بازي GRID 2 معرفي شد.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Dark War

کاربر سایت
درود

grid_spotlight.jpg

پس از عرضه ي عنوان موفق Grid شركت Codemasters بازيكنان را در حسرت شماره دوم اين سري گذاشت و تا به امروز هيچ حرفي از آن به ميان نياورد تا اينكه امروز طي تريلري به نظر ميرسد شماره دوم بازي به زودي نمايش داده مي شود.

تريلري از سوي Codemasters بر روي YouTube پخش شده است كه به نظر مي رسد Grid 2 باشد.

به نظر ميرسد كه تريلر كامل و جديدي از بازي در تاريخ August 8 منتشر شود.

تريلر بازي را مي توانيد از طريق لينك منبع مشاهده كنيد.

از اساتيد مربوطه بابت انتقال خبر بي نهايت تشكر ميكنم;)

منبع

آخرین ویرایش:
من اون موقع که بازیش کردم اصلا با این سبک آشنایی نداشتم و همش ماشینو میزدم به در و دیوار.ولی مدتیه به این سبکم علاقه مند شدم و حتما میخرمش.ممنون بابت ترجمه خبر
من تا اون موقع کلی بازی ریسینگ بازی کرده بودم
ولی بازم همش تو در و دیوار بودم، یا داشتم دور خودم تیکاف میکردم و میچرخیدم :d

بازي انقدر طرفدار داره خبر به اين خوبي دادم جايزه ندارم؟:d

خيلي هم سخت نبود ولي من خيلي باهاش حال كردم تعداد ماشين ها تو بازي كم بود حدود 44 تا بود اگه اشتباه نكنم ولي باز تو سبك خودش خارق العاده بود:d:x

فیزیک خیلی باحالی داشت این بازی. یادش بخیر من خلاف جهت مسابقه میرفتم از جلو میکوبیدم به ماشینای دیگه :d

مشکل منم همین بود که پیچیدن به اطراف رو خیلی تیز میکرد ! هرچقدرم با آپشن بازی ور رفتم درست نشد !
جپ و راست رفتن تیز ماشین تو GRiD اونم تو جاده-های بسته-ای که داشت اعصابم رو خورد میکرد چون با یه حرکت ماشین میخورد به ماشینهای دیگه و در نتیجه باعث میشد مقام ال رو با آخر عوض کنم ! :دی
از طرفی بخاطر گرافیکش نمیخواستم رو کنسول بازی کنم آخرش مارو انداخت تو خرج ! :دی

دسته رو وصل کردی درست شد؟؟؟

آخی! Final Raceـش چقدر سخت بود! :|:d
10 بار مسابقه دادم هی می پکیدم! :| آخر اعصابم خراب شد، سر پیچ با 350 تا زدم بش، یارو آسفالت شد! :d خودمم یه وری با 60 تا اما با آسودگی مسابقه رو تموم کردم! :d

يادم نمياد ولي تو يكي از زمين هاي بازيش يه جا بود كه بايد دور يه ميدون ( بهتره بگيم يه محوطه گرد كوچيك) ميچرخيدن بعد ميرفتن چقدر اونجا تصادف ميشد هر بار 3،4 تا ماشين ميزدن به هم ديگه:x:d

بازی خیلی زیبایی بود گرید .
DIRT که ازنسخه 2 خراب شد . خدا کنه Grid از نسخه 2 خراب نشه .
بازی وقتی ارکید بشه معلومه دیگه چی میشه . مثل سری NED FOR SPEED !

نسخه ی اولش خیلی بد بود و به شدت سخت بود .:-&
خیلی بد بود، یا خیلی سخت بود !!
اینا هر کدومشون یک موضوع هستند
اینکه خیلی بد بود، بیکاز خیلی سخت بود یه قضیه دیگه !!
الان کدومشه ؟ :d

بازی صد در صد سیمولیشنه

اونهایی که میگن ارکیده حتما با فریم زیر 15 بازی میکردن

خب تقریبا تا 6 روز دیگه Grid 2 هم از طرف codemasters عرضه میشه . از تریلر هایی که دیدم معلوم شد که گیم پلی خیلی هم نباید سخت باشه اما به هر حال grid از بازی هایی هست که نمیشه گفت آسونه . Grid 2 می تونه یک تجربه خیلی خوب باشه و مطمئنم که خیلی خوبه . امیدوارم هر چه سریع تر بیاد !

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or