بازگشت PSN

• Thread starter Thread starter Ooops
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Ooops

کاربر سایت
سلام!
psn-maintenance.jpg

بعد از حمله ی هکرها به PSN ، سونی به منظور حفظ امنیت اطلاعات کاربران مجبور به قطع کامل سرویس PSN شد. امروز در جدیدترین اپدیت بلاگ Playstation خبر از در دسترس بودن بعضی از امکانات psn از این هفته داده شد.
امکانات:
- بازگرداندن اطلاعات بازیهای انلاین برای PS3 و PSP . (این مورد شامل بازی کردن به صورت انلاین، اطلاعات بازیهای دانلودی و عناوینی که احتیاج به تایید انلاین دارند هم میشه)
- دسترسی برای مشترکین Music Unlimited
- دسترسی به بخش مدیریت اکانت و تغییر password
- دسترسی به PlayStation®Home
- دسترسی به لیست دوستان
- دسترسی به چت

نکته: تغییر password برای تمامی کاربران register شده PSN اجباریست و فقط از همان دستگاهی که اکانت فعال شده، قابل تغییر هست. در غیر اینصورت، احتیاج به تایید با Email هست.

همچنین جزئیات اندکی از برنامه ی Welcome Back مشخص شده:
- هر منطقه، تعدادی از امکانات سرگرمی را به صورت رایگان برای دانلود قرار خواهند داد. جزئیات بیشتر در آینده.
- همه ی کاربران PSN دارای 30 روز اشتراک رایگان Plus خواهند شد. کاربران Plus فعلی، 30 روز به اشتراکشان اضافه خواهد شد.
- امکانات Music Unlimited در کشورهایی که پشتیبانی می شود، به مدت 30 روز رایگان خواهد بود.

منبع

آخرین ویرایش:
بی مسئولیتی پدر سونی رو در آورد بخدا اگه روز اول میگفتن psn 1 ماه بخاطر مشکلات X قطع خواهد بود من یکی 1 ثانیه هم فکر اعتراض رو نمیکردم ولی اینی که بگن 24 یا 48 قطع میشه و بعد وصل میشه و بعد از اون دیگه خبری نشه و الان بیان بگن 31may خیلی مسخره است و جوابگو هم نباشن..!این دیگه نوبره بخدا.!!یعنی یه شرکت بزگ مثل سونی که ادعا داره اوووووووووه که با یه کامیون نمیشه ادعاش رو کشید باید یه سیستم امنیتی به این ضعیفی داشته باشه.؟؟!!

حرف من چه ربطی به این لیست موارد شما داشت؟بر فرض که همه حرفای شما درست.اصلا مگه من حرفی از مایکرو یا اپل زدم؟بحث سر یه جریانیه که سونی هرجور خواست ماله کشی کنه نشد.مگه ضدارزش رو با ضد ارزش مقایسه میکنن تا یکی از ضدارزشهارو وجهه درستی بدن؟مثل این میمونه که من بگم ایران خودرو ماشیناش مفت نمیرزه بعد شما بیای بگی خوب سایپا هم ماشیناش مفت نمیرزه.خواهشا برای سرپوش گذاشتن روی عوام فریبی و رفتار نادرست سونی دست به یقه ضد ارزشها نشین.خواهشا در مورد وسعت دید هم صحبت نکنید بهتره شما به وسعت فن بازیتون برسید.
اتفاقاً صحبت شما کاملاً مرتبط بود. نمیخواید قبول کنید مشکل از من نیست. گفتید عوام فریبی و زیر آبی من هم توضیح دادم که این حرکات سونی ( هر چند زیر آبی نیست ) اما اگر باشه شما برو ته صف قرار بده. درسته وقتی شما تنها منبع اطلاعاتیت همین بازیسنتر و ارسالهای کاربران باشه مسلمه که میگی سونی زیرآبی رفته. اگر پیگیر میشدید میفهمیدی سونی زیرآبی نرفته و به موقع هم گزارش فعالیت های شرکتش رو اعلام کرده.

طرز فكر؟:)) منظورت اينه كه طرز فكر شما درسته؟!:))
دوستان يه سر به اين بلاگ بزنن با طرز فكر درست اشنا بشن!=))
http://forum.bazicenter.com/blog.php?b=1765
كاش ميشد ايرانى جماعت ادا روشن فكرا رو در نيارن به خدا همه مشكلا حل ميشد...
ایهیم. طرز فکر شما هم گویا جهشیه. من اصلاً علاقه ای به معاشرت و هم سخن شدن با شما ندارم لذا تمامی ارسالهای شما :
PHP:
Header("Location: www.somewhereofmybody.com/ball/!!!");
سونی : تاریخ برگشت PSN در روز 31 May غلطه .

طی این خبر , که باز مربوط میشه به همون جلسه ای که در توکیو برگذار شده اومده که این تاریخ غلطه .
تو خبر گفته شده که PSN تو همین هفته بر می گرده ولی Playstation store و ... 31 May به طور کامل ترمیم میشه و در دسترس قرار می گیره .
قابل توجه خوشحالانی که میگن سونی زیرآبی رفته و مدام تاخیر میندازه و مسئولیت پذیری نداره. امیدوارم این جواب مشت محکمی به دهان اسرائیل باشه!

شما مثل اینکه یاد گرفتی اشتباه کنی و دائم روی اشتباهت پافشاری کنی و هیچجور نخواهی بگی اشتباه کردم درست مثل:
شما درست میگی. هر کی فهمید منظورمو که فهمید هر کی هم نفهمید شما به نیابتشون صحبت کردید. بیاید همه با هم دست به دست هم دهیم و تاپیک را به بیراهه نکشیم.

آخرین ویرایش:
سونی : تاریخ برگشت PSN در روز 31 May غلطه .

طی این خبر , که باز مربوط میشه به همون جلسه ای که در توکیو برگذار شده اومده که این تاریخ غلطه .
تو خبر گفته شده که PSN تو همین هفته بر می گرده ولی Playstation store و ... 31 May به طور کامل ترمیم میشه و در دسترس قرار می گیره .

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Paranormal
اتفاقاً صحبت شما کاملاً مرتبط بود. نمیخواید قبول کنید مشکل از من نیست. گفتید عوام فریبی و زیر آبی من هم توضیح دادم که این حرکات سونی ( هر چند زیر آبی نیست ) اما اگر باشه شما برو ته صف قرار بده. درسته وقتی شما تنها منبع اطلاعاتیت همین بازیسنتر و ارسالهای کاربران باشه مسلمه که میگی سونی زیرآبی رفته. اگر پیگیر میشدید میفهمیدی سونی زیرآبی نرفته و به موقع هم گزارش فعالیت های شرکتش رو اعلام کرده.
شما مثل اینکه یاد گرفتی اشتباه کنی و دائم روی اشتباهت پافشاری کنی و هیچجور نخواهی بگی اشتباه کردم
اولا من در همون پستم گفتم بازی دادن سونی چه ربطی به آشغال بودن مایکرو یا بقیه داره؟مگه اینجا تاپیک بحث سر psn نیست؟پس چه ربطی به مایکرو یا بقیه داره؟حالا ته صف یا سر صف ربطی به مایکرو نداره که اسم مایکرو اووردی.مایکرو بدترین و نامردترین شرکت دنیا.به من ربطی نداره.بحث سر یه چیزه دیگست
دوما شما از کجا میدونی منبع من فقط بازیسنتره؟البته این سایت هم خداوکیلی خیلی خوب اخبار رو پوشش داد ولی از روز قطعی همه خبرها و واکنشهای سران سونی رو پیگیری کردم از همون روزی که گفتن 4می وصل میشه و با وعده اینکه یکی دوروز بعد وصل میشه و باز هم همون حرفها رو تکرار کردن و حالا هم که خیالمونو راحت کردن.

Last edited by a moderator:
PSN Restoration Timeline Update

I know you all want to know exactly when the services will be restored. At this time, I can’t give you an exact date, as it will likely be at least a few more days. We’re terribly sorry for the inconvenience and appreciate your patience as we work through this process.

ترجمه:من میدونم که همه ی شما میخواید بدونید دقیقا کی psn به طور کامل برمی گرده.در این لحظه من نمیتونم یه تاریخ دقیق بهتون بدم ولی حداقل چند روز دیگه طول می کشه.
ما عمیقا متاسفیم و شکیبایی شما رو تحسین می کنیم در حالی که ما داریم کار انجام میدیم

Posted by Patrick Seybold // Sr. Director, Corporate Communications & Social Media

http://blog.us.playstation.com/2011/...meline-update/

آقا این خبر رسمیه رسمیه پس کذب بودن خبر 31 می قطعی شد دیگه:">

• Like
Reactions: Paranormal
PSN Restoration Timeline Update

I know you all want to know exactly when the services will be restored. At this time, I can’t give you an exact date, as it will likely be at least a few more days. We’re terribly sorry for the inconvenience and appreciate your patience as we work through this process.

ترجمه:من میدونم که همه ی شما میخواید بدونید دقیقا کی psn به طور کامل برمی گرده.در این لحظه من نمیتونم یه تاریخ دقیق بهتون بدم ولی حداقل چند روز دیگه طول می کشه.
ما عمیقا متاسفیم و شکیبایی شما رو تحسین می کنیم در حالی که ما داریم کار انجام میدیم

Posted by Patrick Seybold // Sr. Director, Corporate Communications & Social Media

http://blog.us.playstation.com/2011/...meline-update/

آقا این خبر رسمیه رسمیه پس کذب بودن خبر 31 می قطعی شد دیگه:">
حداقل چند روز، حداکثر تا 31 می :d

الان یه کامنت تو VG247 خوندم که PSN راه افتاده و ...
با توجه به خبری که چند تا پست قبل گذاشتم و اعلامیه خود سونی مبنا بر اینکه تو همین هفته PSN بر می گرده هر لحظه ممکنه درست شه . البته الان تست کردم مثل اینکه اون دوستمون توهم زده بود.

الان یه کامنت تو VG247 خوندم که PSN راه افتاده و ...
با توجه به خبری که چند تا پست قبل گذاشتم و اعلامیه خود سونی مبنا بر اینکه تو همین هفته PSN بر می گرده هر لحظه ممکنه درست شه . البته الان تست کردم مثل اینکه اون دوستمون توهم زده بود.

اون PSN که میگه، Patrick Stewart Network ـه :دی
چندروزی هم هست اونجاس

• Like
Reactions: Kavigne
شایعه باید باشه آخه من یکی دیگه باورم نمیشه چون حناشون دیگه برام رنگ نداره !
در ضمن لینک برای من هم باز نمیشه فکر کنم این یک لینک دروغی هست !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or