اوج احساس فقط تاپیکای خرید بتزدا و اکتیویژنالان که به گذشته فکر میکنم سوالی که برام پیش میاد واقعا چرا داشتیم سر این موضوعات جنگ و دعوا می کردیم؟
این که فلان بازی انحصاری فلان پلتفورم بود واقعا اوج احساس رو بهمون منتقل می کرد و حتی کم مونده بود پوست همدیگرو بکنیم.
یادش بخیر
الان که به گذشته فکر میکنم سوالی که برام پیش میاد واقعا چرا داشتیم سر این موضوعات جنگ و دعوا می کردیم؟
این که فلان بازی انحصاری فلان پلتفورم بود واقعا اوج احساس رو بهمون منتقل می کرد و حتی کم مونده بود پوست همدیگرو بکنیم.
یادش بخیر
AOE2 هم هست:
تو مقاله گفته که این عناوین هم برای PlayStation 5 منتشر خواهند شد:
- Age of Empires 2 DE
- Age of Mythology
- Starfield
- DOOM: The Dark Ages
- Hellblade II
- Halo: Combat Evolved Remastered (Halo 1 port)
صرفا برای اینکه کار مدیرا راحت بشه خواستم فقط اشاره کنم که همه تاپیکای این عکسی که بنده خدا فرستاده بود رو تا چند وقت دیگه زحمتشو بکشن و تگشو مولتی پلتفرم کنن. سخته بخواین دونه دونه بگردین و زحمتش زیاد میشه.
اوج احساس فقط تاپیکای خرید بتزدا و اکتیویژن
کاربرایی که الان یهو مخالف انحصارگرایی شدن و اعتقاد دارن که بازی باید در دسترس همه باشه و ما صرفا فقط گیمر ساده هستیم، پز COD و الدر انحصاری میدادن.
چه کسایی که یهو فن بتزدا و پلیر کال اف نشدن. سر استارفیلد انحصاری متا ۹۶ ملقب به گیم ۲.۰۰ توهینی نبود که به خیلیا نکنن. حیف قسمت نشد خریده شدن سونی رو ببینن و با موج اول مولتی پلتفرم شدن عناوین انحصاری برای همیشه با نور خورشید خداحافظی کردن و به اعماق زمین هجرت نمودن. یکیشون برای پیدا کردن اسکرین شات آنچنان به اعماق زمین رفت که شایعات حاکی از ادغام او و هسته زمین داره و نتونست شاهد عرضه Halo: Combat Evolved 2 روی فایو باشه.
زمانی که FFXIII مالتی پلتفرم شد من واقعا عصبانی بودم و تا منتها علیه خشتک داشتم حرص میخوردم، اما الان یه خبر خوندم که تو همین مراسم پیش رو، FFXVI برای Xbox شدو دراپ میشه و واقعا از شنیدن این خبر خوشحال شدم، چون داشتم به این فکر میکردم آدم های بیشتری بازی میکننش و به تعداد افرادی که دوستش داره افزوده میشه.
بزودی PSفن ها باید خودشونو برای کنسول ۱۵۰۰ دلاری اماده کنن الان دارین لذت میبرید اشکال نداره اما آینده تک قطبی شدن کاملا روشن و مشخصه