خبر رسمی بازیهای استارفیلد، Hi-Fi Rush و Sea of Thieves برای PLAYSTATION 5 عرضه خواهند شد

• Thread starter Thread starter Adam
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
خوب فکته که فرق نداره ! این که تا دسته زوم کنی اینا بدرد سگ نمیخوره فرق وقتی که چشم عادی در حالت عادی یه چیز به راحتی تشخیص بده ! ! و بله 1080 و فورکی فرقشون پشمک حاج عبدالله مگه تی وی 100 اینچی چیزی با 200 میلیون قیمت شاید یه تفاوت اثر گذار نشون بده فریمم که بالا 60 قشنگ سیرک و حداقل تو بازیا داستانی هیچچچچچچچچچچچچچچچچ اثری نداره هیچی به معنی واقعی کلمه و اصلا حس نمیشه ! من چیزی که برام واضح نباشه رو فقط و فقط دزدی میدونم و استفاده از اعداد تفاوت باید مثل روز روشن باشه عین 1080 و 720 که بدون هیچ زوم هیچ چیزی مثل روز روشن فرقشون یا 30 60 فریم
راجب اجرا بازیا قدیمم همین الان رو 4 هک شده میتونی میلیون ها بازی ماقبل تاریخ بازی کنی که فکر نمیکنم اهمیتی داشته باشه یا میتونی یه پی سی ارزون بخری بازیا دوره قدیم بری چیزی که الان مهم رو 5 با 500 دلار میشه عملا تمام بازیا روز شخم زد با بالاترین کیفیت ممکن که واضحه و مشخصه حالا شاید بشه 5 هزار فریمم بازی کرد یا 500 کی ولی بعیده اهمیتی داشته باشه وقتی برای فهمیدنش باید دست به میکروسکوپ و تلسکوپ بشی !
الان فهمیدم چطور مرکز ثقل صنعت گیمی
فکت های دو روز گذشته ات؛
TLOU بالاتر از GTA
کنسول بالاتر از PC
بین 1080 و 4K فرقی نیست
فریم ریت بالاتر از 60 مسخره و بدرد نخوره

Keep continue son

1707159886397.png
یکی از استدلال‌های ماکروسافت تو دادگاه این بود من بازی های خودم رو تو اکوسیستم سونی میارم، الان که کلا تبدیل به ناشر شده و همه رو با هم داره پورت میکنه. همین نمیتونه دلیل کافی برای خرید ناشر بیشتر بشه؟ فرض کن بر همین بهانه دو سه تا ناشر گنده دیگه خرید و یهو تغییر موضع داد. از کالاف و فیفا و بتلفیلد همه واسه اون شده باشند. اون موقع چی؟
قصه اکتی تمام شده
XBOX + بتزدا + اکتی همین الان هم حدود 23 میلیارد دلار درامد سالانه دارن
با خرید EA درامد بخش گیم مایکروسافت به بیش از 30 میلیارد دلار می رسه ( رسما رتبه 1 درامد کل دنیای گیم ) عملا تلاش برای مونوپلی محسوب می شه
بخش XBOX مایکروسافت + EA ( بین از 30 تا 40 درصد بازار گیم انگلیس به خودش اختصاص داده ) به بیش از 50 درصد بازار می رسه که این دیگه رسما مونوپلی بازار گیم انگلیس محسوب می شه

مایکروسافت همین الان هم نمی تونه این همه پروژه رو مدیریت کنه بعد ناشر های دیگه رو بخره :-??
مایکروسافت همین الان هم از درامد بخش XBOX ناراضیه بعد چند 10 ها میلیارد دیگه هزینه کنه :-??

اونی که برای اولین بار خبر مولتی پلتفرم شدن رو لیک کرده بود، الان گفته که نه تنها نینتندو و سونی قرار نیست گیم پس بگیرن، بلکه انتظار تغییرات عمده به خصوص تو سیاست day 1 بودن بازی های XGS در آینده نزدیک رو داشته باشید. و در آخر گفته که مفتی دادن بازی ها بیش از حد برای مایکروسافت گرون تموم شده :))
View attachment 327279

تو آخرین پستم تو تاپیک خرید اکتی گفتم، مساله در خصوص گیم پس اینه که ببینیم مایکروسافت تا کجا به این پول ریختن تو سرویسش ادامه میده و پلن اصلیش برای سود ده کردن این سرویس چیه، چون واقعا عاقلانه نیست ان میلیارد شرکت بخره، ان تا بازی بسازه، بعد دی وان بزاره رو سرویسی که مشترکتش از یه حدی بالاتر نمیره، و کلا هم ظاهرا استقبال از این سرویس ها خیلی روند نزولی پیدا کرده و اونچه فکر میکردن و پیش بینی میشد نیست!

من همش میگفتم یا اینا خیلی ابله هستن، یا یه برنامه ای دارن که به زودی قراره معرفی بشه و همه میفهمیم چرا داره اینجوری و به این شکل وحشتناک هزینه میکنه. حتا ذهنم رفت به سمت اینکه شاید کرنسی خودش رو بیاره وسط و میخواد مبنا خرید و فروش بازی هاش رو مایکروسافت کوین کنه و ... اما مثل اینکه گزینه اول درست بوده، یعنی واقعا ابله بودن و یه سری بیزنس من خوش خیال، تنها با خوندن چند صد صفحه تحلیل بازار و پیشبینی مایکل پکتری از آینده نتیجه گرفتن قراره سرویس ها بیان جایگزین همه چی بشن و اینا هم باید تا جا داره هزینه کنن و اگه پول کافی خرج بشه سونی از رقابت میره کنار و.... واقعا که دریای حماقت ساحل نداره.

الان فهمیدم چطور مرکز ثقل صنعت گیمی
فکت های دو روز گذشته ات؛
TLOU بالاتر از GTA
کنسول بالاتر از PC
بین 1080 و 4K فرقی نیست
فریم ریت بالاتر از 60 مسخره و بدرد نخوره

Keep continue son
که همشون ۱۰۰ درصد فکتن البته کنسول از امروز رفت بالا پی سی من آدم بدون تعصبی هستم دیروز میگفتی بهترین پلتفرم چیه میگفتم پی سی امروز ۵ و فردا خدا میدونه چی خواهد بود
Capture.JPG
اگر تا دیروز از من میپرسیدی بهترین پلتفرم صنعت گیم چیه چشم بسته میگفتم pc !!

آخرین ویرایش:
دوستان آروم بخندید

View attachment 327269
امروز صبح ایمیل تعدیلیم از شرکت رسید اینقدری ناراحت بودم که با این حالم وقتی bc رو باز کردم این پست و خنده حضار رو دیدم یکم حال و احوالم عوض شد:D
در مورد این پست هم یادمه جو فروم یجوری بود اکثرا حتی فن های پلی‌استیشن هم کار سونی رو تموم شده یا خیلی سخت میدونستن منم فقط نظرم رو در موردش گفتم اونهم گفتم در بدترین حالتش سونی با کار خودش ادامه میده:D حرفم هم کلی بود نه مربوط به فروش کنسول.

ولی با این حجم فحشی که دارن میخورن و طوفانی که به راه افتاده، بعید نیست بیخیال این استراتژی بشن، یا اینکه با یه شیب خیلییی ملایم انجامش بدن. یعنی به نظر من منهای این ترول ها و فان داستان، خیلی نباید منتظر عملی شدن همه این شایعات باشیم. من فکر میکنم یا کلا میترسن بیخیال میشن، یا مساله خیلی جدی تر باشه شل میکنن و با شیب تند هیچ تصمیمی اجرایی نمیشه. تا اینکه آروم آروم این قضیه جا بیفته برای همه.

ولی من جای مایکروسافت بودم عوض مالتی پلتفرم کردن بازی هام، میومدم گیم پس رو تغییر میدادم. یا کلا مینداختمش دور، یا بیخیال همین عرضه Day 1 میشدم، تا بازی ها مثل همه نسل ها گذشته رو این کنسول هم به فروش بره. اینجوری از خود فن های اکس باکس واقعا میشه خیلی بیشتر پول در آورد تا اینکه امیدوار باشن یه PS Fan بیاد مثلا Hi Fi Rush بخره. هرچند که خوب بیشتر فروش بازی ها رو کنسول های PS هست، همین هاگورآرتس فکر کنم 80% فروشش رو PS5/PS4 بوده!

به هر صورت ول کردن این جامعه طرفداران سرسختی که در طول 4 نسل بوجود امدن هم عین خریته! من شخصا امیدوارم بیخیال بشن!! علی رغم همه صحبت ها و نظراتی که دارم، اصلا راضی نیستم اکس باکس و انحصاری هاش از بین برن! کلا ویدئو گیم بدون اکس باکس و انحصاری هاش رو نمیتونم تصور کنم. بکشید بیرون آقا! اون اسپنسر ابله رو هم اخراج کنید لطفا.

ولی با این حجم فحشی که دارن میخورن و طوفانی که به راه افتاده، بعید نیست بیخیال این استراتژی بشن، یا اینکه با یه شیب خیلییی ملایم انجامش بدن. یعنی به نظر من منهای این ترول ها و فان داستان، خیلی نباید منتظر عملی شدن همه این شایعات باشیم. من فکر میکنم یا کلا میترسن بیخیال میشن، یا مساله خیلی جدی تر باشه شل میکنن و با شیب تند هیچ تصمیمی اجرایی نمیشه. تا اینکه آروم آروم این قضیه جا بیفته برای همه.

ولی من جای مایکروسافت بودم عوض مالتی پلتفرم کردن بازی هام، میومدم گیم پس رو تغییر میدادم. یا کلا مینداختمش دور، یا بیخیال همین عرضه Day 1 میشدم، تا بازی ها مثل همه نسل ها گذشته رو این کنسول هم به فروش بره. اینجوری از خود فن های اکس باکس واقعا میشه خیلی بیشتر پول در آورد تا اینکه امیدوار باشن یه PS Fan بیاد مثلا Hi Fi Rush بخره. هرچند که خوب بیشتر فروش بازی ها رو کنسول های PS هست، همین هاگورآرتس فکر کنم 80% فروشش رو PS5/PS4 بوده!

به هر صورت ول کردن این جامعه طرفداران سرسختی که در طول 4 نسل بوجود امدن هم عین خریته! من شخصا امیدوارم بیخیال بشن!! علی رغم همه صحبت ها و نظراتی که دارم، اصلا راضی نیستم اکس باکس و انحصاری هاش از بین برن! کلا ویدئو گیم بدون اکس باکس و انحصاری هاش رو نمیتونم تصور کنم. بکشید بیرون آقا! اون اسپنسر ابله رو هم اخراج کنید لطفا.
فلسفه وجودی گیم پس و عرضه Day one به این خاطر بود که از ویروس به فروش نرفتن بازی‌هاش جون سالم به در کنن ، عملا بازی ها انقد نفروختن و انقد درآمد کم و حتی ضرر بود که اومدن روی این سیستم . حالا دوباره برگردن داخل اون چاله ای که توش بودن ؟
بهترین کار براشون همینه عرضه بر روی پلی استیشن و کسب درآمد و سود مالی هنگفت از اینستال بیس بسیار بالای این پلتفرم

1707164945257.png

دوستان خواهشان در این تاپیک ها هم فعالیت داشته باشید:D خوبیت نداره ما شام بخوریم، مهمون پاشه ظرف بشوره، هر چند شد:D شمام دستی به این تاپیک‌ها بکشید، به نظرم بخش هیلو یخورده شلوغه باید درست بشه. تو بخش استارفیلد رو هم بعضی‌ها نظراتشون بدرد نمیخوره باید پاک بشن:D

STARFIELD
Hi-Fi Rush
Halo Infinite
Microsoft Flight Simulator

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or