خبر رسمی بازیهای آینده‌ی استودیو Insomniac افشا شد

• Thread starter Thread starter Adam
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Adam

عضو تحریریه
insomniac.jpg

یک هفته پیش گروه Rhysida اعلام کرد که با موفقیت استودیو Insomniac را هک کرده و اطلاعاتی را به دست آورده است. پس از اینکه هیچ کس حاضر به پرداخت 2 میلیون دلار نشد، این گروه بیش از 1.3 میلیون فایل را به صورت آنلاین منتشر کرده است که حجم فایلهای افشا شده 1.7 ترابایت است.

به عنوان بخشی ازفایلهای افشا شده از استودیو Insomniac که دوشنبه شب رخ داد، جدول زمانی کامل بازیهای آینده‌ی این استودیو نیز فاش شد. در اسلایدی که ظاهراً مربوط به جولای 2023 است، این استودیو حداقل پنج بازی را برای انتشار بین سال مالی 2025 تا سال مالی 2030 برنامه ریزی کرده است. از پنج بازی، تنها یکی از آنها به طور عمومی اعلام شده است.

بازی‌ای که همه در مورد آن می دانند Wolverine است. با توجه به جدول زمانی فاش شده، تا سال مالی 2026 انتظار نمی رود که بازی عرضه شود.

چهار بازی دیگر ذکر شده هنوز به صورت عمومی معرفی نشده اند. آنها شامل یک بازی Venom است که برنامه ریزی شده برای سال مالی 2025، مرد عنکبوتی 3 در سال مالی 2028، یک بازی جدید از سری Ratchet and Clank در سال مالی 2029 و یک بازی X-Men در سال مالی 2030 هستند.

همچنین در این افشای اطلاعات، قراردادی بین سونی و مارول در مورد توسعه و انتشار بازی های X-Men امضا شده است که با بازی Wolverine شروع می شود. این سند توسط جیم رایان از شرکت سونی و آیزاک پرلموتر از شرکت مارول امضا شد و از جولای 2021 اجرایی شد. طبق این قرارداد در مجموع سه بازی X-Men ساخته خواهد شد.

مانند تمام تاریخ های ذکر شده، همه چیز می تواند در طی چند سال آینده تغییر کند. با سونی و اینسومنیاک گیمز تماس گرفته شد تا در مورد فایلهای فاش شده واکنش نشان دهند، تا امروز، هیچ یک از طرفین پاسخی نداده اند.

Last edited by a moderator:
من که واقعا لذت میبرم همه بازی ها لو بره
تا اینا باشن چیزی به اسم انحصاری تولید بکنن

واژه انحصاری باید از بیخ و ریشه حذف بشه
همه بازی ها باید همون ساعت برای همه پلتفرم ها منتشر بشن، هر کی دوست داشت روی هر چی که خواست بازی کنه

نمونش چرا باید final fantasy XVI بازی به اون خفنی و کامبت محشرش رو روی گرافیک عصر حجر ps5 روی 20 فریم باز کنم ؟
دوس دارم روی 4k و Ray tracing با 120 فریم بشینم بازی کنم و لذت ببرم

همه بازی ها باید همون ساعت برای همه پلتفرم ها منتشر بشن، هر کی دوست داشت روی هر چی که خواست بازی کنه

نمونش چرا باید final fantasy XVI بازی به اون خفنی و کامبت محشرش رو روی گرافیک عصر حجر ps5 روی 20 فریم باز کنم ؟
واژه بازی انحصاری رو درست متوجه نشدید.یه بازی که خودش ساخته و مالکیتش دست خودشه،ترجیح میده انحصاری منتشر کنه چون اینجوری سودش بیشتره.اول سود خودش براش مهمه و دوم اینکه هر چقدر کیفیت جنسش بالاتر باشه قطعا سودش هم بیشتره.البته اینایی که گفتم برا یه جامعه با اقتصاد آزاد موضوعیت داره.
در ضمن شرمنده که ۹۹ درصدِ جامعه ی گیمینگ مثل شما سیستم ۳۰۰ میلیونی ندارن تا بتونن با این مشخصات گرافیکی که گفتین بازیها رو تجربه کنن :)

واژه بازی انحصاری رو درست متوجه نشدید.یه بازی که خودش ساخته و مالکیتش دست خودشه،ترجیح میده انحصاری منتشر کنه چون اینجوری سودش بیشتره.اول سود خودش براش مهمه و دوم اینکه هر چقدر کیفیت جنسش بالاتر باشه قطعا سودش هم بیشتره.البته اینایی که گفتم برا یه جامعه با اقتصاد آزاد موضوعیت داره.
در ضمن شرمنده که ۹۹ درصدِ جامعه ی گیمینگ مثل شما سیستم ۳۰۰ میلیونی ندارن تا بتونن با این مشخصات گرافیکی که گفتین بازیها رو تجربه کنن :)

خب شما اشتباه متوجه شدی پس
چون همه سازنده ها دوست دارن بازی هاشون روی همه پلتفرم ها بیاد (اینو بار ها از همشون شنیدیم توی مصاحله هاشون )
اما این ناشر ها هستن که دوست ندارن ، اونم به خاطر سود خودشون که سود خوب قطعا به درد گیمر ها نمیخوره
در واقع همه گیمر ها باید مخالف این قضیه انحصاری باشن

خب همه پول ندارن میتونن روی پلتفرم ارزونتری که دوس دارن بازی کنن اما باید همه حق انتخاب داشته باشن

این طرز تفکر به شدت مسخره و از روی عدم آگاهیه
اتفاقا این انحصاری هاست که صنعت گیم رو نگه داشته و باعث پیشرفتش شده اگه انحصاری ها نبودن بازی ها انقدر پیشرفت نمیکردن
یه شرکت یه بازی خفن میده شرکت رقیب ناچاره یه بازی بهتر واسه ممبرهاش بسازه وگرنه میرن سمت اون یکی کنسول همینجور میشه که بازی ها هی پیشرفت میکنن
از طرفی این انحصاری هارو از سونی و نینتندو بگیرن چی براشون میمونه؟بازی های تردپارتی که مایکرو افتاده به جونشون یکی یکی میخره؟ اول یه کم فکر کنید بعد حرف بزنید
بر فرض مثال ماریو و زلدا رو بشه رو پلی استیشن بازی کرد اونم با گرافیک بالاتر و فریم بهتر اونوقت کدوم احمقی میره کنسول سویچ با قدر یک دهم پلی استیشن رو میخره؟
اینکه تو چی دوست داری اصلا مهم نیست منم دوست دارم زلدا رو روی پلی استیشن 5 تجربه کنم و اینم اصلا مهم نیست چون میدونم این فکر ها ،افکار بچه گونه ایه پس بهش فکر هم نمی کنم و دلیلی هم نداره از خراب شدن بازی بعدیشون لذت ببرم
فقط یک انسان عقده ای از خراب شدن یه پروژه خوب خوشحال میشه

فروم روز به روز داره عجیب‌تر میشه.
اول که حمایت از خانم مجری که به یه گیمر گفته چرا گیمری برو بیرون هوا بخور گیم رو ول کن.
الانم خوشحالی و حمایت از هک شدن اینسامنیاک.
واقعا جلل خالق :D
چرا نباید از اینکه 1 سال اسپایدرمن 2 رو میتونم زودتر بازی کنم خوشحال نباشم ؟
برم به فکر سود اینسامنیاک باشم ؟ : ))

قشنگ شدین مثل این بلاگر های اینستاگرامی که ادای خوبا رو درمیارن
الان اگه GOW RAGNAROK برای ایکس باکس مثلا هک بشه و ریلیز بشه کاربرای ایکس باکس باید ناراحت باشن ؟
واقعا جلل خالق به شما

این طرز تفکر به شدت مسخره و از روی عدم آگاهیه
اتفاقا این انحصاری هاست که صنعت گیم رو نگه داشته و باعث پیشرفتش شده اگه انحصاری ها نبودن بازی ها انقدر پیشرفت نمیکردن
یه شرکت یه بازی خفن میده شرکت رقیب ناچاره یه بازی بهتر واسه ممبرهاش بسازه وگرنه میرن سمت اون یکی کنسول همینجور میشه که بازی ها هی پیشرفت میکنن
از طرفی این انحصاری هارو از سونی و نینتندو بگیرن چی براشون میمونه؟بازی های تردپارتی که مایکرو افتاده به جونشون یکی یکی میخره؟ اول یه کم فکر کنید بعد حرف بزنید
بر فرض مثال ماریو و زلدا رو بشه رو پلی استیشن بازی کرد اونم با گرافیک بالاتر و فریم بهتر اونوقت کدوم احمقی میره کنسول سویچ با قدر یک دهم پلی استیشن رو میخره؟
اینکه تو چی دوست داری اصلا مهم نیست منم دوست دارم زلدا رو روی پلی استیشن 5 تجربه کنم و اینم اصلا مهم نیست چون میدونم این فکر ها ،افکار بچه گونه ایه پس بهش فکر هم نمی کنم و دلیلی هم نداره از خراب شدن بازی بعدیشون لذت ببرم
اگر یک بازی خوب باشه فروش میکنه
اگر یک بازی خوب نباشه فروش نمیکنه

این دیگه چه ربطی به پلتفرم داره ؟ اصلا چرا باید ایکس باکس و PS بازی هاشون جدا باشه ؟
هر کی هر کنسولی که دوست داشت رو میخره و روی هر کیفیتی که دوست داشت با توجه به بودجه ای که داره بازی میکنه

افکار بچه گونه اتفاقا افکار انحصاری هست، الان خیلی از بازی ها رو جدیدا دارن روی فروشگاه Epic games فقط منتشر میکنن که چی ؟
که حق انتخاب رو بگیرن از گیمر ها
بنده باید 10 تا کنسول بخرم ، 10 تا استور نصب کنم روی سیستمم که فلان بازی رو میخوام تجربه کنم ؟
----------

آخرین ویرایش:

این دیگه چه ربطی به پلتفرم داره ؟ اصلا چرا باید ایکس باکس و PS بازی هاشون جدا باشه ؟
هر کی هر کنسولی که دوست داشت رو میخره و روی هر کیفیتی که دوست داشت با توجه به بودجه ای که داره بازی میکنه

افکار بچه گونه اتفاقا افکار انحصاری هست، الان خیلی از بازی ها رو جدیدا دارن روی فروشگاه Epic games فقط منتشر میکنن که چی ؟
بنده باید 10 تا کنسول بخرم ، 10 تا استور نصب کنم روی سیستمم که فلان بازی رو میخوام تجربه کنم ؟
----------
نه متاسفانه شما متوجه نیستی یعنی کاش متوجه نبودی خوبم متوجه هستی ولی خودت رو به خواب زدی
اگه از روز اولی که ایکس باکس اومد بازی گرن توریسمو هم واسه ایکس باکس میومد هرگز ما بازیی به اسم فورزا نداشتیم
خیلی از شاهکار ها برای رقابت با انحصاری ها ساخته شدن که اگه اون انحصاری ها نبودن هرگز ساخته نمیشدن
اگه یه بازی مولتی پلتفرم خوبه بدی هاش هم باید ببینیی یکی از بدی های مولتی پلتفورم بودن بازی اینه که به نظرت اگه فیفا یا کال آف دیوتی انحصاری بودن همینطور میموندن؟ قطعا شرکت ها رقیبی برای این بازی ها میساختن و نمیذاشتن سالیان سال با محتوای ضعیف و تکراری مردم رو بدوشن
و در آخر هر دلیلی هم که بیاری بازم جمله آخر پست قبلیم رو نقض نمیکنه

الان اگه GOW RAGNAROK برای ایکس باکس مثلا هک بشه و ریلیز بشه کاربرای ایکس باکس باید ناراحت باشن ؟
واقعا جلل خالق به شما

----------
اگه انحصاری نکنند پس چجوری سخت افزارهاشون فروش بره؟
حتی Nvidia هم خیلی از فیچرهای نرم افزاریش انحصاری هست که بتونه کارتهاش رو بفروشه.
اپل هم خیلی از فیچرها و محتوایی که ارایه میده انحصاریه تا بتونه سخت افزارش رو بفروشه.
نینتندو هم از اول همینطور بوده و خیلی مثالهای دیگه.

آخرین ویرایش:
اگه از روز اولی که ایکس باکس اومد بازی گرن توریسمو هم واسه ایکس باکس میومد هرگز ما بازیی به اسم فورزا نداشتیم

چرا نداشته باشیم ؟ شما داری رقابت رو میبری سمت ناشر ها ، در صورتی که رقابت واقعی باید بین استدیو های سازنده باشه
مثلا بین سانتامونیکا و ناتی داگ باشه
بین رمدی و راک استار باشه
و ...

فکر میکنم این فروم برای افراد بالای 30 سال دیگه جایی برای بحث نداشته باشه و فقط باید دیدُ رد شد
دارم باهاش حرف میزنم دم از بد بودن مایکروسافت و خوب بودن سونی میزنه : )) و همینجا هم میخواد به بقیه شرکت ها تیکه بندازه انگار ارث پدر من هست و ناراحت میشم
فکر سود شرکت سونی و مایکروسافته

و در اخر میگه اگه من یک سال زودتر اسپایدر من به دستم برسه یا بازی های انحصاری سونی برای بقیه پلتفرم ها ریلیز بشه پس عقده ایم
خدا شفا بده

صحبت های من هر چی که هست حداقلش به نفع گیمر هاست نه به نفع مایکرو و سونی

• Smile
Reactions: S0lid Snake

واقعا جلل خالق به شما

----------
اگه انحصاری نبود شما الان باید رو سیستم چند صد میلیونیت انگری برد بازی میکردی نه پورتهای رسمی سونی روی استیم .
مشکل اینجا ست که شما فقط خودتو میبینی . اگه استودیویی بخاطر لیک هاش ضربه بخوره و نتونه ادامه بده دیگه ربطی نداره به اینکه فرست پارتی باشه یا ترد پارتی چون دیگه آینده ای براش نمیشه متصور شد چه برسه به اینکه موجبات خوشحالی شما بابت یکسال زودتر تجربه کردن پورت غیررسمی فراهم بشه.

اینکه مایکروسافت رو آورده به عرضه بازیاش رو پلتفرمای دیگه برخلاف ادعای فناش که اینجا ازش قدیس ساختن، بخاطر روحیه بشردوستانه و بذل و بخشش نبوده! دلیلش واضحه چون فروشش سخت افزارش نسبت به ۲ تا رقیب دیگرش به حدی فاجعه‌اس که خیلی وقتا حتی آمار دقیق هم منتشر نمیکنه.
وگرنه اینا اگه فروش سخت افزارشون حتی قابل قبول می‌بود، عین نسل ۷ شما مجبور بودی برای بازی کردن عناوینش بری سمت خرید کنسولاش.
نینتندو و سونی پرچمدار حیطه کاری خودشون محسوب میشن و خب واضحه که با همچین فروش سخت افزار رکورد شکنانه‌ای پلیر برای بازی کردن عناوین تاپشون باید بره سمت خرید کنسول. هر موقع سونی و نینتدو هم فروش کنسولشون به خاک سیاه نشست بعدش میان عین مایکروسافت رو میارن به بذل و بخشش عرضه دی وان بازیا رو پلتفرمای دیگه.
---
نیازی به تعریف داستان خیر و شر نیست که یکی بازیاشو منتشر می‌کنه رو پیسی خوبه ولی چون اسپایدرمن ۲ یسال دیرتر میاد پس بقیه بدن. کمپانی قدیس این فروم مجبوره رو بیاره به پلتفرمای مختلف چون فروش سخت افزار اختصاصیش تو دیواره رسما! اون ۲تا دیگه اینجوری نیستن و خب فعلا دلیلیم به عرضه دی وان نمی‌بینن! ساده و واضح :D

آخرین ویرایش:

چرا نداشته باشیم ؟ شما داری رقابت رو میبری سمت ناشر ها ، در صورتی که رقابت واقعی باید بین استدیو های سازنده باشه
مثلا بین سانتامونیکا و ناتی داگ باشه
بین رمدی و راک استار باشه
و ...

فکر میکنم این فروم برای افراد بالای 30 سال دیگه جایی برای بحث نداشته باشه و فقط باید دیدُ رد شد
دارم باهاش حرف میزنم دم از بد بودن مایکروسافت و خوب بودن سونی میزنه : )) و همینجا هم میخواد به بقیه شرکت ها تیکه بندازه انگار ارث پدر من هست و ناراحت میشم
فکر سود شرکت سونی و مایکروسافته

و در اخر میگه اگه من یک سال زودتر اسپایدر من به دستم برسه یا بازی های انحصاری سونی برای بقیه پلتفرم ها ریلیز بشه پس عقده ایم
خدا شفا بده

صحبت های من هر چی که هست حداقلش به نفع گیمر هاست نه به نفع مایکرو و سونی
اول که من از فورزا تعریف کردم و اگه قصدم تیکه انداختن بود نمیگفتم شاهکاری به اسم فورزا همونطور که از انحصاری بقیه کنسول ها تعریف کردم(زلدا و ماریو و گرن توریسمو)
ثانیا نمیدونم چرا هر کی خواست بگه حق با منه سریع سنش رو به رخ بقیه میکشه
ثالثا شما به صراحت گفتی از از اینکه این بلا سر اینسامنیاک اومده لذت بردی پس الان حرفتون رو به سمت تجربه یک سال زودتر اسپایدرمن نچرخونید
رابعا(عربی شد:D)این چیزیه که شما، فکر میکنی به نفع گیمرهاست و در عمل به ضررشون

اگه انحصاری نبود شما الان باید رو سیستم چند صد میلیونیت انگری برد بازی میکردی نه پورتهای رسمی سونی روی استیم .
کی چنین چیزی رو تعیین میکنه ؟
چطور ما استدیو هایی رو داریم که وابسته به هیچ ناشری نیستن که کنسول داشته باشن اما بهترین بازی ها رو دارن ؟
مثل راک استار
مثل کپکام

اصلا کی این طرز فکر رو توی مغز شما فرو کرده که فقط همتون همین یه جمله رو تکرار میکنید که اگه فلان نبود الان فلان میشد : ))
بحث من اینجا تمومه چون به نظر هنوز به بلوغ فکری در این مورد نرسیدین و به جز نفرت از مایکروسافت چیز دیگه ای توی فکرتون نیست

پ.ن : من خودم عاشق سونی هستم و اصلا تو زندگیم ایکس باکش نداشتم نمیدونم این چرت و پرتا چیه میگین :D

• Like
Reactions: Dante _Sparda

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or