بازگشت سلطان ترس با سبکی متفاوت

• Thread starter Thread starter FaRd!N
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

FaRd!N

Nothing as it Seems
کاربر سایت
files_hotTopics__vanquish_pre_hotlink%5Bw620h210mresizeByMinSize_cropToSize%5D.jpg

هر وقت نام Shinji Mikami به گوش می رسد همگی به یاد سری محبوب زریدنت اویل می افتیم. این بازی ساز بزرگ بعد از جدایی از کپکام به همراه دو تن دیگر با تاسیس استودیویی به نام Platinum کار خود را از سر گرفته و عنوانی مثل Bayonetta را منتشر کردند تا قدرت خود را به رخ بکشند. اکنون بعد از این عنوان موفق، شینجی میکامی دست به کار شده و وارد فاز جدیدی از سبک شوتر شده است. در این برهه زمانی بازی های شوتر زیادی در بازار موجود است که اکثر آن ها نیز از سبک موفق کاور گیری استفاده می کنند. اما بگذارید صادقانه بگویم، Vanquish عنوانی است که تا کنون مشابه آن را ندیده اید...

آخرین ویرایش:
اگر با دیدن یه تریلر در مورد بازی قضاوت میکنید همون بهتر که اصلا هیچ گیمی رو بازی نکنید. فکر کنم حتما دلیلی داره که سازنده ها دمویی از بازی رو میدن بیرون نه؟!

تو تیزرش ضعف هایی داشت ولی کلا قشنگ بود
چون سازندش Shinji Mikami هست توقعات رفته بالا و همه یه چیزی فراتر از RE5 میخوان
ولی با بازیهای توی بازار و هم سبک خودش مقایسه کنید بازی بدی نیست

تو تیزرش ضعف هایی داشت ولی کلا قشنگ بود
چون سازندش Shinji Mikami هست توقعات رفته بالا و همه یه چیزی فراتر از RE5 میخوان
ولی با بازیهای توی بازار و هم سبک خودش مقایسه کنید بازی بدی نیست
میشه از ضعف هاش بگی؟

بهتره بررسی رو بخونید و اینقدر با تریلر دیدن نظر ندید(خطاب به همه بود و نه به فرد خاصی)

من خودم دمو رو بازی کردم فردین جان ! بازی نسبتا معمولیه ! جز به قول ممد ، اسکی رفتنش :d چیز خاصی نداره ! خیلی هم شلوغ پلوغه ! درسته این سبکی هست که همه پسنده ولی منم میگم دیگه خیلی بزرگش نکنیم !

با یه شاهکار دیگه روبرو هستیم

MasterPiece ؟
ROFL !!!

من خودم دمو رو بازی کردم فردین جان ! بازی نسبتا معمولیه ! جز به قول ممد ، اسکی رفتنش :d چیز خاصی نداره ! خیلی هم شلوغ پلوغه ! درسته این سبکی هست که همه پسنده ولی منم میگم دیگه خیلی بزرگش نکنیم !

MasterPiece ؟
ROFL !!!

یه مشکل دیگه م داره نیما جان فکر کنم گفته بودن بخش لایو اصلا نداره اگه اشتباه میکنم بگین بازی با این سبک وقتی لایو نداشته باشه خیلی بهش سخت میگیرن بازی باز ها و فکرنکنم اگه لایو نداشته باشه انقدر ازش استقبال بشه مخصوصا با این سبک و این نسل که همه .... ها دنبال لایو هسن.

اما بازیش خیلی باحال هستش من حال کردم باهاش .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or