مایکرو کلا پنج ساله با حواشی اسم خودشو انداخته سر زبونابنظر من خود مایکرو به اینا گفته چه پستی بزنن و چطور مساله رو تو مدیا باز بکنن تا بوسیله اینا قضیه رو جلو ببرن.
این ادما همیشه طرفدارای سرسخت مایکرو بودن و مطمینا با مایکرو در ارتباطن.
من بنظرم یکی دو تا بازی معمولی(از لحاظ سر و صدا نه کیفیت) رو فعلا مولتی میکنن و بعدش میگن بقیه بازیها انحصاریه و نگران نباشین - ولی تغییر ات اصلی رو تو کوتاه مدت رو گیم پس شاهد خواهیم بود.
کلا خیلی وضعیت هیجان انگیزیه و من بشخصه تا دوشنبه نمیتونم صبر کنم .....
مایکرو سالهاست که با هیچ گیمی سر و صدای خفنی ایجاد نکرده ولی با این خبر هایپ خفنی به پا کرده
.
این دیگه یک واقعیت تو دوران جدیده و باید باهاش کنار بیایم،مشکل بزرگتر ایکس باکس این همه اینسایدر و ایناست. نمیدونم این همه اینفلوعنسر و اینسایدر از کجا اومدن. ماشالا هر روزم یا پادکست دارن یا لایو دارن یا در حال توییت کردنن. بعد جالبه هرکدومم ساز خودشو میزنه
@Dreadlord کجایی دقیقا کجایی
بله، فقط کافیه اوضاع به این افتضاحی که شایعه شده نباش، ریسِت میشن تا شیرینکاری بعدی.وقتی میگم باید صبرکرد برای همینه .
این الان داره میگه استارفیلد نمیاد ولی بقیه بازیهای XGS میاد.
View attachment 327912
قبول کنید مایکرو با این سکوتش رسما به شعور مخاطبانش توهین کرد وگرنه یه بیانیه و بیان مواضع چیه که نمیان همون روز اعلام کنند و میذارن یک هفته بعد تا این همه بحث پیش بیاد؟ واقعاً سودی میبرید از این داستان؟
الان واقعا برام سواله بعد این داستانا حالا هرچی نتیجش باشه آیا بازم برخی از فیل اسپنسر حمایت میکنن؟