الان فهمیدم چطور مرکز ثقل صنعت گیمیخوب فکته که فرق نداره ! این که تا دسته زوم کنی اینا بدرد سگ نمیخوره فرق وقتی که چشم عادی در حالت عادی یه چیز به راحتی تشخیص بده ! ! و بله 1080 و فورکی فرقشون پشمک حاج عبدالله مگه تی وی 100 اینچی چیزی با 200 میلیون قیمت شاید یه تفاوت اثر گذار نشون بده فریمم که بالا 60 قشنگ سیرک و حداقل تو بازیا داستانی هیچچچچچچچچچچچچچچچچ اثری نداره هیچی به معنی واقعی کلمه و اصلا حس نمیشه ! من چیزی که برام واضح نباشه رو فقط و فقط دزدی میدونم و استفاده از اعداد تفاوت باید مثل روز روشن باشه عین 1080 و 720 که بدون هیچ زوم هیچ چیزی مثل روز روشن فرقشون یا 30 60 فریم
راجب اجرا بازیا قدیمم همین الان رو 4 هک شده میتونی میلیون ها بازی ماقبل تاریخ بازی کنی که فکر نمیکنم اهمیتی داشته باشه یا میتونی یه پی سی ارزون بخری بازیا دوره قدیم بری چیزی که الان مهم رو 5 با 500 دلار میشه عملا تمام بازیا روز شخم زد با بالاترین کیفیت ممکن که واضحه و مشخصه حالا شاید بشه 5 هزار فریمم بازی کرد یا 500 کی ولی بعیده اهمیتی داشته باشه وقتی برای فهمیدنش باید دست به میکروسکوپ و تلسکوپ بشی !
قصه اکتی تمام شدهیکی از استدلالهای ماکروسافت تو دادگاه این بود من بازی های خودم رو تو اکوسیستم سونی میارم، الان که کلا تبدیل به ناشر شده و همه رو با هم داره پورت میکنه. همین نمیتونه دلیل کافی برای خرید ناشر بیشتر بشه؟ فرض کن بر همین بهانه دو سه تا ناشر گنده دیگه خرید و یهو تغییر موضع داد. از کالاف و فیفا و بتلفیلد همه واسه اون شده باشند. اون موقع چی؟
اونی که برای اولین بار خبر مولتی پلتفرم شدن رو لیک کرده بود، الان گفته که نه تنها نینتندو و سونی قرار نیست گیم پس بگیرن، بلکه انتظار تغییرات عمده به خصوص تو سیاست day 1 بودن بازی های XGS در آینده نزدیک رو داشته باشید. و در آخر گفته که مفتی دادن بازی ها بیش از حد برای مایکروسافت گرون تموم شده
View attachment 327279
که همشون ۱۰۰ درصد فکتن البته کنسول از امروز رفت بالا پی سی من آدم بدون تعصبی هستم دیروز میگفتی بهترین پلتفرم چیه میگفتم پی سی امروز ۵ و فردا خدا میدونه چی خواهد بودالان فهمیدم چطور مرکز ثقل صنعت گیمی
فکت های دو روز گذشته ات؛
TLOU بالاتر از GTA
کنسول بالاتر از PC
بین 1080 و 4K فرقی نیست
فریم ریت بالاتر از 60 مسخره و بدرد نخوره
Keep continue son
امروز صبح ایمیل تعدیلیم از شرکت رسید اینقدری ناراحت بودم که با این حالم وقتی bc رو باز کردم این پست و خنده حضار رو دیدم یکم حال و احوالم عوض شد
فلسفه وجودی گیم پس و عرضه Day one به این خاطر بود که از ویروس به فروش نرفتن بازیهاش جون سالم به در کنن ، عملا بازی ها انقد نفروختن و انقد درآمد کم و حتی ضرر بود که اومدن روی این سیستم . حالا دوباره برگردن داخل اون چاله ای که توش بودن ؟ولی با این حجم فحشی که دارن میخورن و طوفانی که به راه افتاده، بعید نیست بیخیال این استراتژی بشن، یا اینکه با یه شیب خیلییی ملایم انجامش بدن. یعنی به نظر من منهای این ترول ها و فان داستان، خیلی نباید منتظر عملی شدن همه این شایعات باشیم. من فکر میکنم یا کلا میترسن بیخیال میشن، یا مساله خیلی جدی تر باشه شل میکنن و با شیب تند هیچ تصمیمی اجرایی نمیشه. تا اینکه آروم آروم این قضیه جا بیفته برای همه.
ولی من جای مایکروسافت بودم عوض مالتی پلتفرم کردن بازی هام، میومدم گیم پس رو تغییر میدادم. یا کلا مینداختمش دور، یا بیخیال همین عرضه Day 1 میشدم، تا بازی ها مثل همه نسل ها گذشته رو این کنسول هم به فروش بره. اینجوری از خود فن های اکس باکس واقعا میشه خیلی بیشتر پول در آورد تا اینکه امیدوار باشن یه PS Fan بیاد مثلا Hi Fi Rush بخره. هرچند که خوب بیشتر فروش بازی ها رو کنسول های PS هست، همین هاگورآرتس فکر کنم 80% فروشش رو PS5/PS4 بوده!
به هر صورت ول کردن این جامعه طرفداران سرسختی که در طول 4 نسل بوجود امدن هم عین خریته! من شخصا امیدوارم بیخیال بشن!! علی رغم همه صحبت ها و نظراتی که دارم، اصلا راضی نیستم اکس باکس و انحصاری هاش از بین برن! کلا ویدئو گیم بدون اکس باکس و انحصاری هاش رو نمیتونم تصور کنم. بکشید بیرون آقا! اون اسپنسر ابله رو هم اخراج کنید لطفا.
ولی با این حجم فحشی که دارن میخورن و طوفانی که به راه افتاده، بعید نیست بیخیال این استراتژی بشن، یا اینکه با یه شیب خیلییی ملایم انجامش بدن. یعنی به نظر من منهای این ترول ها و فان داستان، خیلی نباید منتظر عملی شدن همه این شایعات باشیم. من فکر میکنم یا کلا میترسن بیخیال میشن، یا مساله خیلی جدی تر باشه شل میکنن و با شیب تند هیچ تصمیمی اجرایی نمیشه. تا اینکه آروم آروم این قضیه جا بیفته برای همه.
ولی من جای مایکروسافت بودم عوض مالتی پلتفرم کردن بازی هام، میومدم گیم پس رو تغییر میدادم. یا کلا مینداختمش دور، یا بیخیال همین عرضه Day 1 میشدم، تا بازی ها مثل همه نسل ها گذشته رو این کنسول هم به فروش بره. اینجوری از خود فن های اکس باکس واقعا میشه خیلی بیشتر پول در آورد تا اینکه امیدوار باشن یه PS Fan بیاد مثلا Hi Fi Rush بخره. هرچند که خوب بیشتر فروش بازی ها رو کنسول های PS هست، همین هاگورآرتس فکر کنم 80% فروشش رو PS5/PS4 بوده!
به هر صورت ول کردن این جامعه طرفداران سرسختی که در طول 4 نسل بوجود امدن هم عین خریته! من شخصا امیدوارم بیخیال بشن!! علی رغم همه صحبت ها و نظراتی که دارم، اصلا راضی نیستم اکس باکس و انحصاری هاش از بین برن! کلا ویدئو گیم بدون اکس باکس و انحصاری هاش رو نمیتونم تصور کنم. بکشید بیرون آقا! اون اسپنسر ابله رو هم اخراج کنید لطفا.
از رو نمیره این؟
فیل اسپنسر گفته هفته آینده پلن خودشون برای آینده ایکس باکس رو اعلام می کنن. همچنین گفته نظرات رو خونده و اون هارو میشنوه.