بازگشت PSN

• Thread starter Thread starter Ooops
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Ooops

کاربر سایت
سلام!
psn-maintenance.jpg

بعد از حمله ی هکرها به PSN ، سونی به منظور حفظ امنیت اطلاعات کاربران مجبور به قطع کامل سرویس PSN شد. امروز در جدیدترین اپدیت بلاگ Playstation خبر از در دسترس بودن بعضی از امکانات psn از این هفته داده شد.
امکانات:
- بازگرداندن اطلاعات بازیهای انلاین برای PS3 و PSP . (این مورد شامل بازی کردن به صورت انلاین، اطلاعات بازیهای دانلودی و عناوینی که احتیاج به تایید انلاین دارند هم میشه)
- دسترسی برای مشترکین Music Unlimited
- دسترسی به بخش مدیریت اکانت و تغییر password
- دسترسی به PlayStation®Home
- دسترسی به لیست دوستان
- دسترسی به چت

نکته: تغییر password برای تمامی کاربران register شده PSN اجباریست و فقط از همان دستگاهی که اکانت فعال شده، قابل تغییر هست. در غیر اینصورت، احتیاج به تایید با Email هست.

همچنین جزئیات اندکی از برنامه ی Welcome Back مشخص شده:
- هر منطقه، تعدادی از امکانات سرگرمی را به صورت رایگان برای دانلود قرار خواهند داد. جزئیات بیشتر در آینده.
- همه ی کاربران PSN دارای 30 روز اشتراک رایگان Plus خواهند شد. کاربران Plus فعلی، 30 روز به اشتراکشان اضافه خواهد شد.
- امکانات Music Unlimited در کشورهایی که پشتیبانی می شود، به مدت 30 روز رایگان خواهد بود.

منبع

آخرین ویرایش:
با اجازه من هم یه کوچولو شرکت کنم در حد یک پاراگراف!
جلوی حملات DoS رو میشه گرفت اما DDoS به راحتی قابل مهار شدن نیست. DDoS کاملاً از حملات DoS میشه گفت جداست. شما در حملات داس ممکنه پینگ های زیادی به سرور بفرستید، آیپی رو با آیپی سرور یکی کنید، در Handshaking ها ACK رو نفرستید یا طوری عمل کنید تا عمل ACK انجام نشه ( یعنی شما به سرور بسته ای ارسال میکنید سرور بسته رو میگیره و با توجه به شماره ی دریافت شده شماره ی بعدی رو میفرسته تا سیستم شما دریافت کنه و مطابق با اون شماره بسته ی بعدی رو بفرسته اما وقتی شما بسته های بعدی رو نفرستید سرور همچنان منتظر میمونه و همین میتونه باعث اشغال سرور و حتی سربار شدن بسته در حالت مفقود شدن بسته ها بشه، هرچند با این روش همچنان ارتباط بین شما و سرور بازه! )
میشه بسته های با حجم بالا رو به سرور فرستاد. اما تمامی این موارد با Firewall ها قابل کنترله. و البته برخی سرویس دهنده ها هم هستند که شما رو از این حملات مصون میکنند اما هزینه ی ماهانش بین 1000 دلار تا 10000دلاره.
DDoS کردن از PC های بسیار زیادی انجام میشه که تا شناسایی بسته های نا معتبر از کلاینت ها، شناسایی رفتار کلاینت ها و هویتشون ( IP ) زمان زیادی میطلبه و تا صرف این زمان اعتباری نیست که سرور سرپا بمونه!!

مایکروسافت کثیف ترین شرکت تاریخه برنامه نویسیه. اگه یک کم تو جریان باشین حرفم رو تایید میکنید. بعد از افتضاح stuxnet کنفرانس مطبوعاتی McAfee رو دیدی ؟ رسما بیان کردن که مایکروسافت ، میدونست همچین آسیپ پذیری وجود داره ولی اجازه دادن پچ رو به عنوان یه پارتنر نداد (پچ به موقع نه 3 هفته بعد ! )
نکنه الان میخواین بگین خوب اون سیاست آمریکاست و ...
یادتون نره شما ایرانی هستین و تو ایران زندگی میکنین.
هر وقت خارج از ایران رفتید ، به فکر منافع مردم در آمریکا و مایکروسافت باشید.
دقیق یادم نیست کدوم کنفرانس بود اما یکی از سران مایکروسافت هم خودش اعلام کرد که مایکروسافت از ویروس Stuxnet خبر داشته.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: hitman_ravani
اقا این حرفا رو اینجا نرن وگرنه کلی ادم بات بد میشن و کلی اخطار نسیبت میشه :|
این بنده حقیر که کلی توهین شنیدم که هیچی بارم نیست و بی سوادم (خودم هم قبول دارم اما بی سوادی یه درصد نسبی که مطمعا هستم خیلی ها از من بدترند )
این جنا ب Dr. Gene Spafford که the executive director at Purdue University's Center For Education and Research in Information Assurance and Security میباشد نظر بسیار جالبی دادند در متن اومده که سونی از نسخه های خیلی قدیمی اپاچی استفاده میکرده که حتی پچ نشده و فایروالی نسب نبوده ( احتمالا منظورشون در بعضی نقاط بوده کلی که نمیتونه باشه)
حالا به قول اقای فلانی پستهای من خنده دارترین پستهای دنیا هستند,نظر ایشون هم خنده داره؟! واقعا ای کاش بعضی ها قبل از نوشتن فکر میکردند

• Like
Reactions: shefer
این بنده حقیر که کلی توهین شنیدم که هیچی بارم نیست و بی سوادم (خودم هم قبول دارم اما بی سوادی یه درصد نسبی که مطمعا هستم خیلی ها از من بدترند )
این جنا ب Dr. Gene Spafford که the executive director at Purdue University's Center For Education and Research in Information Assurance and Security میباشد نظر بسیار جالبی دادند در متن اومده که سونی از نسخه های خیلی قدیمی اپاچی استفاده میکرده که حتی پچ نشده و فایروالی نسب نبوده ( احتمالا منظورشون در بعضی نقاط بوده کلی که نمیتونه باشه)
حالا به قول اقای فلانی پستهای من خنده دارترین پستهای دنیا هستند,نظر ایشون هم خنده داره؟! واقعا ای کاش بعضی ها قبل از نوشتن فکر میکردند
به نظرم نمیشه با صراحت بگی که سیستم سونی ضعیف بوده من فکر میکنم کار هکر ها اونقدر بزرگ و از روی خصومت با سونی بوده که این کار رو تونستند بکنند !

این حرفها رو وِل کن. مهم اینجاست که PSN روی BSD سوار بوده. اما XBL مسلما روی Windows Server سواره.
آیا XBL هک شد؟ خیر. آیا PSN هک شد؟ بله.
من چراش رو نمیدونم، اما فکر میکنم چون هر بچه 12 ساله ای سورس BSD رو میتونه بخونه این اتّفاق افتاد. این واقعه نشون داد سیستم عاملهای اوپن سورس بدرد کارهای جدی نمیخورن. نرم افزارهای امنیتی اوپن سورس هم همانا، به هیچ دردی نمیخورن.
ریچارد استالمن هنوز زِرّی درین مورد نزده، اما فقط دوست دارم ببینم بعنوان شخصی که با صدقه های گنو زندگی میکنه، چی داره درین مورد بگه؟ به نظر من که باید بگه من 26 ساله اشتباه میکنم، نرم افزارهای اوپن سورس پر از باگ، بدون امنیت و بلااستفاده هستند.

این حرفها رو وِل کن. مهم اینجاست که PSN روی BSD سوار بوده. اما XBL مسلما روی Windows Server سواره.
من چراش رو نمیدونم، اما فکر میکنم چون هر بچه 12 ساله ای سورس BSD رو میتونه بخونه این اتّفاق افتاد. این واقعه نشون داد سیستم عاملهای اوپن سورس بدرد کارهای جدی نمیخورن. نرم افزارهای امنیتی اوپن سورس هم همانا، به هیچ دردی نمیخورن.
ریچارد استالمن هنوز زِرّی درین مورد نزده، اما فقط دوست دارم ببینم بعنوان شخصی که با صدقه های گنو زندگی میکنه، چی داره درین مورد بگه؟ به نظر من که باید بگه من 26 ساله اشتباه میکنم، نرم افزارهای اوپن سورس پر از باگ، بدون امنیت و بلااستفاده هستند.
سلام
دوست خوب اولا به من یه رفرنس بده که گفته باشه PSN کجا سواره
دوما شما به راحتی و با یک جمله بدون هیچ سندو مدرکی کل جنبش Open Source رو بردی زیر سوال و من به عنوان از افراد کوچیک در زمینه Open Source حرف شما رو کذب محض می دونم.
سورس BSD رو هر بچه ای میتونه بفهمه ؟ واقعا تبریک می گم بهت
نرم افزار Open source به درد نمیخوره و پر از باگه ؟ فقط دو تاش رو نام میبرم FireFox,Android
تو رو خدا به همین راحتی چیز به این بزرگی رو نبرید زیر سوال اگه مایلی بحث رو ادامه بدی خواهشا فقط و فقط روی منبع حرف بزن
موفق باشید

اکثر جاهای دولتی مثل white house, fbi, cia و ... سایت های مربوط به سازمان های جاسوسی که شناخته شده هستن ... که اسم نمیبرم اون کشور رو و مال انگلستان SIS و ... از سرور های استفاده میکنن که سیستم عامل های Open Source استفاده میکنن تا اونجایی که اطلاع دارم یاهو هم مثل اونها هست ... آمازون رو مطمئن هستم !

یک سری قوانین هست برای بر طرف کردن مشکلات امنیتی ... اگه این قوانین اجرا نشه ... میشه مثل PSN و نمونه ها ...فکر کنم ۲ سال پیش بود بخشه فرانسه سایت Microsoft کلا هک شده بود ... البته درست شد ...

در هر حال ... این داستان های علمی تخیلی که بچه ۱۲ ساله و ... این ها مربوط به داستان E.T هست ...

خود ماکرو مدتی از لینوکس برای سرورهاش استفاده میکرده! توی XBL منظورم نیست!

من چراش رو نمیدونم، اما فکر میکنم چون هر بچه 12 ساله ای سورس BSD رو میتونه بخونه این اتّفاق افتاد.

اون بچه یه نابقه محض باید باشه! بجان خودم! من با این سن ـم نمیتونم درست بخونم ـش هنوز که هنوزه!

مطمعن هستم شما هم خودت رو اون دست نابقه میدونی!

این واقعه نشون داد سیستم عاملهای اوپن سورس بدرد کارهای جدی نمیخورن. نرم افزارهای امنیتی اوپن سورس هم همانا، به هیچ دردی نمیخورن.

:d :d

نه ارث پدری من نیست. ولی معلومه ارث پدر شما هست. شما ذاتا پایرت به دنیا اومدین ؟ ویندوز اورجینال هم دارین دیگه ؟ 300 دلار پول فتوشاپ دادین ؟
از کسایی که ادای آدم های اورجینال رو در میارن متنفرم.
انگار کل زندگیت اورجینال. اگه به اینها میگی دزدی که امثال شما الان خونشون پر از این وسایل دزدی پس شما میشین سمساری :D

گودرز رفت خواستگاری شقایق. بحث از اول سر هکرهایی که بساط piracy رو بوجود آوردن نبود، من در مورد هکرهایی که به PSN حمله کردن و دزدی اطلاعات کردن صحبت کردم. حالا شما خیلی دوست داری این گروه رو به هم وصل کنی دیگه مشکل من نیست.

اصلاً piracy خوب، شریف و پاک... دزدی اسناد مردم هم شریفه؟ به کی سود رسیده از این عمل؟ به گیمرها یا دزدها؟ جواب اینو بده.

ضمناً بله به کوری چشم شما همه زندگی من اریجیناله. اگه شک داری بیا اینجا حضوری بهت نشون بدم.

Believe it or not. take a look at this
http://www.focus.com/fyi/information-technology/50-places-linux-running-you-might-not-expect/

گودرز رفت خواستگاری شقایق. بحث از اول سر هکرهایی که بساط piracy رو بوجود آوردن نبود، من در مورد هکرهایی که به PSN حمله کردن و دزدی اطلاعات کردن صحبت کردم. حالا شما خیلی دوست داری این گروه رو به هم وصل کنی دیگه مشکل من نیست.

اصلاً piracy خوب، شریف و پاک... دزدی اسناد مردم هم شریفه؟ به کی سود رسیده از این عمل؟ به گیمرها یا دزدها؟ جواب اینو بده.

ضمناً بله به کوری چشم شما همه زندگی من اریجیناله. اگه شک داری بیا اینجا حضوری بهت نشون بدم.
1) جفتشون هکر هستن. مثلا به هکر های piracy نمیگیم " ممد " به بقیه بگیم "شقایق"
2)
زنگی شما رو که میدونم. همش اصله... :d
یه چیزی رو تو زندگیت از من یوزر داشته باش:
با طرز فکر که " دیگران باید اینقدر حرف بزنن که سواد من برسه بفهمم چی میگن " به هیچ جایی نمیرسی.
تو این بحث هم اون تگ بالای یوزرت ، هیچ برتری رو نسبت به من ایجاد نمیکنه . اگه دلت خوشه به یه پنل VB ، بیا برات دامین ثبت میکنم با یه VB4.1 برو mangae کن.
اینو گفتم به خودت اجازه ی توهین به من رو ندی. اون پست که یادت نرفته ؟
همین الان Bing روی Centos سواره. امنیت linux به مراتب از winserver بیشتره. نمونش : نداشتن ریموت البته بدون vnc
جناب آرمین حمله ای که به سونی شده و باعث این قطعی شده DDOS نبوده
گویا ۲ حمله بوده حمله ی اول DDOS بوده که گروه ناشناخته انجام داده حمله ی دوم هک PSN بوده و دسترسی به کردیت کارت های کاربران.
ddos برای رفع محدودیت های نفوذ بوده با از کار انداختن ids ها. اگه ddos اولی ids رو از کار نمی انداخت نمی تونستن نفوذ کنن.

میشه گرفت ... شرکت های بزرگی هستن که اینکار رو انجام میدن !!!!
یاهو و مایکروسافت و آمازون و جاهای بزرگ چرا برای جلوگیری از DDOS آمادگی دارن ؟ اگه اینطور بود که اینترنت تعطیل میشد !
نمونه شرکت ها که بیشتر فعالیتشون با شرکت های بزرگ هست
ProLexic
ItruGuard
و ...

جمله درست این هست که : سونی آمادگی نداشت...
ببخشید من 5 ساله 4 تا سرور رو manage میکنم ، دیگه میدونم چی میشه ، چی نمیشه. شما محبت کنید 40 - 50 میلیون به من بدید ، من با این پول 200 سرور میخرم که میتونم از 1500 تا Vds در بیارم. با 4 ip static.
بعد با 6000 ip valid ، به هر جایی که دوست داشته باشین attack میکنم و مطمئن باشیم از dns جهانی پاک میشه.
امنیت هیچ جا 100 % نیست. تمامی ids ها و فایروال ها از آپادانا ی ایرانی گرفته تا net protect و netgate و ....
هیچکدوم 100% امن نیستند. چون هوش مصنوعی قوی ندارن و قدرت آنالیز تراکنش های شبکه رو ندارن و نمیتونن تشخیص بدن که این 6000 ip ، کلاینت هستن یا نفوذ گر.
قابل توجه شما هم برید در مورد ویروس بلاستر تحقیق کنید که سال 2003 با 80000 ip ، مایکروسافت رو به زانو درآورد.

در واقع حملات داس بیشتر ظرفیت پهنای باند رو هدف میگیره!

که پهنای بینهایت نداریم! اما خوب راه هل هست! یه چیزایی هست!
درسته ولی ddos فقط همین یه نوع نیست. ما میتونیم با حملات Rest ، به نوعی ip یه کلاینت واقعی رو جعل کنیم و با فرستادن یه درخواست Rest ، اونو از backlog سرور حذفش کنیم که در واقع کلاینت میاد از پروسس سرور ترمینیت میشه. یا حتی با Syn flood بیایم ، سقف backlog سرور رو که جزئی از رم هست رو پر کنیم تا سرور کرش کنه. یا os های قدیمی تحت NT ، بیایم IP خود سرور رو بدیم به خودش تا تو یه LOOP گیر کنه و به دلیل حجم محاسبات کرش کنه.

این واقعه نشون داد سیستم عاملهای اوپن سورس بدرد کارهای جدی نمیخورن. نرم افزارهای امنیتی اوپن سورس هم همانا، به هیچ دردی نمیخورن.
نرم افزار های متن باز ، بهترین ها هستند. فقط باید با هاشون کنار بیاید. الان شما لینوکس رو میبرین زیر سوال. یعنی کل تشکیلات آمریکا و انگلیس و .... رو بردین زیر سوال که اینا کشک. Redhat هم کشک.
Win که خوبه. باگ هم نداره!

با اجازه من هم یه کوچولو شرکت کنم در حد یک پاراگراف!
جلوی حملات DoS رو میشه گرفت اما DDoS به راحتی قابل مهار شدن نیست. DDoS کاملاً از حملات DoS میشه گفت جداست. شما در حملات داس ممکنه پینگ های زیادی به سرور بفرستید، آیپی رو با آیپی سرور یکی کنید، در Handshaking ها ACK رو نفرستید یا طوری عمل کنید تا عمل ACK انجام نشه ( یعنی شما به سرور بسته ای ارسال میکنید سرور بسته رو میگیره و با توجه به شماره ی دریافت شده شماره ی بعدی رو میفرسته تا سیستم شما دریافت کنه و مطابق با اون شماره بسته ی بعدی رو بفرسته اما وقتی شما بسته های بعدی رو نفرستید سرور همچنان منتظر میمونه و همین میتونه باعث اشغال سرور و حتی سربار شدن بسته در حالت مفقود شدن بسته ها بشه، هرچند با این روش همچنان ارتباط بین شما و سرور بازه! )
میشه بسته های با حجم بالا رو به سرور فرستاد. اما تمامی این موارد با Firewall ها قابل کنترله. و البته برخی سرویس دهنده ها هم هستند که شما رو از این حملات مصون میکنند اما هزینه ی ماهانش بین 1000 دلار تا 10000دلاره.
DDoS کردن از PC های بسیار زیادی انجام میشه که تا شناسایی بسته های نا معتبر از کلاینت ها، شناسایی رفتار کلاینت ها و هویتشون ( IP ) زمان زیادی میطلبه و تا صرف این زمان اعتباری نیست که سرور سرپا بمونه!!

نقل قول:
مایکروسافت کثیف ترین شرکت تاریخه برنامه نویسیه. اگه یک کم تو جریان باشین حرفم رو تایید میکنید. بعد از افتضاح stuxnet کنفرانس مطبوعاتی McAfee رو دیدی ؟ رسما بیان کردن که مایکروسافت ، میدونست همچین آسیپ پذیری وجود داره ولی اجازه دادن پچ رو به عنوان یه پارتنر نداد (پچ به موقع نه 3 هفته بعد ! )
نکنه الان میخواین بگین خوب اون سیاست آمریکاست و ...
یادتون نره شما ایرانی هستین و تو ایران زندگی میکنین.
هر وقت خارج از ایران رفتید ، به فکر منافع مردم در آمریکا و مایکروسافت باشید.

دقیق یادم نیست کدوم کنفرانس بود اما یکی از سران مایکروسافت هم خودش اعلام کرد که مایکروسافت از ویروس Stuxnet خبر داشته.

مایکرو هم گفته بود. درسته. این بازی کثیف مایکروسافت هست دیگه. اون هزینه n دلاری هم برچسب تضمین 100% نیست باز.

خوب فعلآ یه بخش از یک خبر رو براتون میزارم باید دانلود کنید! صوتی هست!

http://up.iranblog.com/images/g2jar7p60i4i2azuc2n9.rar

هم خنده داره هم باحال!! سونی چکار که نمیکنه!!

فایر مارشال بیل نبود؟

خیر! :d :d
این هم یک خبر:

http://up.iranblog.com/images/l6ciuc025chkm5ratdb.rar
در واقع اصل خبر مربوط به PSN

آخرین ویرایش:
ببخشید من 5 ساله 4 تا سرور رو manage میکنم ، دیگه میدونم چی میشه ، چی نمیشه. شما محبت کنید 40 - 50 میلیون به من بدید ، من با این پول 200 سرور میخرم که میتونم از 1500 تا Vds در بیارم. با 4 ip static.
بعد با 6000 ip valid ، به هر جایی که دوست داشته باشین attack میکنم و مطمئن باشیم از dns جهانی پاک میشه.
امنیت هیچ جا 100 % نیست. تمامی ids ها و فایروال ها از آپادانا ی ایرانی گرفته تا net protect و netgate و ....
هیچکدوم 100% امن نیستند. چون هوش مصنوعی قوی ندارن و قدرت آنالیز تراکنش های شبکه رو ندارن و نمیتونن تشخیص بدن که این 6000 ip ، کلاینت هستن یا نفوذ گر.
قابل توجه شما هم برید در مورد ویروس بلاستر تحقیق کنید که سال 2003 با 80000 ip ، مایکروسافت رو به زانو درآورد.
!

آخه داری داستان میگی ... اینجا اومدی Resume کاریت رو میزاری :)) فلان کار کردی خوب آفرین به شما چه ربطی داشت ؟ یکی بیاد دست این دویا گودرز و شقایق رو بهم برسونه ...

مگه بنده گفتم : امنیت ۱۰۰% هست ؟ مطمئنا هیچ جاندار دو پایی نمیگه ۱۰۰% هست...

شما گفتی برای n امین بار نمیشه ... من گفتم چرا میشه ...
سایت دادم
تو گوگل هم اسم شرکت ها رو بزن سایت هاشون هست چون مطمئنا سایت هاشون رو نمیدونی ... همین ProLexic فکر کنم با خود سونی هم قرارداد بسته جدیدا !!!
توضیح داره ... تکنیک داره و .....تو هر ظرفیت راه خودش رو داره !

واسه من داستان نگو که فلان قدر اطلاعات داری ... اگه داشتی اون اندازه با قدرت نمیگفتی که نمیشه ... چرا میشه ...
شرکتی که چند میلیون دلار سرمایه داره و با شرکت های بزرگی مثل سونی قرار داد میبنده و تامین میکنه این خدمات رو... میگه میشه ...
شما که پشت کامپیوتر نشستی ... میگی نمیشه

اون شرکتی که به شما اجازه کار داده ازتون مصاحبه کرده ؟
چون اگه یکی مثل من از شما مصاحبه میکرد یک حرف میزدم : خیلی ممنون، باهاتون تماس میگیریم

پیشنهاد میکنم اینو بخونی .... تو صفحه اول یاهو بود چند وقت پیش گفتم داشته باشمش :
http://career-advice.monster.com/re...truth-about-resume-lies-hot-jobs/article.aspx
http://www.forbes.com/2006/05/20/resume-lies-work_cx_kdt_06work_0523lies.html

^^ جوابی نداری بدی مجبور نیستی قصه حسین کرد شبستری تعریف کنی اینجا، بله عزیز...

متاسفانه تو ایران همگی ما :
مهندس، دکتر و ... هستیم ...
زمان نطق کردن... ادعا داریم
زمانی که از طرف سوال میکنن پشت اینترنت : دوست من گوگل ... گویا ایشون این Step رو فراموش کرد!
زمانی که میبینیم داستان حسین کرد شبستری (چیزی که شما گفتی) هیچ محتویاتی نداره ... میریم سر Resume کاری هم ... که همیشه گفتن تو رزومه کاریتون دروغ ننویسید چون بعدا گیر میوفتی !
http://career-advice.monster.com/re...truth-about-resume-lies-hot-jobs/article.aspx
http://www.forbes.com/2006/05/20/resume-lies-work_cx_kdt_06work_0523lies.html
میشه داستان بالا...

نکته مهم 1 : هیچوقت طرف رو تو محیط کاری نمیبینی ...
نکته مهم 2 : اینجا اینترنت هست، محیط مجازی ...

• Like
Reactions: FIFA09

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or