خبر رسمی بازیهای استارفیلد، Hi-Fi Rush و Sea of Thieves برای PLAYSTATION 5 عرضه خواهند شد

• Thread starter Thread starter Adam
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
الان که به گذشته فکر میکنم سوالی که برام پیش میاد واقعا چرا داشتیم سر این موضوعات جنگ و دعوا می کردیم؟
این که فلان بازی انحصاری فلان پلتفورم بود واقعا اوج احساس رو بهمون منتقل می کرد و حتی کم مونده بود پوست همدیگرو بکنیم.
یادش بخیر
اوج احساس فقط تاپیکای خرید بتزدا و اکتیویژن :D
کاربرایی که الان یهو مخالف انحصارگرایی شدن و اعتقاد دارن که بازی باید در دسترس همه باشه و ما صرفا فقط گیمر ساده هستیم، پز COD و الدر انحصاری میدادن.
چه کسایی که یهو فن بتزدا و پلیر کال اف نشدن. سر استارفیلد انحصاری متا ۹۶ ملقب به گیم ۲.۰۰ توهینی نبود که به خیلیا نکنن. حیف قسمت نشد خریده شدن سونی رو ببینن و با موج اول مولتی پلتفرم شدن عناوین انحصاری برای همیشه با نور خورشید خداحافظی کردن و به اعماق زمین هجرت نمودن. یکیشون برای پیدا کردن اسکرین شات آنچنان به اعماق زمین رفت که شایعات حاکی از ادغام او و هسته زمین داره و نتونست شاهد عرضه Halo: Combat Evolved 2 روی فایو باشه.

آخرین ویرایش:
الان که به گذشته فکر میکنم سوالی که برام پیش میاد واقعا چرا داشتیم سر این موضوعات جنگ و دعوا می کردیم؟
این که فلان بازی انحصاری فلان پلتفورم بود واقعا اوج احساس رو بهمون منتقل می کرد و حتی کم مونده بود پوست همدیگرو بکنیم.
یادش بخیر

یاد چی بخیر آخه؟:دی این همه الکی دعوا کردیم:دی

زمانی که FFXIII مالتی پلتفرم شد من واقعا عصبانی بودم و تا منتها علیه خشتک داشتم حرص میخوردم، اما الان یه خبر خوندم که تو همین مراسم پیش رو، FFXVI برای Xbox شدو دراپ میشه و واقعا از شنیدن این خبر خوشحال شدم، چون داشتم به این فکر میکردم آدم های بیشتری بازی میکننش و به تعداد افرادی که دوستش داره افزوده میشه.

یعنی هم به اقتضا سن و بزرگ شدنمون و هم تغییرات بیزنس، دیگه این چیزا برای من اصلا مهم نیست و برعکس از اینکه بازی ها مالتی پلتفرم باشن و خوب بفروشن خیلی استقبال میکنم.

برای شخص من که نبرد کنسول به نبرد بین بازی های سینگل با مالتی پلیر تغییر ماهیت داده:دی دیگه انحصار برام مهم نیست، فقط دوست دارم این بازی هایی که من دوست دارم تا میتونن بفروشن و زنده بمونن وبیش از این زیر دست و پای غول های بی شاخ و دم مالتی پلیر پول ساز له نشن.

تمام بازی‌های Xbox که شایعه شده در سال ۲۰۲۵ برای PS5 عرضه میشن.

View attachment 363292
AOE2 هم هست:
Screenshot_20241104_221404_X.jpg
Microsoft Teases PS5 Release of Age of Empires II: Definitive Edition

و شاید هم Starfield طبق گزارش پارسال تام وارن:
تو مقاله گفته که این عناوین هم برای PlayStation 5 منتشر خواهند شد:
  • Age of Empires 2 DE
  • Age of Mythology
  • Starfield
  • DOOM: The Dark Ages
  • Hellblade II
  • Halo: Combat Evolved Remastered (Halo 1 port)

صرفا برای اینکه کار مدیرا راحت بشه خواستم فقط اشاره کنم که همه تاپیکای این عکسی که بنده خدا فرستاده بود رو تا چند وقت دیگه زحمتشو بکشن و تگشو مولتی پلتفرم کنن. سخته بخواین دونه دونه بگردین و زحمتش زیاد میشه.
;;) :))

اوج احساس فقط تاپیکای خرید بتزدا و اکتیویژن :D
کاربرایی که الان یهو مخالف انحصارگرایی شدن و اعتقاد دارن که بازی باید در دسترس همه باشه و ما صرفا فقط گیمر ساده هستیم، پز COD و الدر انحصاری میدادن.
چه کسایی که یهو فن بتزدا و پلیر کال اف نشدن. سر استارفیلد انحصاری متا ۹۶ ملقب به گیم ۲.۰۰ توهینی نبود که به خیلیا نکنن. حیف قسمت نشد خریده شدن سونی رو ببینن و با موج اول مولتی پلتفرم شدن عناوین انحصاری برای همیشه با نور خورشید خداحافظی کردن و به اعماق زمین هجرت نمودن. یکیشون برای پیدا کردن اسکرین شات آنچنان به اعماق زمین رفت که شایعات حاکی از ادغام او و هسته زمین داره و نتونست شاهد عرضه Halo: Combat Evolved 2 روی فایو باشه.

كامنتاى تو اون دو تا تاپيك واقعا جالبه :D

زمانی که FFXIII مالتی پلتفرم شد من واقعا عصبانی بودم و تا منتها علیه خشتک داشتم حرص میخوردم، اما الان یه خبر خوندم که تو همین مراسم پیش رو، FFXVI برای Xbox شدو دراپ میشه و واقعا از شنیدن این خبر خوشحال شدم، چون داشتم به این فکر میکردم آدم های بیشتری بازی میکننش و به تعداد افرادی که دوستش داره افزوده میشه.

هم سر مولتى شدن ١٣ هم تيكن اون مقطع از نسل ٧ ما اينجا روزاى سختى رو سپرى كرديم :D
فقط دم داداشم كوجيما گرم تو اون روزگار طوفانى بهر دليلى mgs4 رو مولتى نكرد وگرنه همون موقع بايد ميرفتيم تو غار :D
البته تهش نتيجش اينه كه ١٦ ساله نسخه چهارم متال گير رو هيچ جا نميشه بازى كرد.

• Like
Reactions: ( Layken )
واقعا چه دورانی رو از سر گذروندیم... از مقایسه 12 > 9 و سس مخفی و سرنی نابغه و فرغون اورکلاکی و کنسول 299 دلاری دارای پردازنده ای با قدرت بیشتر از کنسول پلی استیشن 5، شوکیس های مایکروسافت که از سال 2019 تریلر CG از Fable نشون میداد و هنوز عرضه نشده تا اینجا که بلاخره کل تاریخچه ایکس باکس مولتی پلتفرم شد و به خاطره ها پیوست :D. چه کاربران جون فدایی که تو این راه از دست رفتن و به غار برگشتن و بن شدن و ... جا داره یادی کنم از بابک که اسکرین شاتش از شب تریلر استارفیلد و به دونیم شدن صنعت گیم براش قبل و بعد این بازی همزمان با ریپلای کردن من شد یکی از پر تکرار ترین اسکرین شات های تاریخ بازیسنتر :)). سینا پیشدار که با تانک هایپ جبهه متا 96 استارفیلد رو زنده نگهداشت و مثل شهید فهمیده رفت زیر همون تانک :)

IMG_20230831_212038_436.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• ravi

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or