بازگشت Vergil به بازي Devil May Cry قبل از نمايشگاه Gamescom

Dark War

کاربر سایت
درود

Vergil-600x170.jpg

Vergil برادر Dante و شخصيتي از دنياي تاريك بازي Devil May Cry كسي كه بسياري از بازيكنان در دنياي گيم جلوي وي زانو ميزنند و منتظر ظهور دوباره او هستند به نظر ميرسد كه آن زمان نزديك است زماني كه فرزند اسپاردا برخيزد و بار ديگر عظمت خود را بر همگان ثابت كند.

گفته شده كه قرار است Vergil بار ديگر بازگردد و اين بار براي نجات بشريت از دست دشمنان و شياطين جان خود را به خطر بيندازد كه اين شايد دقيقا برعكس همان چيزي باشد كه همه انتظار دارند.

شركت Capcom اعلام كرد كه Vergil به زودي قبل از نمايشگاه Gamescom باز ميگردد و در كنار برادرش در يك گروه براي نجات انسان ها و جلوگيري از نابودي آنها با شياطين مبارزه ميكنند كه كمي دور از ذهن به نظر ميرسد.

اين دوبرادر از كودكي از يك ديگر جدا شده اند و Dante خاطرات چنداني از او ندارد اما اين بار Vergil براي محافظت از انسان ها و دنيا دست به كار مي شود.

Capcom
در طي تريلري كه به تازگي عرضه كرده است مبارزه اين دوبرادر را در يك cut-scenes نشان ميدهد كه دانته قصد محافظت از شخصيت مونث بازي را دارد و مي خواهد او را نجات دهد حتی اگر به قیمت ناتمام ماندن ماموریتشان تمام شود ولی ورجیل اینطور نیست و میخواهد كه روی ماموریتشان تمرکز کند.

بازي DmC در تاريخ January 15 براي Xbox 360 و PS3 عرضه مي شود.

منبع

آخرین ویرایش:
اطلاعاتت در حد بمب بالا هستش فرهاد مگس تو هوا تكون ميخوره تريلرش رو براي دان ميزاري:d ممنونم ازت:d
اگه اشكالي نداره تريلر رو تو پست اول بزارم؟;)

آره وجود ورجيل واقعا باعث دلگرمي هستش;)
ما كلا فقط تو خط خبرهاي خوش حال كننده هستيم بخونيم دور هم شاد بشيم:d

این چه حرفیه امیر جان. حتما بزار خوشحال هم میشیم. عزیز;)

یه شخصیت کاملا منفی شده یه شخصیت کاملا خونسرد و خوب مهربون که مثلا میخواد به دنیا کمک کنه. ورجیل یه شخصیت بشدت از خودراضی بود که فقط دنبال هدف خودش بود این از جمله هاش معلومه.
اینجا شده بیشتر شبیه این معلم ها یا شخصیت هایی که مثلا mentor شخصیت اصلی توی FF هستند! طراحیشم واقعا اونور تر از فاجعه اس. آلبرت وسکر جوان!!

Vergil1210683962.jpg

و

vergil.jpg

نینجا تئوری تیر خلاص رو بهتر بزنه و بیاد لیدی رو بکنه فال فروش یا آرکام رو بکنه یکی از اسلحه های دانته تا این تناقض بیشتر کامل بشه!

الان تریلر رو دیدم ، خود تریلر خیلی خوب بود

ولی ورجیل .... متفاوتر از اون چیزیه که فکرش رو میکردم ، چهره اش که دقیقا مثل دانته است ولی یه ذره زیادی مثبت میزنه ... صداش من رو یاد الاریک توی Vampire Diaries انداخت ، البته منم اون دوبلور ورجیل توی DMC3 رو ترجیح میدم ابهت خاصی به ورجیل میداد

---------- نوشته در 04:23 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:17 PM ارسال شده بود ----------

یه نکته ایی که باید بگم اینه که الکی زود قضاوت نکنید

توی DMC3 ورجیل یه آدم خونسرد و از خود راضی بود که فقط به هدف خودش اهمیت میداد ، کی گفته ورجیل توی DmC اینطوری نیست ؟! از کجا معلوم که ورجیل واقعا میخواد دنیای رو نجات بده ؟! نکنه توقع دارین ورجیل بیاد به دانته بگه : "هی برادر بیا بهم کمک کن شیطونا رو شکست بدم تا بعد قدرتشون رو بردارم برای خودم " :|

آخرین ویرایش:
الان تریلر رو دیدم ، خود تریلر خیلی خوب بود

ولی ورجیل .... متفاوتر از اون چیزیه که فکرش رو میکردم ، چهره اش که دقیقا مثل دانته است ولی یه ذره زیادی مثبت میزنه ... صداش من رو یاد الاریک توی Vampire Diaries انداخت ، البته منم اون دوبلور ورجیل توی DMC3 رو ترجیح میدم ابهت خاصی به ورجیل میداد

---------- نوشته در 04:23 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:17 PM ارسال شده بود ----------

یه نکته ایی که باید بگم اینه که الکی زود قضاوت نکنید

توی DMC3 ورجیل یه آدم خونسرد و از خود راضی بود که فقط به هدف خودش اهمیت میداد ، کی گفته ورجیل توی DmC اینطوری نیست ؟! از کجا معلوم که ورجیل واقعا میخواد دنیای رو نجات بده ؟! نکنه توقع دارین ورجیل بیاد به دانته بگه : "هی برادر بیا بهم کمک کن شیطونا رو شکست بدم تا بعد قدرتشون رو بردارم برای خودم " :|

علي جون من ديگه داري از چي اين دفاع ميكني ؟!؟!؟!؟ :|8-|:d حداقل خاطرات با نسخه هاي 2و3و4 يادت بياد !! يعني هيچ جوره نميتونم اين گاربج رو تحمل كنم !!

هنوز كه چيزي معلوم نيست ولي همه چي معلومه:d

از لحاظ استايل كه زياد راضي كننده نيست ولي همون طور كه علي گفت بايد صبر كنيم ببينيم ايا واقعا اين شخصيت مثبتي كه ميگن هست يا نه...

دلیل این همه ناراحتی چیه
وقتی بازی اومد بشینید از مبارزات لذت ببرید
از باس فایت ها
از طراحی فوق العاده لوکیشن های بازی !!
حالا شبیه دانته نباشه، مگه چیه؟

علي جون من ديگه داري از چي اين دفاع ميكني ؟!؟!؟!؟ :|8-|:d حداقل خاطرات با نسخه هاي 2و3و4 يادت بياد !! يعني هيچ جوره نميتونم اين گاربج رو تحمل كنم !!

وحید مثل اینکه همتون خیلی راحت دارین به حرف های ورجیل اعتماد میکنید :دی

توی همین تریلر نگاه کن ببین ورجیل چقدر راحت بیخیال کت میشه ، اونم کسی که سال ها باهاش کار کرده ، کاملا مشخصه ورجیل داره دانته رو فریب میده ، فقط هم من نیستم که اینطور فکر میکنم ، این چندتا از کامنتهای DMC فنا توی DMC.org

Look at Dante's face when Vergil talks to him about trust. VULNERABLE! Damnit Dante! Did you not learn anything from the other Dante?
I definitely don't trust vergil in this one.He has to have some secret demonic plan in his head.
Call me paranoid.
Let Kat die so he can become powerful.

Yes my friend, this is the Vergil we know.

کاملا پیداست که ورجیل داره یه چیزی رو از دانته پنهان میکنه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or