بازي GRID 2 معرفي شد.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Dark War

کاربر سایت
درود

grid_spotlight.jpg

پس از عرضه ي عنوان موفق Grid شركت Codemasters بازيكنان را در حسرت شماره دوم اين سري گذاشت و تا به امروز هيچ حرفي از آن به ميان نياورد تا اينكه امروز طي تريلري به نظر ميرسد شماره دوم بازي به زودي نمايش داده مي شود.

تريلري از سوي Codemasters بر روي YouTube پخش شده است كه به نظر مي رسد Grid 2 باشد.

به نظر ميرسد كه تريلر كامل و جديدي از بازي در تاريخ August 8 منتشر شود.

تريلر بازي را مي توانيد از طريق لينك منبع مشاهده كنيد.

از اساتيد مربوطه بابت انتقال خبر بي نهايت تشكر ميكنم;)

منبع

آخرین ویرایش:
بهترین خبر بود واسه من .نسخه ی اول رو 12 بار تموم کردم.
این یکی رو 22 بار می خوام تموم کنم !

ما که شماره 1 رو بازی نکردیم، ولی خب این شماره دومش اگه بیاد استقبال می فرماییم. :دی

نصف عمرت بهمراه نصف نصفه ی دیگه ی عمرت برفناست :d
(هنوز هم دیر نشده(برای نجات اون نصف نصفه ی دیگه)) =))

بازی قبلی وحشتناک مشکل بود یه زره فرمان به راست یا چپ میرفتی ماشین کله پا میشد :dولی امیدوارم این نسخه به مشکلی قبلی نباشه >:d

تا به حال بازی نکردم این گیم رو! چطوریه؟ ارزش بازی کردن داره؟ به پای NFS ها و SS و GT و ... میرسه یا درپیته؟ :d

مشکل منم همین بود که پیچیدن به اطراف رو خیلی تیز میکرد ! هرچقدرم با آپشن بازی ور رفتم درست نشد !
جپ و راست رفتن تیز ماشین تو GRiD اونم تو جاده-های بسته-ای که داشت اعصابم رو خورد میکرد چون با یه حرکت ماشین میخورد به ماشینهای دیگه و در نتیجه باعث میشد مقام ال رو با آخر عوض کنم ! :دی
از طرفی بخاطر گرافیکش نمیخواستم رو کنسول بازی کنم آخرش مارو انداخت تو خرج ! :دی
یعنی به خاطر این بازی کنسول خریدی؟!!:D
من جای کدمسترز بودن یه نسخه رایگان میدادم بهت که به خاطر گرید که مولتی هم هست و به جای خرید دسته 360 برا پی سی کنسول خریدی:D!
:d

تا به حال بازی نکردم این گیم رو! چطوریه؟ ارزش بازی کردن داره؟ به پای NFS ها و SS و GT و ... میرسه یا درپیته؟ :d

درپیته!!!!!!
سال 2008ساختش تموم شد 2009 اومد تو بازار اگه اشتباه میکنم تصحیح کنید.
فیزیک زمان خودش هیچ ریسینگی بپاش نمیرسید.

تخریپ پذیری هیچ کدوم از هم سبکهای خودش بپاش نمیرسیدن.در واقع این موردش مخصوصا روی pc اگر کارت گرافیکت خوب بود یه سر و گردن بالاتر رقیباش بود.

افکت دود و سایر افکتهای دیگه مخصوصا رو pc روی 60 فریم غوغا میکرد.

بازی روی کنسول 30 فریم بود ولی رو کامپیوتر اون زمان اگر متوسط هم بود 60 فریم رو میگرفتی.بازی کاملا با pc مچ بود یعنی مثل یه بازی مثل shif2 نبود که با cpuچهار هسته ایی و گارفیک قدرتمند بازم افت فریم داشته باشه.بازی روون بود و افت فریم بیخود نداشت.

طراحی ماشینها خوب بود ولی froza3 واقعی تر بود .

گیم پلیش عالی بود .مخصوصا قسمتهای drift

تنها ایرادش از نظر من فقط نداشتن قسمتی بود که بشه ماشین رو قطعاتش رو ارتقا داد.

ایول خبر بسیار عالی بود خاطرات نسخه اول رو تکرار بکنیم..

کلا این Codemasters ریسینگ های خیلی خوبی میسازه .. امیدوارم Grid 2 از این قاعده مستثنی نباشه ..

گیم پلیش عالی بود .مخصوصا قسمتهای drift
دریفت بازی که واقعا باعث می شد ضریب هوشیت 5 درجه بکشه پایین! غوغا می کرد این دریفت! مخصوصا وقتی با افکت دود مخلوط می شد.

یمی از سخت ترین و رئال ترین بازی ها در سبک ریسینگ !!
بقیه هم همین نظر رو دارن یا من اشتباه میکنم؟ :d
زمانیک ه اومد گرافیک و فیزیکش غوغایی کرد
امیدوارم همین روند رو ادماه بده

یمی از سخت ترین و رئال ترین بازی ها در سبک ریسینگ !!
بقیه هم همین نظر رو دارن یا من اشتباه میکنم؟ :d
زمانیک ه اومد گرافیک و فیزیکش غوغایی کرد
امیدوارم همین روند رو ادماه بده
نه منم همین نظر رو دارم. واقعا سخت بود. یادمه تو جدول رده بندی توی بازی، رتبه 250 بودم/:)

Codemastersدوستش دارم خیلی اول بخاطر IGIبعد هم بخاظر GRID

کلا کارش خیلی درست هست

جدول مسابقا ت بازی بی نظیر بود :)

واقعا خبر توپی بود.شماره اولش رو که هرکی بازی کرده،اذعان داشته که از بهترین ریسینگهای عمرش بوده.بدون شک سیستم DAMAGE در GRID 1 هنوزم بی نظیر و بی رقیب هست.

عالیه منتظرشم.سخت بودن دلیل بر واقعی بودنش نیست این بازی ارکید خالص بود.سال2008هم عرضه شدنه2009. اون سال شاهکار پاردایس بود بهترین ریسینگ سال شد بهترین ارکید نسل هم همون پارادایسه:دی

من اون موقع که بازیش کردم اصلا با این سبک آشنایی نداشتم و همش ماشینو میزدم به در و دیوار.ولی مدتیه به این سبکم علاقه مند شدم و حتما میخرمش.ممنون بابت ترجمه خبر

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or