خبر رسمی بازیهای استارفیلد، Hi-Fi Rush و Sea of Thieves برای PLAYSTATION 5 عرضه خواهند شد

• Thread starter Thread starter Adam
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
علت مولتی پلتفرم شدن احتمالی عناوین اکسباکس فقط خرید ناشرهای بزرگ و به سطح مورد نظر نرسیدن گیمپس و اینکه مدیریت اینها و خرج بالای ساخت بازیها بسیار بالاست و دخل و خرج ها بهم نمیخونه والسلام. بدون شک اگر خرید این ناشرها نبود اکسباکس نمیرفت به سمت مولتی کردن عناوینش. این چیزیه که نزدیک ترین افراد به مایکروسافت الان دارن رسما اقرار میکنند. شما تو این چندسال اخير حامی سیاست های مایکروسافت بودی و میزدیش تو سر سران سونی، نمیدونم چطور میشه به یکباره الان مایکرو رو میگیری به باد انتقاد. شما یکبار گفتی از قیافه جیمبو خوشت نمیاد و همه متوجه شدیم دلیل تنفرت ازش چیه (:
وگرنه من نمیدونم دیگه یه مدیر موفق با وجود این همه رقیب کت و کلفت تو صنعت گیم باید چیکار میکرده که جیم رایان نکرده.
فروش بازی و سخت افزار در بالاترین سطح ممکن جوری که با وجود ۳ سال کرونا و کمبود قطعات رکورد PS4 رو هم زد.
خرید ۹ تا استودیو
متحول کردن پلاس
زدن رکورد درآمد و سود پلی استیشن
اینو من نمیگم آمار میگه ،میگی نه برو سرچ کن (:
احتمالا زبون بازی و تیشرت کرش پوشیدن و قرتی بازی وسط صحنه بلد نبوده که فنها کیف کنند.
البته حالا که جیمبو شش ماهه غیر رسمی رفته و کاره ای نیست و لطفا از این به بعد تیرهای غیب رو نشونه بگیرید سمت توتوکی دیگه جیم رایان تموم شد نمیدونم چرا هنوز اسمشو میارید ولی جالبه که هنوز سیاست عرضه عناوین با اختلاف زمانی پلی استیشن بر روی PC ادامه داره میدونی چرا چون از اول این ایده از سطح بالاتر از پلی استیشن و میان مدیران رده بالا و خود CEO سونی پشتیبانی شد لطفا مصاحبه های رییس سونی رو پیگیری کنید و این موضوع هیچ ربطی به جیمبو یا توتوکی و نفر بعد از اون هم نداره. ولی اگر از این ایده اومدن عناوین رو PC بدت میاد فحش و لعنتش را بفرست به شاون لیدن چون مسبب اصلیش ایشون بود به اعتراف خودش:

View attachment 327447
ببین رولی جان با اینکه تو همین فروم و دیگر شبکه های اجتماعی مستقیم و غیر مستقیم به من توهین شخصی کردی من یک بار و برای آخرین بار خیلی محترمانه و با آرامش جوابت رو می دم. البته منظورم در این موضوع به خصوصه وگرنه من باهات دلخوری و چیز خاصی ندارم. امیدوارم برای همیشه پرونده این قضیه برات بسته شه.

شما از روزی که فهمیدی من سریز اس خریدم بنا بر این گذاشتی که من هیتر سونی شدم و دارم از سیاست های مایکرو دفاع می کنم. یعنی واقعا نمی فهمم چجوری یه نفر می تونه چنین گودرزی رو به چنین شقیقه ای مرتبط بدونه؟

من از جیمبو اصلا خوشم نمیاد. ولی همیشه گفتم رفتار جیمبو در برابر کاری که اسپنسر داره می کنه ذره در برابر اقیانوسه. من همون موقع که اسپنسر شروع کرد اعتراض کردم بهم گفتن سونی فن بی منطق. زمانیم که به جیمبو اعتراض کردم در چشم شما شدم خائن و مدافع اسپنسر. مشکل فن هایی مثل شما دقیقا همینه که نمی تونین بفهمین یه نفر می تونه فن یه کنسول باشه ولی نسبت به تصمیمات مدیران اون کمپانی معترض هم باشه. از دیدگاه شما فن بودن یعنی غلام حلقه به گوش بودن. یعنی هر کی هر کاری کرد من بگم دمت کردیم فدایی داری.

دیگه هم صحبتی باهات در این موضوع ندارم. با من در مورد مباحث دیگه می خوای بحث بکنی مخلصتم هستم برای من عزیزی.

همه این آتیشا از گور اسپنسر و مدیریت ریدمان بلند میشه!
اسپنسر اومد گیم پس رو راه انداخت و ملت هم خوششون اومد( هیشکی از چیز مفتی بدش نمیاد)
ربطی به فن ها نداره زیاد.
گیم پس میتونست موفق بشه ولی مشکل اینه که بازیایی که تولید کردن و روز لانچ گذاشتن روی گیم پس، به جز چن قلمشون چیز خاصی نبودن!
مثلا اگه یه چیز شاهکار روی گیم پس منتشر میشد و طرف رو وادار میکرد یا بازی رو بخره یا گیم پس، اوضاع خیلی متفاوت بود.

توی این نسل، واقعا بجز Fh5 چیز خاص دیگه ای از استودیو های داخلی ایکس باکس در نیومده که ملت کف کنن و برن واسش کنسول بخرن یا حداقل واسه تجربش مشترک گیم پس بشن.
استودیو ها کلی بازی در دست ساخت دارن که اصلا معلوم نیست کی منتشر میشن و اینکه اصلا بازیای خوبی میشن یا نه؟
به طور مثال، توی کنسول رقیب، ملت حداقل بخاطر تجربه گاد یا اسپایدرمن، هرجور شده کنسول رو میخرن.
ولی مثلا کی بخاطر هیلو اینفینیت کنسول میخره یا گیم پس؟
هیلو اینفینیت بازی بدی نیست ولی چیزی هم نیست که اگه تجربش نکنی چیز خاصی رو از دست بدی. استارفیلد و مابقی هم همینطور.

من به شخصه با این وضع مدیریت تیم ایکس باکس امیدی ندارم این وضعیت تغییر خاصی بکنه، ولی خب اگه بازیای بعدی مث Fable یا Hellblade بهتر عمل کنن واقعا خوب میشه. چون دیگه قراره همه تجربش کنن، نه فقط ایکس باکس و پی سی گیمرا.

اسپنسر اومد گیم پس رو راه انداخت و ملت هم خوششون اومد( هیشکی از چیز مفتی بدش نمیاد)
گیم پس میتونست موفق بشه ولی مشکل اینه که بازیایی که تولید کردن و روز لانچ گذاشتن روی گیم پس، به جز چن قلمشون چیز خاصی نبودن!
مثلا اگه یه چیز شاهکار روی گیم پس منتشر میشد و طرف رو وادار میکرد یا بازی رو بخره یا گیم پس، اوضاع خیلی متفاوت بود.

توی این نسل، واقعا بجز Fh5 چیز خاص دیگه ای از استودیو های داخلی ایکس باکس در نیومده که ملت کف کنن و برن واسش کنسول بخرن یا حداقل واسه تجربش مشترک گیم پس بشن.
استودیو ها کلی بازی در دست ساخت دارن که اصلا معلوم نیست کی منتشر میشن و اینکه اصلا بازیای خوبی میشن یا نه؟
به طور مثال، توی کنسول رقیب، ملت حداقل بخاطر تجربه گاد یا اسپایدرمن، هرجور شده کنسول رو میخرن.
ولی مثلا کی بخاطر هیلو اینفینیت کنسول میخره یا گیم پس؟
هیلو اینفینیت بازی بدی نیست ولی چیزی هم نیست که اگه تجربش نکنی چیز خاصی رو از دست بدی. استارفیلد و مابقی هم همینطور.

من به شخصه با این وضع مدیریت تیم ایکس باکس امیدی ندارم این وضعیت تغییر خاصی بکنه، ولی خب اگه بازیای بعدی مث Fable یا Hellblade بهتر عمل کنن واقعا خوب میشه. چون دیگه قراره همه تجربش کنن، نه فقط ایکس باکس و پی سی گیمرا.
استارفیلد کریتیکال پوینت بود، اگه موفق میشد و مثلا متا 95 میگرفت بیگ وینر یا دوم در گوتی میشد به تنهایی 8-10 میلیون به گیم پس اضافه میکرد و رو اکس باکس و پی سی +15 میلیون میفروخت... اگه واقعا تا این حد موفق میشد شاید مایکرو کیس به کیس، همچنان پلن قبلی و تمرکز رو پلتفرم خودش رو ادامه میداد..

اما مایکرو واقعا گویا از خیلی قبل فکر این جاهاشم کرده و پلن بی داشته، ببین الان اگه بازی های مایکرو به مرور و با سرعت کم طوری که فن بیس شورش انبوه نکنن مولتی پلتفرم بشن (شبیه سونی رو PC) تقریبا تک تک ادعاهای سران اکس باکس و میاکرو در مورد "میخوایم بازی ها بیشتر و توسط ادمای بیشتری بازی بشن" مثلا یادته فیل میگفت میخواد استارفیلد پر پلیر ترین بازی تاد تاحالا باشه؟ و اون همه ادعای دیگه، رسما همگی به وقوع میپیونده، یعنی مایکرو برای هر دو پلن (اختصاصی یا مولتی پلتفرم) برنامه داشته و واقعا شاید اکتی بلیز کینگ و بتزدا هم برای همین خریدن (که با این همه بازی، بتونن یک ناشر فوق ابر بزرگ و خفن بشن)

حالا که طرح تجاری گیم پس و عرضه روز اول برای کمپانی سود نداشته و مشخصه شده قراره مولتی پلتفرم بشن ، طرفدارا دیگه جعبه رو طواف نمیکنن .
من همیشه پس ذهنم حس میکردم یه جای کار این گیم پس میلنگه و نمیتونه تا آخر عمر به فناش سواری مفتی بده ولی حیف طرفدارا زمانی متوجه شدن که کمر ایکس باکس دیگه تو این همه هزینه ای که کرده ، راست نمیشه و باید دنبال مشتری‌های جدید باشه چون یوزرای خودشم که تو همین فروم هم نمونه هاشون زیاده دیگه گردن نمیگیرند این وضعیت رو .

البته سبحان اینکه فن ها تقصیر ندارن رو قبول ندارم و دلیلت اینه که هیچکی از چیز مفت بدش نمیاد.ما ایرانیا که باید از شعار برق مفت،آب مفت عبرت گرفته میبودیم.منظورم تیکه و کنایه زدن نیست بلکه واقعیت همینه،هیچ ارزونی بی دلیل نیست

اگه هفته دیگه تایید بشه این جریان چه فروشی بکنه پلی استیشن
حتی تصورشم وحشتناکه چون دیگه یه کنسول هدف تو بازار هست واونیکی رسماً پشمه
پلی استیشن ۲ دیگه باید لقب پر فروش ترین کنسول ببوسه بزاره کناره

View attachment 327506

همه چی از اینجا شروع شد... وقتی کنچیرو یوشیدا دست ساتیا نادلا رو به گرمی فشرد!
شعار Play Has No Limit هم بزودی محقق میشه و بازی های XBOX روی PS5 اجرا میشن :D

قیافه این دوتا شبیه کارتن خوابای سمت شوش نیست؟

حالا که طرح تجاری گیم پس و عرضه روز اول برای کمپانی سود نداشته و مشخصه شده قراره مولتی پلتفرم بشن ، طرفدارا دیگه جعبه رو طواف نمیکنن .
من همیشه پس ذهنم حس میکردم یه جای کار این گیم پس میلنگه و نمیتونه تا آخر عمر به فناش سواری مفتی بده ولی حیف طرفدارا زمانی متوجه شدن که کمر ایکس باکس دیگه تو این همه هزینه ای که کرده ، راست نمیشه و باید دنبال مشتری‌های جدید باشه چون یوزرای خودشم که تو همین فروم هم نمونه هاشون زیاده دیگه گردن نمیگیرند این وضعیت رو .
ببین نمی دونم یادتون میاد یا نه. زمانی که که گیم پس استارتش خورد همین جناب اسپنسر صحبت از دو میلیارد گیمر می کرد. یعنی من و شما و مادرمون که رو گوشیش یه دست کندی کراش می زنه رو حساب کرده بود. مشخصا قصدشون این نبود که محدود به بیست سی میلیون کاربر باشن. اینا می خواستن به اشتراک های چند صد میلیون نفری برسن تا این فرمول گیم پس براشون سودده باشه
تمام این حاتم بخشی ها و اشتراک های یک دلار هم دون پاشی برای گیمرا بود تا بیان و وقتی گرفتار گیم پس شدن بمونن و هی مشترکا بالا برن.

اصلا برنامه این نبوده که گیم پس محدود به این ارقام فعلی باشه. حالا به هر دلیلی طرح نگرفته و مایکرو تو یه موقعیت بی باز گشت قرار گرفته نمی تونه برگرده و دوباره به شکل سنتی راهشو ادامه بده. این قطار خیلی وقته ایستگاه رو ترک کرده.

ادامه مسیر فعلی هم ممکن نیست. در نهایت این میشه که مجبورن یه قدم دوباره بردارن بازیا رو رو پلتفورمای دیگه بدن. در نهایت هم طبق شایعات و پیش بی نی خیلا تولید سخت افزار متوقف می شه و ترد پارتی کامل می شن.

شایعش بود عین اندروید اکس باکس رو لایسنس کنن به شرکتای مثل سامسونگ و ال جی و... اونا بسازن. در نهایت اینکه چی بشه شاید خیلی مشخص نباشه ولی یه چیز صد در صده. اکس باکس به شکلی که می شناختیم دیگه وجود نخواهد داشت و استارت تغییرات خیلی عمده خورده

View attachment 327506

همه چی از اینجا شروع شد... وقتی کنچیرو یوشیدا دست ساتیا نادلا رو به گرمی فشرد!
شعار Play Has No Limit هم بزودی محقق میشه و بازی های XBOX روی PS5 اجرا میشن :D
این مولتی پلتفرم شدن شاید رو کیفیت بازی های اکس باکس هم تاثیر مثبت داشته باشه، بلاخره میخوان جایی برن که همیشه بهترین ها موجود بوده و تبدیل به استاندارد شده :D

spencer-jim-ryan-min.gif

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or