D
این کجاش خنده داشت ؟ :| الان از پنج بازی برتر نسلش که هر کدام از نظر داستانی از بهترین های نسل بودن کدوم تو بخش story driven قرار گرفته که اومدی به پارت دو گیر دادی ؟ کاملا مشخصه نخواستن اسم این پنج بازی در این قسمت قرار بگیره.

170910

اگه میخوای نظر ANDY MCNAMARA منتقد با سابقه گیم اینفورمر در مورد داستان پارت دو بدونی خلاصشو بهت میگم :

I can safely say this is the best narrative game I have played

آخرین ویرایش:
این کجاش خنده داشت ؟ :| الان از پنج بازی برتر نسلش که هر کدام از نظر داستانی از بهترین های نسل بودن کدوم تو بخش story driven قرار گرفتن که اومدی به پارت دو گیر دادی ؟ کاملا مشخصه نخواستن اسم این پنج بازی در این قسمت قرار بگیره.

View attachment 170910

اگه میخوای نظر ANDY MCNAMARA منتقد با سابقه گیم اینفورمر در مورد داستان پارت دو بدونی خلاصشو بهت میگم :

اصلاً همون‌طور که نیما نوشته، هیچ بازی‌ای توی دو بخش قرار نگرفته و هرکدوم فقط یه بار انتخاب شدن. :D این وسط ۵ تا از بازی‌ها چون از نظر گیم‌اینفورمر کامل‌تر بودن، توی بخش Top Tier قرار گرفتن و به نوعی بهترین بازی‌های نسل هستن.
اتفاقاً توی همون توضیحات TLoU2 هم به داستان و شخصیت‌های بازی اشاره شده و گفته با اینکه ملت فکر می‌کردن نیازی به ادامه دادن داستان TLoU نیست، بازی ادامه پیدا کرد و خفن هم ادامه پیدا کرد! :D
Naughty Dog set such a high bar with The Last of Us, many players felt the game did not need a sequel. However, The Last of Us Part II proves that the tale of Joel and Ellie is far from over. It tells a nuanced story of revenge, with fantastic characters and emotional performances that create a cinematic experience. The tense and brutal encounters force players into uncomfortable situations, but the attention to detail in your surroundings make the setting feel grounded and believable

بهترین بازیای نسل رو که دیدم اول یه لحظه اومدم خوشحال بشم ، بعد پیش خودم گفتم همش 5 تا بازی 10-20 ساعته ـن. حالا یه 20 ساعت هم بازی نکنی چیزی رو از دست نمیدی :دی

ولی دور از شوخی به شدت حال کردم که گوست هم توی لیسته :دی یکی از آندرریت ترین بازیای نسله و همین که توی این مدت کم بعد از ریلیز میاد توی لیست زیر مجموعه های بهترین های نسل قرار میگیره معلومه که تاثیر خودشو گذاشته. چقدر خوب بود این لعنتی :((

این کجاش خنده داشت ؟ :| الان از پنج بازی برتر نسلش که هر کدام از نظر داستانی از بهترین های نسل بودن کدوم تو بخش story driven قرار گرفته که اومدی به پارت دو گیر دادی ؟ کاملا مشخصه نخواستن اسم این پنج بازی در این قسمت قرار بگیره.

View attachment 170910

منظورم اینه کار خوبی که گیم اینفرمر انجام داده اینه که اومده بازیهای نسلش رو بصورت یک اثر کلی نگاه کرده. مثلا منی که ممکنه از داستان تلو٢ خوشم نیومده باشه یا از گیم پلی رد دد٢ ناراضی بودم ولی بطور کلی ممکنه من این بازیها رو بعنوان بازی نسل انتخابشون کنم چون در مجموع بنظرم بازیهای قابل ستایشی هستن و گیم اینفرمر هم نیومده اینها رو تفکیک شده توی ژانرها قرارشون بده و کلا این قسمت رو جدا کرده. این میشه این نوع نحوه ی انتخاب شاید نزدیک ترین روش به نظر من در رابطه با حالا بازی تلو٢ بوده باشه.

بهترین بازیای نسل رو که دیدم اول یه لحظه اومدم خوشحال بشم ، بعد پیش خودم گفتم همش 5 تا بازی 10-20 ساعته ـن. حالا یه 20 ساعت هم بازی نکنی چیزی رو از دست نمیدی :D

ولی دور از شوخی به شدت حال کردم که گوست هم توی لیسته :D یکی از آندرریت ترین بازیای نسله و همین که توی این مدت کم بعد از ریلیز میاد توی لیست زیر مجموعه های بهترین های نسل قرار میگیره معلومه که تاثیر خودشو گذاشته. چقدر خوب بود این لعنتی :((
خدایی با موفقیتی که این داشته، هرچی هست بجز اندرریتد!
اندرریتد گراویتی راش 2 اهه.:(

الان بازی های نیتندو اصلا حساب نکرد ؟ جای Super Mario Oddesy خالیه

اون تو بخش Wholesome Fun بود دیگه :دی
به شدت جای مناسبی هم هست براش.... Wholesome Fun تر از ماریو اودیسی نداریم دیگه :دی :x:x

از کل لیست که شامل 50بازی میشه ، 17.5تاش رو بازی کردم:دی
Top Tier و OW همشون ، از JRPG هم پرسونا و KH و FF VII R
از بقیه بخش ها هم راکت لیگ و تایتان فال2 و U4 و کنترل
اون نیم تا هم Hollow Knight هست که هنوز تموم نکردم:دی
هممممم... خوبه به نظرم:-"
گرچه Top Tier من با لیست فعلی احتمالا خیلی فرق بکنه...ولی ایرادی بهش وارد نیست:دی
کلا لیست خوبیه جز اون AC:S که بد تو ذوق میزنه:-"

به نظر من خیلی فرق می کنه
تلو 2 با این که برای خیلیا مشکل داره (که خیلیاش به حق هم هست) بازم کلی Quality داره که در حد یکی از بهترین های نسل بالا بکشتش.

و البته برای خیلی بیشتر از این خیلیا هم مشکلی که نداره هیچ ، Perfect ه :x:x

بحث Quality که اصلا نیست در جهانه ...

از گیم اینفورمر بعیده گرافیستش در حد کار با paint بیاد 4 تا تخم مرغ بکشه و خط خطی کنه داستانو! اول می خواستم به نیما ایراد بگیرم :D باورم نمی شد کار گیم اینفورمر باشه.

• Like
Reactions: FERYGAMER

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or