بازگشت Vergil به بازي Devil May Cry قبل از نمايشگاه Gamescom

Dark War

کاربر سایت
درود

Vergil-600x170.jpg

Vergil برادر Dante و شخصيتي از دنياي تاريك بازي Devil May Cry كسي كه بسياري از بازيكنان در دنياي گيم جلوي وي زانو ميزنند و منتظر ظهور دوباره او هستند به نظر ميرسد كه آن زمان نزديك است زماني كه فرزند اسپاردا برخيزد و بار ديگر عظمت خود را بر همگان ثابت كند.

گفته شده كه قرار است Vergil بار ديگر بازگردد و اين بار براي نجات بشريت از دست دشمنان و شياطين جان خود را به خطر بيندازد كه اين شايد دقيقا برعكس همان چيزي باشد كه همه انتظار دارند.

شركت Capcom اعلام كرد كه Vergil به زودي قبل از نمايشگاه Gamescom باز ميگردد و در كنار برادرش در يك گروه براي نجات انسان ها و جلوگيري از نابودي آنها با شياطين مبارزه ميكنند كه كمي دور از ذهن به نظر ميرسد.

اين دوبرادر از كودكي از يك ديگر جدا شده اند و Dante خاطرات چنداني از او ندارد اما اين بار Vergil براي محافظت از انسان ها و دنيا دست به كار مي شود.

Capcom
در طي تريلري كه به تازگي عرضه كرده است مبارزه اين دوبرادر را در يك cut-scenes نشان ميدهد كه دانته قصد محافظت از شخصيت مونث بازي را دارد و مي خواهد او را نجات دهد حتی اگر به قیمت ناتمام ماندن ماموریتشان تمام شود ولی ورجیل اینطور نیست و میخواهد كه روی ماموریتشان تمرکز کند.

بازي DmC در تاريخ January 15 براي Xbox 360 و PS3 عرضه مي شود.

منبع

آخرین ویرایش:
ناراضی بودنتون بی مورده. قرار نیست همون ویرجیل رو با همون صدا و همون قیافه ببینیم. خودم هم انتظار داشتم قیافه-ش اینجوری باشه. واکنش ها هم همون واکنش ها در مورد تغییر قیافه دانته هست. به نظرم چون تازه نشونش دادن هنوز امکانش هست تغییراتی توی قیافه-ش بدن یا صدا گذارشو تغییر بدن. در ضمن اینا قبل از دعوای دانته و وجیل هست. ورجیل هم هممون میدونیم خوب هست فقط نیمه تاریکش به نیمه تاریکش یه خورده بیشتره. اینجا بر عکس شده. به نظرم آخر بازی ورجیل زهرشو میریزه. یاماتو هم هست دیگه همه چی کامله!

ناراضی بودنتون بی مورده. قرار نیست همون ویرجیل رو با همون صدا و همون قیافه ببینیم. خودم هم انتظار داشتم قیافه-ش اینجوری باشه. واکنش ها هم همون واکنش ها در مورد تغییر قیافه دانته هست. به نظرم چون تازه نشونش دادن هنوز امکانش هست تغییراتی توی قیافه-ش بدن یا صدا گذارشو تغییر بدن. در ضمن اینا قبل از دعوای دانته و وجیل هست. ورجیل هم هممون میدونیم خوب هست فقط نیمه تاریکش به نیمه تاریکش یه خورده بیشتره. اینجا بر عکس شده. به نظرم آخر بازی ورجیل زهرشو میریزه. یاماتو هم هست دیگه همه چی کامله!

علی 5 ماه دیگه بازی عرضه میشه خیلی بعیده که صداگذارش رو تغییر بدن ( صداش به چهره جدیدش میاد )

اتفاقا توی همین تریلر هم نشون میده که ورجیل هنوز خودخواهه و حاضره Kat رو برای هدف خودش قربانی کنه ، به نظرم آخر بازی دانته و ورجیل با همدیگه مشکل پیدا میکنند و تازه اون موقع ورجیل شخصیت اصلیش رو نشون میده

اسپویل Castlevania LoS اگه تمومش نکردین به هیچ عنوان بازش نکنید

مثل تغییر کم کم شخصیت گبریل و نهایتا تبدیل شدنش به Dracula

به نظرم توی DmC تبدیل شدن این ورجیل به یه شخصیت از خودراضی رو میبینیم که هیچ چیز غیر از هدفش براش مهم نیست

آخرین ویرایش:
علي مفهوم اين تيكه جملت چي هست؟:d
ورجیل یه آدم 50 50 هست. یعنی با اینکه مغروره و به فکر خودشه ولی باز خوشش نمیاد قدرتی که مال خونواده خودش هست رو دست کس دیگه ای ببینه. به خاطر همین میزنه آرخام رو منقرض میکنه و با موندوس وارد جنگ میشه. توی شماره سوم بیشتر ذات مغرورش نمایان بود و طرف تاریکش.
تو این تریلر بیشتر ذات مثبت و روشنش نمایانه.

فقط نیمه تاریکش به نیمه تاریکش یه خورده بیشتره
فکر می کنم منظورش اینه که نیمه ی تاریکش نسبت به نیمه ی روشنش بیشتر دی درسته؟ دی
از نظر من هم همینطوره! ورجیل در نهایت خودش رو نشون میده! اما به گمون اینبار هدفش با اون چیزی که قبلا داشته فرق می کنه ! نینجا تئوری داره کلیشه ها رو تو این بازی زیر پا می زاره

بهترین استیل رو تو همه ی شخصیت های بازی ها رو ویرجیل داره ....سبک شمشیر زنیش خیلی توپه....فقط اگه مثله شماره ی 3 بشه کنترلش کرد که عالی میشه

فکر می کنم منظورش اینه که نیمه ی تاریکش نسبت به نیمه ی روشنش بیشتر دی درسته؟ دی
علي مطلب رو گرفتي يا نه؟:d

ورجيل كه چه بدتيپ باشه ( حرامه ورجيل بدتيپ باشه:d ) چه خوشتيپ باشه چه خوب باشه چه بد جلوش زانو ميزنم فقط بازي رو رد كنن بياد كه دلم براش تنگ شده>:d

نمی خوام بگم این چیه، یا چرا این ویرجیل شبیه اون ویرجیل نیست، چرا شبیه معلم پنجم دبستان منه یا اینا، فقط می خوام بگم:
اینا تا حالا طراحی شخصیت به گوششون خورده؟

علي مطلب رو گرفتي يا نه؟:d

ورجيل كه چه بدتيپ باشه ( حرامه ورجيل بدتيپ باشه:d ) چه خوشتيپ باشه چه خوب باشه چه بد جلوش زانو ميزنم فقط بازي رو رد كنن بياد كه دلم براش تنگ شده>:d
اشتباه تایپی، چاپی، لپی و ...... بود:|
ورجیل خیلی به وضعش میرسه و اینو توی شماره سوم هم دیدیم. اینجا که دیگه تیپش عالی بود. به نظر تنها ایرادی که میشه ازش گرفت چشماشه. یه خورده قلمپ کرده بیرون/:) اینجوری=:shocked:

افتضاح بود. یعنی نمیدونم چی بگم :|
ورجیل قبلا یه کسی بود که هم خفن بود هم به شدت ابهت داشت ولی الان چی؟ شده مثل یه بچه سوسول که تو ناز بزرگ شده :((
بچه ها اگه کسی هست با هم بریم نینجا تئوریو با خاک یکسان کنیم من پایم اساسی :(

---------- نوشته در 10:23 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:11 PM ارسال شده بود ----------

بالاخره ما هم انتظاراتی از شکل جدیدش داریم (که به نظرم کمی ـش برآورده شد)
من خودم به شخصه با تغییرات دانته از Devil 1 به 2 به 3 به 4 زیاد ناراحت نشدم ولی دانته ی DmC اصلا خوب نیست.

علی 3 ماه دیگه بازی عرضه میشه خیلی بعیده که صداگذارش رو تغییر بدن ( صداش به چهره جدیدش میاد )

اتفاقا توی همین تریلر هم نشون میده که ورجیل هنوز خودخواهه و حاضره Kat رو برای هدف خودش قربانی کنه ، به نظرم آخر بازی دانته و ورجیل با همدیگه مشکل پیدا میکنند و تازه اون موقع ورجیل شخصیت اصلیش رو نشون میده

اسپویل Castlevania LoS اگه تمومش نکردین به هیچ عنوان بازش نکنید

مثل تغییر کم کم شخصیت گبریل و نهایتا تبدیل شدنش به Dracula

به نظرم توی DmC تبدیل شدن این ورجیل به یه شخصیت از خودراضی رو میبینیم که هیچ چیز غیر از هدفش براش مهم نیست

اگه ورجیل آخرش مغرور نباشه و از خودراضی بازی درنیاره دیگه نمیشه اسمشو ورجیل گذاشت. اصلا تمام خفنی شخصیت ورجیل به همین. خدا کنه این نینجا تئوری بیشتر گند نزنه :-w[-o<

نمی خوام بگم این چیه، یا چرا این ویرجیل شبیه اون ویرجیل نیست، چرا شبیه معلم پنجم دبستان منه یا اینا، فقط می خوام بگم:
اینا تا حالا طراحی شخصیت به گوششون خورده؟

آخ گل گفتی :(
آخه این چیه. مگه دارین فیلم اجتماعی فرهنگی میسازین؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or