بازگشت Captain Price در Modern Warfare 2 !!!

• Thread starter Thread starter Buyma
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Buyma

Your Onestop Merchshop
کاربر سایت
mw21.jpg

به گزارش سایت نماینده Captain Price (:دی) اقای Billy Murray در LA بوده تا نقش Captain Price رو در MW 2 بازی کنه.

شما فقط نمیتوانید یک سرباز خوب را حفظ کنید، ظاهرا حتی بعد از زخمی شدن شدید Price مثنکه اون دکتر روسیه ـی جان Captain Price رو در همان سال 2011 نجات داده و پرایس میتونه زنده بمونه تا در زمان دیگه (2016) به جنگ بپردازه ! یعنی دقیقا زمانی که ما اتفاقات MW 2 را دنبال خواهیم کرد.
بهر حال بهترین کار اینه که فعلا تا November صبر کنیم و ببینیم Price دقیقا در چه قسمت از داستان بازی حضور خواهد داشت

ُمنبع

عجب آرش گفته بود چه پایان غم انگیزی منم دیدم و واقعا ناراحت شدم اما الان از شدت خوشحالی دارم پر در میارم ممنون از این خبر خوشحال کننده!:biggrin1:

100 سال هم بیشتر... تو COD 2 که نزدیک 40-50 سالش بود. خدا میدونه این چطوری با همون سن و سال (شاید جوون تر) تو COD 4 هم ظاهر شد.
احتمالا Immortal ـه... شاید هم cheat میزنه.
نه.حتما تغذيش خوب بوده :lol:

توي اين شماره ي جديد Soap MacTavish تغريبا خلاء كاپتان Price رو پر كرده...:love:

جدا خیلی مسخرس! حالا کاری به جذاب بودن این شخصیت ندارم ولی خو چه خبره دیگه این که شخصیت فضایی یا غیر طبیعی نیست که 600 سال عمر کنه! حضرت نوح به اندازه این عمر نکرده!(جدی نگیرید)

درسته که خیلی شخصیته محبوبیه و منم خیلی دوسش دارم:دی ولی دیگه باید از خیرش بگذرن به همین مک تاویش مون برسن
اخرش من میدونم تو 4-5 Codبعد کاپتان پرایس رو ویلچر با روش های نانو تکنولوژی زنده میمونه و با مغزش استراتژی جنگی میده:دی

100 سال هم بیشتر... تو COD 2 که نزدیک 40-50 سالش بود. خدا میدونه این چطوری با همون سن و سال (شاید جوون تر) تو COD 4 هم ظاهر شد.
احتمالا Immortal ـه... شاید هم cheat میزنه.

این بابا Trainer این مراحل جدید کالو داره :cheesygri
نه ولی جدی مثنکه کلا از سر فن های بازی که توی فروم خود بازی کله IW رو خوردن برگردوندنش :دی اوردنش توی MW1 یه ایده بود که با موافقت طرفداران بازی مواجه شد اما خود IW میخواد ازش بگذره ولی طرفدارانش نمیزارن :biggrin1:

آقا یه لحظه!
من cod2 رو خیلی وقته رفتم و یادم نمونده شخصیتاش
ولی الان رفتم بیوگرافیش رو گیر بیارم بینم واقعا چند سالشه!
از این منبع که کاملا معتبره :
http://callofduty.wikia.com
ولی توی لیست کاراکتر های cod2 هیچ اثری از پرایس ندیدم!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or