خبر رسمی بازیهای آینده‌ی استودیو Insomniac افشا شد

  • Thread starter Thread starter Adam
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Adam

عضو تحریریه
insomniac.jpg

یک هفته پیش گروه Rhysida اعلام کرد که با موفقیت استودیو Insomniac را هک کرده و اطلاعاتی را به دست آورده است. پس از اینکه هیچ کس حاضر به پرداخت 2 میلیون دلار نشد، این گروه بیش از 1.3 میلیون فایل را به صورت آنلاین منتشر کرده است که حجم فایلهای افشا شده 1.7 ترابایت است.

به عنوان بخشی ازفایلهای افشا شده از استودیو Insomniac که دوشنبه شب رخ داد، جدول زمانی کامل بازیهای آینده‌ی این استودیو نیز فاش شد. در اسلایدی که ظاهراً مربوط به جولای 2023 است، این استودیو حداقل پنج بازی را برای انتشار بین سال مالی 2025 تا سال مالی 2030 برنامه ریزی کرده است. از پنج بازی، تنها یکی از آنها به طور عمومی اعلام شده است.

بازی‌ای که همه در مورد آن می دانند Wolverine است. با توجه به جدول زمانی فاش شده، تا سال مالی 2026 انتظار نمی رود که بازی عرضه شود.

چهار بازی دیگر ذکر شده هنوز به صورت عمومی معرفی نشده اند. آنها شامل یک بازی Venom است که برنامه ریزی شده برای سال مالی 2025، مرد عنکبوتی 3 در سال مالی 2028، یک بازی جدید از سری Ratchet and Clank در سال مالی 2029 و یک بازی X-Men در سال مالی 2030 هستند.

همچنین در این افشای اطلاعات، قراردادی بین سونی و مارول در مورد توسعه و انتشار بازی های X-Men امضا شده است که با بازی Wolverine شروع می شود. این سند توسط جیم رایان از شرکت سونی و آیزاک پرلموتر از شرکت مارول امضا شد و از جولای 2021 اجرایی شد. طبق این قرارداد در مجموع سه بازی X-Men ساخته خواهد شد.

مانند تمام تاریخ های ذکر شده، همه چیز می تواند در طی چند سال آینده تغییر کند. با سونی و اینسومنیاک گیمز تماس گرفته شد تا در مورد فایلهای فاش شده واکنش نشان دهند، تا امروز، هیچ یک از طرفین پاسخی نداده اند.
 
Last edited by a moderator:
مادسازا بدون بودجه کلان و چند صد میلیون دلاری تو دو روز یه بلاک باسترو نه تنها گلدش کردن بلکه واسه کنسول هم پورت کردن و عرضه شده. اگه یکم بهتر رو مارکتینگشون کار کنن و نسخه فیزیکی هم عرضه کنن حتی ممکنه از گزینه‌های Goty باشه. حالا هی این رسانه‌های زیقی بگن هزینه ساخت رفته بالا و روند ساخت کند شده.
برای عرضه نسخه فیزیکی بازی میتونن کارو بدن دست "غلام تکثیر" 😁
 

Attachments

  • 91217125215289413617474685314236129123255.jpg
    91217125215289413617474685314236129123255.jpg
    296.8 KB · مشاهده: 18
به نظر میاد طی دو سه روز آینده نسخه قابل بازی اسپایدرمن 2 هم بیاد بیرون، اینطور که معلوم بیلد کامل نسخه PS5 اش موجود بوده فقط مشکل که دارن سرعت بسیار پایین دانلود فایل هاست برای همین هنوز ملت نتونستن کل فایل ها رو بگیرن و ببینن چی به چیه.
تا اینجای کار هم چیزی که از اسپایدرمن 3 هست به نظر غیر قابل اجراست و کلا بیخیال این مسئله باید شد، البته اجرا هم بشه اینقدر در مراحل ابتدایی فکر نکنم اصلا ارزشی داشته باشه.

ببینیم SP2 رو میتونیم چند روز آینده بازی کنیم یا نه 8->
 
آخرین ویرایش:
به نظر میاد طی دو سه روز آینده نسخه قابل بازی اسپایدرمن 2 هم بیاد بیرون، اینطور که معلوم بیلد کامل نسخه PS5 اش موجود بوده فقط مشکل که دارن سرعت بسیار پایین دانلود فایل هاست.
تا اینجای کار هم چیزی که از اسپایدرمن 3 هست به نظر غیر قابل اجراست و کلا بیخیال این مسئله باید شد، البته اجرا هم باشه اینقدر در مراحل ابتدایی فکر نکنم اصلا ارزشی داشته باشه.

ببینیم SP2 رو میتونیم چند روز آینده بازی کنیم یا نه 8->
من چندسال پیش که از تور استفاده کردم، سرعت دانلود چندکیلوبایتی بود.
اگر هنوز همون باشه، بعید میدونم هنوز کسی کل ۱.۷ ترابایت رو دانلود کرده باشه
 
ترول، شوخی و تخریب کافیه. تا یک جایی بامزه بود اما الان دیگه واقعا بامزه نیست و فقط کار ما شده که بیایم گزارش هارو چک کنیم و پست هارو پاک کنیم.
اگر از دست هم دیگه ناراحت هستید چرا پس این جا جواب هم دیگه رو میدید و دو دقیقه بعد هم گزارش میکنید همون پستی رو که جواب دادید؟

از این بعد هر پستی برای ترول و تخریب و خارج از موضوع تاپیک ارسال بشه، علاوه بر پاک شدن پست، اخطار هم برای کاربر در نظر گرفته میشه.
خدایا من میگم هر چی جواب دوستان رو میدم هر چقدر با احترام میگم بازم هی پاک میشه پس شاکی خصوصی داشتم گزارش میددادن :D
کسی که تحمل 4 کلام حرف حساب رو نداره و هی گزارش میکنه لیاقت بحث کردن رو نداره،هر چقدر میخواید ترول و تخریب کنید من دیگه تو این تاپیک پست نمیدم
 
من چندسال پیش که از تور استفاده کردم، سرعت دانلود چندکیلوبایتی بود.
اگر هنوز همون باشه، بعید میدونم هنوز کسی کل ۱.۷ ترابایت رو دانلود کرده باشه
همونطوره، سرعت دانلود اکثرا 100 تا 170 کیلوبایت هست.
برای همینم اینقدر داره طول میکشه، کنار این کسائی که خارج هستند راحت و مستقیم هم نمیتونن دانلود کنند یک کم براشون دردسره از نظر مسائل قانونی
 
  • Like
Reactions: z2s sas
اگر مشکل نسخه قابل بازی pc اسپایدر من ۲ فقط سرعت بسیار پایین دانلودشه من اکانت مولتی شیر دارم بگین براتون سریع مستقیمش میکنم دیگه دو‌ سه روز هم صبر نکنید .
خبر اومده به خاطر سرعت پایین اینترنت میخان نسخه بلوری بازی رو بدن بیرون.فقط مونده کارای اداریش رو انجام بدن
 
اگر مشکل نسخه قابل بازی pc اسپایدر من ۲ فقط سرعت بسیار پایین دانلودشه من اکانت مولتی شیر دارم بگین براتون سریع مستقیمش میکنم دیگه دو‌ سه روز هم صبر نکنید .
خبر اومده به خاطر سرعت پایین اینترنت میخان نسخه بلوری بازی رو بدن بیرون.فقط مونده کارای اداریش رو انجام بدن
چقد شما دوتا بامزه و بانمکین 8->
 
میاد، بجز RDR همه بازی های راک استار روی PC بودن، این ستاره راک هم که عشق پوله، چرا نیاره بازی رو روی PC ؟ با یک سال یا یک سال و نیم فاصله میاره.

--------------
بازی رو روی PC میزنم ولی ارور میده کسی میدونه چرا؟
View attachment 322957
دمت گرم خیلی پی گیری :D .
 
پیگیری من چرا شما هارو اذیت میکنه؟ :-??
نه اتفاقا چرا اذیت کنه ؟
بالاخره جوونی و پر انرژی ولی خودتو با دانلود این بیلدها اذیت نکن . از توش بازی درنمیاد.
هرچند از لحاظ انسانی و وجدانی هم کار درستی نیست پروژه ای که سالها از انتشارش فاصله داریم ، بخواد اینجوری دست به دست بشه حتی اگه در مراحل اولیه باشه.
 

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

Top
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or