خبر رسمی بازیهای استارفیلد، Hi-Fi Rush و Sea of Thieves برای PLAYSTATION 5 عرضه خواهند شد

• Thread starter Thread starter Adam
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
I wanna jump on your post to add to it - the idea that any of this is in a reversible position is nothing but wishful thinking at best. You have to be the most blinded, die-hard fan to believe that this can be reversed with enough fan outcry.

Games don't just magically come out on consoles because you want them to, especially if they are big games. Yes, Hi-Fi Rush is a big game in this context.

Each publisher signs a series of agreements to put a title out on a console in order to release it. These agreements are binding. Yes, you can do something like say, cancel your game, but if you're planning on releasing it on a platform, there are a myriad of terms you must agree to. Sony and Nintendo have known for a long time now that this was happening - the other 3rd parties did not (this is becoming a big deal for 3rd parties behind the scenes btw...).

MS did not adopt this position neither lightly, or with the notion of reversing course. This is a maneuver born from fiscal responsibility, not due to choice.

کسی که برای اولین بار خبر مولتی شدن بازی های مایکروسافت رو منتشر کرد الان اینارو برای شرایط فعلی نوشته و به صورت خلاصه:

میگه این تصمیمی نیست که بخاطر فنها ازش برگردن و گریه زاری دیگه فایده نداره، اینها چیزیه که از قبل برنامه ریزی شده و حتی سونی و نینتندو هم از قبل در جریان هستند و همکاری کردن با مایکروسافت.

آقایون ایکس باکسهاتونو نفروشید بخاطر طراحی مینیمالیسم این دستگاه میتونید به عنوان دکوری در کنار بقیه لوازم خونه ازش بهره ببرید و البته میتونید کاستوم دیزاین هم بزنید که اون دیگه به خلاقیت خودتون بستگی داره:D RDT_20240206_1114341743607546996427818.jpg

آقایون ایکس باکسهاتونو نفروشید بخاطر طراحی مینیمالیسم این دستگاه میتونید به عنوان دکوری در کنار بقیه لوازم خونه ازش بهره ببرید و البته میتونید کاستوم دیزاین هم بزنید که اون دیگه به خلاقیت خودتون بستگی داره:DView attachment 327391
اتفاقا میگن صحبت های هفته بعد اسپنسر برای برطرف کردن همین سوتفاهم هاست، چون خیلی ها جدی جدی فکر میکنن دیگه از هفته بعد سرور های xbox بسته میشه و کل بازی هایی که تاحالا خریدن از دسترس خارج میشه و کنسول آجر میشه! (یه نگاهی به توییتر بندازید) :D و این درست نیست چون طبق شایعات، عناوین اینده مایکروسافت درکنار PS5 و سوییچ به صورت day1 برای xbox هم عرضه میشه و با 70 دلار میتونن تجربه کنن

اتفاقا میگن صحبت های هفته بعد اسپنسر برای برطرف کردن همین سوتفاهم هاست، چون خیلی ها جدی جدی فکر میکنن دیگه از هفته بعد سرور های xbox بسته میشه و کل بازی هایی که تاحالا خریدن از دسترس خارج میشه و کنسول آجر میشه! (یه نگاهی به توییتر بندازید) :D و این درست نیست چون طبق شایعات، عناوین اینده مایکروسافت درکنار PS5 و سوییچ به صورت day1 برای xbox هم عرضه میشه و با 70 دلار میتونن تجربه کنن

من شخصا استراتژی جدید مایکروسافت رو این شکلی تصور میکنم:

الان بازی های مایکروسافت رو میشه به دو دسته تقسیم کرد، یکی IP های خودشه، یکی هم بازی های مالتی پلتفرمی که به سبب خرید پرنت هاشون بدست آورده. در خصوص دسته اول، یعنی IP های خود مایکروسافت که وضع مشخصه. همه بازی های یا ضعیفن، یا به شدت افت کردن. فکر هم نمیکنم رو PS منتشر بشن، چون بدون تعارف اگه چیزهای بدرد بخوری بودن که خود فن های مایکروسافت میخریدنشون و مایکروسافت به این وضع اسفناک دچار نمیشد. الانم اگه بیان رو PS چون هیچ وقت فن بیسی نداشتن اینجا بعیده استقبال خاصی ازشون بشه. هرچند من خودم خیلی دوست دارم GeoW Collection ـو روی PS5 برم و پلتشون کنم:دی

میمونه دسته دوم، یعنی IP های بتزدا/اکتی/بلیزارد. به نظر من استارفیلد برای گیم پس و مایکروسافت یه آزمایش بود که مطلق شکست خورد. یعنی خواستن انحصاری کننش ببینن چقدر رو مشترکین گیم پس تاثیر گزاره و باعث افزایش کامیونتی میشه که نتیجه براشون وحشت آفرین شده. در نتیجه الان بالاخره سرشون به سنگ خورده و فهمیدن حالا که امدن 100 میلیارد ناشر/استدیو خریدن، نمیتونن ان میلیارد هزینه جاری شرکت ها رو بدن و بعد بازی هاشون رو دی وان بزارن رو سرویسی که هر روز داره ماهیتن بازارش کوچیک تر میشه و قرار نیست استقبال بشه ازش. پس تصمیم گرفتن دستکم این بازی های جدید دیگه انحصاری نباشن، یعنی چیزهایی که از اول هم انحصاری نبودن، مثل Doom. وگرنه اگه قرار باشه این همه بازی بزرگ، که همیشه عمده فروششون رو کنسول های PS بوده مجانی رو گیم پس قرار بگیره، یعنی ضرری که حتا مایکروسافت هم از پسش بر نمیاد.

در نتیجه من فکر میکنم تصمیم مایکروسافت اینه که این بازی های دسته دوم، یعنی Doom و Quake و TES بعدی و ... مالتی پلتفرم باقی بمونن. خیلی بعید میدونم مثلا GeoW یا Halo دستکم تو فاز اول مالتی پلتفرم بشن. چون فن بیسی رو PS ندارن و مارکتینگ خیلی قوی لازم داره تا فن های PS برن سمت این بازی ها. مثلا Halo:I رو خود فن های مایکروسافت و هیلو بازی نمیکنن! الان چرا باید فن PS یهو بیاد سمت این بازی ها؟ اونم وقتی که مثلا تو شوکیس می خود سونی میاد انحصاری هایی رو نمایش میده که این بازی ها رو درسته غورت میدن؟!

به نظر من عاقلانه ترین کار برای مایکروسافت اینه که بیاد همین بازی های بتزدا و اکتی بلیزارد رو مالتی پلتفرم نگه داره، رو گیم پس هم بزاره، هم با فروش رو PS هزینه ساختشون دستکم در بیاد، و هم فن بیس خودش راضی باشن. چون با گیم پس همه رو حسابی بد عادت کرده دیگه بعید میدونم کسی رو این کنسول حاضر به خرید بازی باشه. تنها راه درآمدش مشترکین گیم پس هست که اونم قرار نیست رشد خاصی بکنه و عمرا به تارگت های مایکروسافت نمیرسه.

وضعیت اینفلونسر های ماکروسافت :

تیم - خداحافظی
کلوبریل - خداحافظی
اسموو - خداحافظی
کرپ گیمر دلقک - برای بار دوم خداحافظی
جز کوردن - همچنان به پاچه خواری ادامه میدهد
تام وارن - انگار نه انگار اتفاقی افتاده
فیل اسپنسر - لول آپ کردن در دیابلو

تیم - خداحافظی
کلوبریل - خداحافظی
اسموو - خداحافظی
اینم اضافه کن
Dread - غار

تیم - خداحافظی
کلوبریل - خداحافظی
اسموو - خداحافظی
قشنگ اینجا مشخصه جز کوردن و تام وارن کارمند مایکروسافتن . کجا برن وقتی هنوز به سن بازنشستگی نرسیدن :D

اسپنسر چی میخواد بگه؟!
میخواد بگه خیالتون راحت ما متعهد به گیمپس هستیم و همیشه اولویت برامون مخاطبینمون هستن! و مولتی پلتفرم شدن اکثرا عناوین رو نمیگه! در یکی دو سال پیش رو این مورد رو خلاصه به چند مورد خاص می کنن!

سره ردفال کلی فحش خورد چی شد؟! با یک مصاحبه باز ارتشش اونو یک فرد با شهامت به رخ کشیدن که می تونه عذرخواهی کنه! یک عذرخواهی و تمام؟! و اینطوری میشی قهرمان؟!

هفته بعدم باز ایشون از خودش تصویر قهرمان رو به جا میزاره، و با کند کردن پلن های مایکی، برای مدیران بعد از خودش چالش هارو میزاره!

ده ساله مدیر xbox هست همش متریک مقصره همش متریک، بسه بابا گندشو در اوردی، تا کی میخوای هی متریک متریک کنی

نینتندو در بدترین وضعیت پنج سال بعد از تجربه تلخ wiiu بلند شد بماند اون بین 3ds عالی بود، ps3 با اون وضعیت لانچ افتضاح و یک سال دیرتر عرضه شدن کنسول و این که نمی تونست جلوی پول پاشی برای مولتی پلتفرم شدن عناوینی که برندش باهاش شناخته می شدن رو بگیره، در نهایت ته نسل کامبک زد و حتی از 360 پیشی گرفت!!!!

اونوقت این مردک و تیم رسانه ایش همش متریک متریک متریک می کنن

با این فرد بیست ساله دیگه هم همه چیز زیر سر متریکه!!

بعد این چقدر زرنگه، سارا باند رو فرستاده جلو بیانیه رو بگه!!! که پس فردا ایشون ceo شد، همه مشکلاتو از این فرد ببینند!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or