بازگشت PSN

• Thread starter Thread starter Ooops
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Ooops

کاربر سایت
سلام!
psn-maintenance.jpg

بعد از حمله ی هکرها به PSN ، سونی به منظور حفظ امنیت اطلاعات کاربران مجبور به قطع کامل سرویس PSN شد. امروز در جدیدترین اپدیت بلاگ Playstation خبر از در دسترس بودن بعضی از امکانات psn از این هفته داده شد.
امکانات:
- بازگرداندن اطلاعات بازیهای انلاین برای PS3 و PSP . (این مورد شامل بازی کردن به صورت انلاین، اطلاعات بازیهای دانلودی و عناوینی که احتیاج به تایید انلاین دارند هم میشه)
- دسترسی برای مشترکین Music Unlimited
- دسترسی به بخش مدیریت اکانت و تغییر password
- دسترسی به PlayStation®Home
- دسترسی به لیست دوستان
- دسترسی به چت

نکته: تغییر password برای تمامی کاربران register شده PSN اجباریست و فقط از همان دستگاهی که اکانت فعال شده، قابل تغییر هست. در غیر اینصورت، احتیاج به تایید با Email هست.

همچنین جزئیات اندکی از برنامه ی Welcome Back مشخص شده:
- هر منطقه، تعدادی از امکانات سرگرمی را به صورت رایگان برای دانلود قرار خواهند داد. جزئیات بیشتر در آینده.
- همه ی کاربران PSN دارای 30 روز اشتراک رایگان Plus خواهند شد. کاربران Plus فعلی، 30 روز به اشتراکشان اضافه خواهد شد.
- امکانات Music Unlimited در کشورهایی که پشتیبانی می شود، به مدت 30 روز رایگان خواهد بود.

منبع

آخرین ویرایش:
مشکل اینه که سونی بدجور عوام فریبی کرد.اگه از اول میگفتن چه گندی زدن و چه افتضاحی به بار اومده انقدر اعصاب آدم خورد نمیشد.دائم هم زیر آبی رفتن.حالا هم که همه فهمیدن قضیه چیه خیلی راحت میگن 31می درست میشه هرچند به این تاریخشونم اعتباری نیست.

به نظرم سونی میتونه تاریخ رونمایی از psn رو به عنوان سورپرایز تو e3 معرفی کنه ! والله چه کاریه زود بیاره بالا ( 31 may چه زود ) باید مردم رو سورپرایز کنه :d

برا پیدا کردن هکر ها هم یه 4 تا عکس از خودشون بگیرن بدن دست پلیس :d یا بزنند به ستون ها مثل قدیم

• Like
Reactions: Augustus
http://www.thesixthaxis.com/2011/05/09/anonymous-get-hacked/
It appears that Anonymous have trouble in their ranks – not that they had ranks to begin with, in fact that’s the problem. The following has been posted on a hacking site:

‘We regret to inform you today that our network has been compromised by a former IRC-operator and fellow helper named “Ryan”. He decided that he didn’t like the leaderless command structure that AnonOps Network Admins use. So he organised a coup d’etat, with his “friends” at skidsr.us . Using the networks service bot “Zalgo” he scavenged the IP’s and passwords of all the network servers (including the hub) and then systematically aimed denial of service attacks at them.’

Sony was targeted by a DOS attack and now Anonymous’ own members have used the same tools to bring down their IRC network.

‘We are profoundly sorry for this drama, and we can’t give you a an estimate on when service will resume normally,’ said Anonymous

ROFLMAO
این شوالیه های عزیز با خودشون هم مشکل دارن... یه نفر از اعضای Anon زده شبکه خودشون رو با همون حملات DOS از دسترس خارج کرده.

LOL عجب حرکتی بابا این ها با خودشون هم درگیرن فکر کنم جو گرفتتشون .=))

مشکل اینه که سونی بدجور عوام فریبی کرد.اگه از اول میگفتن چه گندی زدن و چه افتضاحی به بار اومده انقدر اعصاب آدم خورد نمیشد.دائم هم زیر آبی رفتن.حالا هم که همه فهمیدن قضیه چیه خیلی راحت میگن 31می درست میشه هرچند به این تاریخشونم اعتباری نیست.
سونی اگر سهل انگاری در امنیتش کرده حالا شده بزرگترین مشکل و عواقب بعد از اون شده عوام فریبی. حالا خوبه که سونی وعده ی یک ماه رایگان Plus داده.
اما موارد زیر چی ؟ ....
زیر آبی رفتن شرکتی مثل Apple در قبال گوشی های iPhone و سیستم عامل iOS
زیرآبی رفتن شرکت گوگل با عملکردی مشابه Apple و سیستم عامل Android
سهل انگاری شرکت مایکروسافت در عرضه ی سیستم عامل هاش. حفره های امنیتی.
سهل انگاری شرکت مایکروسافت در عرضه ی یک سخت افزار مناسب برای کنسول 360 اش و ضرر کردن خیلی ها ( حتی خود شما )
مخفی کاری مایکروسافت در قبال ویروس Stuxnet
هر چند مایکروسافت خیلی کارای دیگه کرده که در حال حاظر بسیاری از شرکت های بزرگ رو به Open Source آوردن.
سو استفاده ی شدید نینتندو از لحاظ محصولی که ارائه میده و وجهی که دریافت میکنه.

اینا رو فقط من میدونم چون در اخبار باقی موارد نیستم مطمئناً خیلی خیلی بیشتر از اینهاست... .
مشکل اونی که شما گفتید نیست. مشکل از طرز تفکر و وسعت دیده ... .;)

• Like
Reactions: DoppelGang3rX1
سونی اگر سهل انگاری در امنیتش کرده حالا شده بزرگترین مشکل و عواقب بعد از اون شده عوام فریبی. حالا خوبه که سونی وعده ی یک ماه رایگان Plus داده.
اما موارد زیر چی ؟ ....
سهل انگاری شرکت مایکروسافت در عرضه ی یک سخت افزار مناسب برای کنسول 360 اش و ضرر کردن خیلی ها ( حتی خود شما )
هر چند مایکروسافت خیلی کارای دیگه کرده که در حال حاظر بسیاری از شرکت های بزرگ رو به Open Source آوردن.

اینا رو فقط من میدونم چون در اخبار باقی موارد نیستم مطمئناً خیلی خیلی بیشتر از اینهاست... .
مشکل اونی که شما گفتید نیست. مشکل از طرز تفکر و وسعت دیده ... .;)
اصلا اینایی که شما ذکر کردی چه ربطی داره به قطعی PlayStation Notwork(به قول Gamespot)؟روز اول گفت 1 یا نهایتا 2 روز قطعه که هیچ اتفاقی نیفتاد؛بعدش گفت تو یک هفته برمیگرده که بازم هیچی نشد.اسمه اینا اگه عوام فریبی نیست چیه؟اینم شده وضعیت اطلاع رسانیشون.الان که یاد تعظیم کردنشون میفتم یه جورایی احساس میکنم 2 تا گوش دراز بالا سر من و امثال من دیدن که با این ننه من غریبم بازیاشون خواستن سرپوش بزارن رو گندشون.به جای این جلف بازیا بیان Online بازی کردنو برگردونن تا کسی گلایه نکنه.در مورد اون 30 روز Plus هم که خیلی دست و دل بازی دارن میکن؛40 و خورده ای روز بازی نکنم که 4 تا Theme و Avatar مفت بگیرم؟به خدا من راضیم هیچی هدیه ندن ولی امروز PSN برگرده.این که من نمیتونم Online بازی کنم به طرز تفکر و وسعت دید چه ربطی داره؟

اصلا اینایی که شما ذکر کردی چه ربطی داره به قطعی PlayStation Notwork
شما اون ارسالی که من نقل قول کردم رو خوندی؟ توش نوشته عوام فریبی. من هم گفتم عوام فریبی رو قبلاً خیلی های دیگه انجام دادن اگر قراره به عنوان کاربر از حقمون دفاع کنیم خیلی یقه هست که باید بگیریم تا نوبت سونی برسه.
به دقت بخون

شما اون ارسالی که من نقل قول کردم رو خوندی؟ توش نوشته عوام فریبی. من هم گفتم عوام فریبی رو قبلاً خیلی های دیگه انجام دادن اگر قراره به عنوان کاربر از حقمون دفاع کنیم خیلی یقه هست که باید بگیریم تا نوبت سونی برسه.
به دقت بخون
اگه نخونده بودم که نمیگفتم "اگه عوام فریبی نیست بگو اسمش چیه؟"
به دقت بخون.

• Like
Reactions: 1994
امیدوارم خیلی بیشتر از اینها بلا سر این شرکت بیاد،به جای اینکه امنیت ps3 وpsn روافزایش بده هر چی بلا بود سر یکی دو تا هکر درآورد،واقعا مسخره است فکر کرده با دادگاهی کردن چند تا هکر همه ازش حساب می برن.>:)

شاید این اختلاف نظر بیشتر روی معنی کلمه '' عوام فریبی '' باشه .

حدود 3 یا 4 روز بعد از قطعی PSN سونی خودش به طور کاملا رسمی اعلام کرد که مورد حمله قرار گرفته و به خاطر قطعی معذرت خواهی هم کرد .
چند روز بعد هم گفته شده 4 may وصل میشه که نشد . بازم خودشون اعلام کردن و معذرت خواهی کردن بعد از اون هم قول 30 روز + به طور رایگان و ... رو دادن , حالا هم گفته شده 31 may دوباره PSN وصل میشه .
تو این مدت تمام اخبار و نتیجه گیری هایی که تو کنگره انجام می شد به طور رسمی منتشر شد و قابل دسترسی بود.
حالا کی سونی هک رو تکذیب کرده و زیر آبی رفته رو نمی دونم .
البته اگر بحث عوام فریبی در میون هست کاری که مایکروسافت در مورد ویروس Stuxnet انجام داد ...

آخرین ویرایش:
اما موارد زیر چی ؟ ....

مشکل اونی که شما گفتید نیست. مشکل از طرز تفکر و وسعت دیده ... .

حرف من چه ربطی به این لیست موارد شما داشت؟بر فرض که همه حرفای شما درست.اصلا مگه من حرفی از مایکرو یا اپل زدم؟بحث سر یه جریانیه که سونی هرجور خواست ماله کشی کنه نشد.مگه ضدارزش رو با ضد ارزش مقایسه میکنن تا یکی از ضدارزشهارو وجهه درستی بدن؟مثل این میمونه که من بگم ایران خودرو ماشیناش مفت نمیرزه بعد شما بیای بگی خوب سایپا هم ماشیناش مفت نمیرزه.خواهشا برای سرپوش گذاشتن روی عوام فریبی و رفتار نادرست سونی دست به یقه ضد ارزشها نشین.خواهشا در مورد وسعت دید هم صحبت نکنید بهتره شما به وسعت فن بازیتون برسید.
امیدوارم خیلی بیشتر از اینها بلا سر این شرکت بیاد،به جای اینکه امنیت ps3 وpsn روافزایش بده هر چی بلا بود سر یکی دو تا هکر درآورد،واقعا مسخره است فکر کرده با دادگاهی کردن چند تا هکر همه ازش حساب می برن.>:)
آقا توروخدا از این حرفا نزنین)xسونی به خاک سیاه بشینه به منو شما چی میرسه؟غیر از اینه که از آنلاین محروم میشیم؟

مشکل اونی که شما گفتید نیست. مشکل از طرز تفکر و وسعت دیده ... .
طرز فكر؟:)) منظورت اينه كه طرز فكر شما درسته؟!:))
دوستان يه سر به اين بلاگ بزنن با طرز فكر درست اشنا بشن!=))
http://forum.bazicenter.com/blog.php?b=1765
كاش ميشد ايرانى جماعت ادا روشن فكرا رو در نيارن به خدا همه مشكلا حل ميشد...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or